نه دوست عزیز مودم من d-link هستش ولی
تو خود مخابرات دیدم که مودم ذکر شده رو به کسایی که بار اولشون هست از ADSL استفاده می کنند و درخواست مودم هم می کنند تحویل میدن.
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
نه دوست عزیز مودم من d-link هستش ولی
تو خود مخابرات دیدم که مودم ذکر شده رو به کسایی که بار اولشون هست از ADSL استفاده می کنند و درخواست مودم هم می کنند تحویل میدن.
دوستان ببخشید که این پست میدم .
من الان 2 هفته ای میشه که تاپیک ها رو دنبال میکنم . من الان اسم شرکت هارو میگم شما بگید کدوم رو دیگه دنبالش نرم و پیگیرش نباشم.
صبانت-شاتل-پارس آنلاین-اسیاتک-مخابرات-وایمکس ایرانسل
ممنون.
بنظر شما اصلآ این Huawei که مخابرات میده بدرد بخور هست یا نه؟ اگر صلاح نیست برم چه مدلی بخرم بهتره
خرج وایمکس از همشون زیادتره:
1-مودمش گرون تره.
2-هزینه ماهیانش بالاتره.
اول باید ببینی نیازت چیه.
1-مودم تک پورت میخوای یا دوپرت یا بیشتر؟
2-مودم وایرلس میخوای یا وایرد؟
والا دوست عزیز به نظر من نمیشه به این مودم های بی نام نشون اعتماد کرد.
از بین تمام مودم ها مارک های dlink - tplink - linksys - asus گزینه های خوبی هستند. همشون هم ی کارایی داره
رنج قیمت ـشون هم از 25 شروع میشه تا 40 تومن. اگه مودم وایرلسی می خوای هول و هوش 75 تا 100 تومن.
من خودم نزدیک به 2 ساله دارم از dlink استفاده می کنم و طی این مدت به جرئت می تونم بگم که این بیچاره 24 ساعته روشن بوده و تا حالا - بزنم به تخته - آخ نگفته.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب پست اول را خواندم ... ولی مختصر و کوتاهتر توضیح میدین ؟! در مورد اینکه چطور میتونم اشتراک بگیرم و خلاصه ای از قیمتهاخوب چرا از خود مخابرات نمي گيري الان مخابرات داره سرويس ارائه مي ده اگر خواستي بيا تو تاپيك سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ.![]()
از طرفی، چون سرویس مستقیما از مخابرات هست، کنترل و قیلترینگش بیشتر نیست ؟
دوست من پست اول رو خوندين تمام مسائل اونجا توضيح داده شدهخوب به هر حال.
شما اول بايد با مركز مخابراتي خودتون تماس بگيرين و از ارائه سرويس ADSL و ثبت نام مطمئن بشين. دوم اينكه مداركي كه نام برده شده رو ببرين اگر ثبت نام انجام مي شه برين ثبت نام كنين و فكر نمي كنم اولش پولي دريافت كنن چون هزينه اشتراك توي قبض تلفن مياد و هزينه رانژه هم دريافت نمي شه. مودم هم دوستان ميگن Huawei ارائه مي دن كه ساخت كشور چين هست ( درباره مودم هاي سازگار با سرويس ADSL مخابرات در پست اول توضيح داده شده ) .
قيمت ها همونيه كه تو پست اول قرار داده شده و تمام نامحدود هست و بالاتر از 128 فعلا داده نمي شه. 128 نامحدود ماهي 9940 كه وقتي توي قبض تلفن بياد ( براي 2 ماه ) 19880 ميشه. ضريب شيرينگ مخابرات از 6 شروع ميشه تا حداكثر 10.
از نظر كنترل و ف ي ل ت ر ي ن گ مثل ADSL شركت هاي خصوصيه.
پشتيباني 24 ساعته با شماره تلفن 1899 و با آدرس اينترنتي كه تو پست اول هست.
خوب ديگه چي؟
Last edited by mehrdad38; 08-02-2010 at 21:57.
از دوستان کسی پیشنهاد میکنه از صبانت سرویس بگیرم ؟ اگه میشه یه توضیح کامل در مورد سرویس های صبانت بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)