كل درايورها را نصب كنيد
كل درايورها را نصب كنيد
سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
چه طور میشه از بلوتوس لب تاپ استفاده کنم؟ هیچ اثری از بلوتوس نیست در سیستمم.
سلام دوستان.من میخوام 1564 بگیرم فقط میخواستم از اساتیدی که دارن بپرسم وایرلسش چتوره ؟ من بد جوری نیاز دارم با سرعت بالا بتونم دانلود کنم!(مثلا 50 تا فایل 200مگ هر کدوم 0.5 Mbps)![]()
آقا من یه سوالی داشتم
با این که ویندوز 64 بیتی هم نصب کردم باز م 2.5 گیگ از رمم غیر قابل استفاده است![]()
سوالتون به اینجا مربوط میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
يك فايلي به نام Locker01.flk در شاخه user\my document من بود در ويندوز سون 32 بيتي كه آن را پاك كردم حالا علاوه بر اينكه آفيس من كار نمي كند تازه اطلاعات uninstall كردن در كنترل پنل كلا پاك شده انگار كه هيچ برنامه اي نصب نكرده ام لطفا كمك كنيد
حجمش نزديك 2 گيگ بود
کسی نیست جواب بده لطفا؟
دوستان دقت کنند که من dvd ویندوز 7 رو به رفیقم دادم تا تست کنه و جواب بده..ایشون هم ازش یه ایمج گرفته بود و روی لپ تابش نصب کرده بود..این طور که به نظر می رسه این dvd درسته که از طرف زیگورات ارائه شده و در بار اول بدون مشکل و بدون نصب هیچ کرکی نصب شد ولی این طور به نظر میرسه که این dvd ویندوز یک بار مصرف باشه..و همون طور که روش نوشته فقط یکبار روی یک لپ تاب Dell نصب میشه..حالا اینکه کاشکی خود dvd رو نصب می کرد نه کپی رو و اینکه لپ تاب رفیقمون acer بوده نه dell هم مزید بر علت میتونه باشه..
ولی اینو میدونم که حتی اگه این لپ تاب با یک نسخه ویندوز نصب شده روش ارائه میشد نه با Dos هم در دفعات بعدی میتونست مشکل ساز باشه..و این هم با اصل کپی رایت مایکروسافت در تناقضه..چون هر کی اگه قرار بود بیاد و از این نسخه خریداری شده استفاده کنه که میشد ایران!!! نه امریکا و قانون حقوق مولف !!
در هر صورت من اینو میدونم که خوشبختانه زیگورات از این ویندوز پشتیبانی میکنه..و در دفعات نصب باید از کرک "علیه السلام" استفاده کرد..سعی می کنم کرکی رو که خودم برای نسخه PC ریخته بودم رو اپلود کنم..
فعلا که امتحانات داره میرسه و وقت ذیقه..
در مورد مشکل بلوتوث دوستمون هم باید همان نسخه بلوتوث روی dvd درایور ها رو نصب کرد..چند ثانیه بعد کادری با علامت بلوتوث در حال چشمک زدن پیدا میشه..حالا یک وسیله ی بلوتوث دار مثل موبایل رو روشن می کنید تا تنظیمات بعدی نصبش بیاد..این قلقش اینطوریه..
دوستان عزیز کمی وقت صرف کنند و به تجربیات خودشون اضافه کنند..همه چی که مثل هلو نمیره تو گلو!!!!
یا علی..♥
دوستاني كه اين سري از ايسوس رو دارن و باهاش آشنا هستن هر چيزيرو در موردش ميدونن بگن؟
البته مشخات مدلهاشواز خود سايت ايسوس گرفتم ميمونه تجربه كاري دوستان.
ممنون
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
معذرت ميخوام اشتباه اينجا پست دادم
مديران محترم حذف كنن
سلام دوستان
من کانفیگ 2 گیگ رم رو گرفتم و شارژ اولیه کردم(12 ساعت)
امروز که 7 رو نصب کردم و کرک کردم بعد از 10 مین لپتاپ صفحش سیاه شد (حالت screen saver) بعد که خواستم وارد محیط ویندوز بشم هر کار کردم صفحه بر نگشت ,حتی با کلید پاور خاموش نشد تا صبر کردم که شارژ تموم شه.
علت این مورد چیه؟ ایا برای شما پیش اومده؟
راه حل؟
Last edited by unavailable; 28-05-2010 at 14:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)