از هر۱۰باری که میزنم دنده۳؛۲بارش جا نمیره. گارانتی اولیه هم بردم؛بهشونم گفتم اما بازم همینطوریه! به خودم شک کردم! کسی تجربه یا راهنمایی ای داره ؟
ممنون
از هر۱۰باری که میزنم دنده۳؛۲بارش جا نمیره. گارانتی اولیه هم بردم؛بهشونم گفتم اما بازم همینطوریه! به خودم شک کردم! کسی تجربه یا راهنمایی ای داره ؟
ممنون
منم با دنده 2 این مشکل رو دارم. البه نه به اون شدت. یه کم سفت جا میره، به امید اینم که آب بندی شه این مشکل حل بشه. ولی مشکلای دیگه رو که دوستان گفتن ندارم. البته یه مشکل داره که اونم با تنظیم سیم کلاچش درست میشه.
Last edited by gigili1567; 14-11-2010 at 14:31.
اين هم عكس هاي پاركينگ هاي 111 و 132 در سايپا كاشان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که از نور 111گله دارند باید بدونند لامپهایی که سایپا میزاره و همینطور باطری ضعیف هستند هرکی که ماشین صفرشو تحویل میگیره لامپها و باطریشو عوض میکنه....
نه خیر عزیز مشکل از باطری و لامپ نیست .... مشکل از اینه که به قول دوستمون اصلا نور بالا نداره ......
الابا عکس براتون میگم مشکل از طراحی چراغ جلوست ....
همون طور که تو عکس با دایره قرمز مشخص کردم زمانی که نور بالا روشن هست چراغ کوچیا نور بالاست (روشنه) و چراغ وسط (بزرگه فقط مختص نور جلوست) خاموش میشه ... در نتیجه چراغ کوچیکا اصلا زوری نداره که بخواد جایی رو روشن کنه ...
Last edited by a1i; 15-11-2010 at 10:21.
به هرحال من هرکیو دیدم رفته لامپو عوض کرده بعدش راضی بود چون سایپا ضعیف میزاره.....
یعنی چی, زمان نور بالا چراغ کوچیک روشن میشه چراغ بزرگ خاموش میشه مگه میشه شاید برای شما ایراد داره اگه اینطوری باشه پس نور بالا باید از نور پایین نورش کمتر بشههردو بایدروشن بشه!!
براتون حالا از روشن بودنشم عکس میزارم بیشتر متوجه منظورم بشیم ...
فکر نمیکنم ایراد داشته باشه ...
بقیه دوستان هم بررسی کنن خبر بدن ببینیم داستان چیه مممنون ...
اصلا هیچ توجه کرده بودین تو عکسی که دوستمون از پارکینگ سایپا کاشان گذاشته بود چی توش بود؟؟؟
111 مسی رنگ ؟؟!!!
منم تو خیابون یکبار دیدم ...
اون رنگ سفارشیه و بیشتر برای سفارش مدیران هستش!اما امیدوارم بعدها دست از محدودیت رنگ بردارند حداقل یه قهوه ای لیزری هم اضافه کنند!
بله دوست عزبز
111 مسی هم داریم +132+ تیبا که سفارشی هستن و حتی تیبا آلبالویی هم داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)