ببخشید یه چیز دیگه m24 لطفاً اگه می شه مشخصات آیپد رو هم بذار!
ببخشید یه چیز دیگه m24 لطفاً اگه می شه مشخصات آیپد رو هم بذار!
تو هم حواست باشه که از احترام دیگران سرت گیج نره و بدونی که چطوری با افراد صحبت کنی.وگرنه کپی کردن اطلاعاتی که تو سایت اپل به طور کامل پیدا میشه و چهارتا مطلب که تو فروم های به زبان انگلیسی اند{و عده ای زحمت خوندنشون رو فقط نمی کشند} کاری نداره.اگر بنا به توهین و فیلم کردن خلق الله باشه خیلیا بلدن.این رو بهت دارم می گم که فقط حواست به کارت باشه.چطور یه نفری که میاد اسم یه جایی رو می بره سه سوت بهش می گی که تبلیغ نکن بعد خودت که می گی انتظار هیچ اعتراضی رو نداری.از دفعه بعد بفهم که چند سالته و چطوری باید حرف بزنی.حرفی هم که با سند بهت زدم قبول کن و اشتباهتو بپذیر.مک های فعلی ساب ووفر ندارن.
بهترین مرجع برای دریافت مشخصات محصولات اپل خود سایت اپله.اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی جواب منو بده.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا دوستان کل کل نکنید و هم دیگه رو ببخشید.
[URL]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&page=45[/URL
با سلام به شما دوست عزیز ،
خوبه ، چون اکثر کاربران مک ، یا گرافیست ند و یا مثل من با نرم افزار های گرافیکی زیاد کار میکنند!من خودم معماری می خونم و نرم افزارای سنگینی مثل 3d max و رویت و ... می خوام نصب کنم
نه بابا ، اورجینالش رو میخوای چه کار با یک سریال Active میکنی ، میره!(راستی یک سوال آیا برای سری مک باید اوریجینال این نرم افزارا را بخرم؟!!! )
تو این رنج یا باید ، MB991LL/A بگیری و یا صبر کن ببینیم سری جدید چی میشه!قیمت حدود 1600 تا 1800 می خوام
رم 4 و کش 6 نیاز دارم...
ولی کش 6 رو ، شرمنده! چون فقط پردازنده های Core2Duo سری T از کش 6MB استفاده می کنند!
مثل MB986LL/A ! اما تو 13" از کش 6 خبری نیست!
دوست عزیز ، کی به شما همچین حرفی زده؟؟؟؟(خودم mb991 رو دوست داشتم اما اینکه هر نرم افزاری رو باید قفل نشکسته اش رو بخرم ترسوندم ، البته قیمتش زیاده یه مقدار)
قفل شکسته اش تو بازار و نت ریخته!
تازه من یکسری شون رو با سریال جعلی رجیستر آنلاین میکنم!
اتفاقا ویندوز لازمه!
این آموزش نصب ویندوز در کنار مک :
اما اکثر نرم افزار های گرافیکی ورژن مک دارند! مخصوصا نرم افزار های شرکت autodesk! مثل 3D Max ، Mya ,....!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما منو یاد خودم میندازی! منم تقریبا همین سن بودم که اولین مک بوم رو کادو گرفتم!
ببین ، شما که عجله نداری ، درسته!راستی مدلی معرفی نکردین؟
همون آیپد یا مدل لپ تاپ اپلی که هنوز معرفی نکردین!![]()
پس بهتر نیست برای سری جدید صبر کنی ؟؟؟؟
معرفی نکردم ، چون گفتم صبر کنی بهتر!
خب ، اشکالی نداره!طلب کارم نه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
چون منم همیشه ، از همه طلبکارم!
Last edited by Microsoft24; 21-04-2010 at 20:43.
من یکReview و نقد از آی پد تو مجله ی علم روز نوشتم ، اگر میخوندی ، عالی بود! (البته هیف که مربوط هفته 2 اسفند ه!)
ولی ، مثلا کجاشو مشکل داری ،
آی پد یک رایانه ی لمسی ه ، که از پردازنده ی A4 شرکت اپل کار میکنه! که 512MB رم داره! و از چیپست گرافیکی مجزا برای نمایش استفاده میکنه!
صفحه اش مالتی تاچ ه و از تکنولوژی IPS استفاده میکنه!
نرم افزار ها و بازی های آیفون با رزولوشن آی پد در اپ استور شرکت اپل قرار گرفته اند!
و بطور کلی ، میشه گفت : آی پد یک دستیار دیجیتال همه فن حریف ه!
امید وارم که مطلب فوق مفید باشه!