یه سری مشکلات خیلی خیلی جالب حتما بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری مشکلات خیلی خیلی جالب حتما بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من الان با دیال آپم می تونم ردشم.شما با اینترنت 128 چطوری نمی تونی؟
آخه فعلن هر کی وایمکس داشته hdk[h گفته نمی تونه رد شه. حتما یه فرقی داره دیگه.
تکنولوژی جدید رو بعیده بی دلیل وارد کنن!
شرمنده سوالام زياد شد ولي اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بديد منظورتون اينه كه لازم نيست مودم ايرانسل بخرم فقط يه اكسس پوينت روتر بگيرم كافيه؟ بعد اونو با كابل به كامپيوتر( لپ تاپ) وصل كنم؟
خوب من نمي خوام ديگه به لپ تاپم كابل وصل كنم! مي خوام كلا واير لس باشه! مي خواستم بدونم اگه اين مودما خودش اتصال به صورت واير لس رو ساپورت مي كنه ديگه چه نيازي به روتر جدا داره؟ اگه ميشه يه توضيح كامل و به زبان سليس بگين تا من بفهمم!(اگه چيزي سوتي دادم ببخشيد چون من خيلي مبتديم!)
يه سوال ديگم داشتم كه فرق wireless router با wireless access point چيه؟
Last edited by ashahidi; 24-02-2010 at 07:07.
مشکل آی پی داریم
سلام به دوستان وایمکسی
یه سوال دارم.توی سایت ۲تا مودم گذاشته یکی واسه جاهایی که آنتن می ده و یکی هم مودم فضای باز. می شه واسه اون مکان هایی که آنتنش نسبتا خوبه مودم فضای بازو گرفت ۲۲۰تومانی رو که آنتن دهی بهتر بشه؟ کسایی که دارن مارک مودم ها چیه و کجاییه؟ ممکنه شبانه نامحدود بذاره؟
نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟![]()
شاید دیر باشه
اما جوابتون رو میدم.
اون 10 درصد برای مشترکین جدیده! نه برای تمدید
به جمله دقت کن:
به مناسبت فرارسيدن سالروز ميلاد با سعادت پيامبر اکرم، حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، کليه کاربراني جديدي که از تاريخ اول تا 19 اسفندماه سال جاري، نسبت به اشتراک سرويس وايمکس ايرانسل خود اقدام نمايند، ميتوانند از 10 درصد تخفيف در هزينه اشتراک ماهيانه دوره آتي سرويس خود بهره مند شوند.
این وایمکسای ایرانسل مثل اینترنتای موبایله یا مثل لپ تاپا ؟
ماکسیمم سرعتشم واسه خونگی چقدره ممنون![]()
ببین اصلا طول موج وایرلس با وایمکس خیلی فرق می کنه (کلا خیلی فرق دارن ) تنها شباهتشون نبودن سیم هست فقط همین
فرق روتر اکسس پوینت هم که از اسمش پیداست یکی برای پوینت تو پوینته ولی اون یکی یمقدار سراسری تره(اگه اشتباه نکرده باشم)
شما برای چی می خواین؟
توی این تاپیک در مورد همه چی حرف زده شد الا اون یک میلیارد بار پرسش من. وجدانا این بار یکی بیاد بگه وایمکس ایرانسل قراره کی شهرستانهای استان اصفهان رو پوشش بده؟ در ضمن، گیریم وایمکس یه مگابیت بر ثانیه رو دادن دست شما، اونم ماهی هزار تومن! وقتی همه جای اینترنت فیلتره قراره باهاش چه غلطی بکنیم؟ نمونه ی بارزش: دیشب میخواستم یه آموزش اف ال استودیو دانلود کنم فیلتر بود!!!!!!!!!!!! بعد رفتم آموزش سی پلاس پلاس دانلود کنم که چون لینک یوتیوب داشت فیلتر بود!!!!!!!! منم هرچی فحش بلد بودم نثار همچین احمقایی که مسئول فیلتر کردن سایتا هستن کردم. جالبه که امروز میخواستم کلیپ بدنسازی دانلود کنم اونم فیلتر بود!!!!!!!! پس میخوام هفتاد سال سیاه ایرانسل نرسه سرویسشو ارزون کنه. البته تقصیر خودمونه ها! فقط و فقط یکی دو روز دم سازمان تنظیم مقررات جمع بشین تا بگم چی میشه. اونوقت حساب میاد دستشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)