تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 51 اولاول ... 36424344454647484950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام بر شما

شما همین طرح جشنواره تابستانی که خیلی هم حجم داشت برای یکسال رو میگید فکر کنم سرعتش 2Mb هست آیا واقعا همینطوره یا یک ذره هم باز میزارن ؟ چون با این سرعت و اون حجم دانلود بعید میدونم اونقدر حجم فایده داشته باشه اگر باز میزارن لطف کنید بگید یا یک تصویری چیزی بذارید چون اگر اینطور باشه ما هم از دست این مخابرات فرار کنیم به سوی عصر تلکام (خط مسی هست) ...

ممنون
    بله همین طرحه. الان که داون استریم رو چک کردم روی 4650 بود که مودم رو یک بار خاموش روشن کردم اومد روی 5830 در حالی که دیروز روی 6014 بود.

اینم سرعت دانلود الان که داون استریم روی 5830 هست:

به نظرتون این نمایندگی که به اسم سرعت ۸ مگابیت به من فروخت اینو برم اعتراض کنم و پولمو پس بگیرم یا همین سرویس خوبه و بذارم بمونه؟ الان که شرایطش خوبه و سرعت هم خوبه ولی چون یکساله هست معلوم نیست یکی دوماه که بگذره چی میشه چون میتونن بیارنش ثابت روی ۲ مگ و اون موقع نمیتونم اعتراضی کنم.

2. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

بله همین طرحه. الان که داون استریم رو چک کردم روی 4650 بود که مودم رو یک بار خاموش روشن کردم اومد روی 5830 در حالی که دیروز روی 6014 بود.

به نظرتون این نمایندگی که به اسم سرعت ۸ مگابیت به من فروخت اینو برم اعتراض کنم و پولمو پس بگیرم یا همین سرویس خوبه و بذارم بمونه؟ الان که شرایطش خوبه و سرعت هم خوبه ولی چون یکساله هست معلوم نیست یکی دوماه که بگذره چی میشه چون میتونن بیارنش ثابت روی ۲ مگ و اون موقع نمیتونم اعتراضی کنم.

بله طرح بسیار خوبی هست با این سرعت دانلود که باز میذارن تا یک جایی خیلی خوب هست من فکر میکردم دقیقا همون 2Mb یا 256KB بذارن سرعتو خداکنه برای خراسان رضوی هم همینطور باشه. فکر نکنم از تصمیمشون برگردن تا وقتی حجم رو تموم کنید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

شما یه عکس از وضعیت خطت بفرست. با توجه به اینکه با ریست کردن مودم ریتت عوض شده احتمالا مشکل کیفیت خط داری

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

شما یه عکس از وضعیت خطت بفرست. با توجه به اینکه با ریست کردن مودم ریتت عوض شده احتمالا مشکل کیفیت خط داری

می‌دونم نویز دارم ولی همین سرویس قبلیم که های وب بود همیشه روی ۸۰۰۰ و خورده ای بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

الان دور و بر ساعت ۱۰ روز دوم سرعت اومده پایین دور و بر ۱۰۰ دانلود میکنه. فردا میخوام برم بگم کنسلش کنه. خیلی نوسان داره و برای من که ثبات سرعت مهمتر از حجمه زیاد خوب نیست.

داره خودمونی میشه behzad1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله طرح بسیار خوبی هست با این سرعت دانلود که باز میذارن تا یک جایی خیلی خوب هست من فکر میکردم دقیقا همون 2Mb یا 256KB بذارن سرعتو خداکنه برای خراسان رضوی هم همینطور باشه. فکر نکنم از تصمیمشون برگردن تا وقتی حجم رو تموم کنید ...
    واسه من از روزی که گرفتم ثابت رو 6 مگ بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

می‌دونم نویز دارم ولی همین سرویس قبلیم که های وب بود همیشه روی ۸۰۰۰ و خورده ای بود.
    این خط ۸ تا ۱۰ مگ جواب میده . زنگ بزنین پشتیبانی درست تنظیم کنن

داره خودمونی میشه dddmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این جشنواره تابستانه2 مگ 8 ترابایت هنوز پابرجاست ؟
    ویرایش : تو بخش سرویس های یکساله با نام بهار 97 اومده

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    Last edited by dddmmm; 13-07-2018 at 16:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

این جشنواره تابستانه2 مگ 8 ترابایت هنوز پابرجاست ؟
    ویرایش : تو بخش سرویس های یکساله با نام بهار 97 اومده

بله جشنواره تابستانه هنوز پابرجاست و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید ! بسیار راضیم

داره خودمونی میشه dddmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله جشنواره تابستانه هنوز پابرجاست و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید ! بسیار راضیم
    من خریدم
    هنوز شرکت پیشین تخلیه نکرده که بگم عصرتلکام رانژه کنه
    به هر حال
    روی چند مگابیت خط رو بسته ؟؟
    چون اگر همون دو مگابیت باشه ستمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •