تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 54 اولاول ... 36424344454647484950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه Mahast Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    45 درجه شرقی.. بالاتر از نصف النهار مبداء

پيش فرض جوابیه.

شايد شما اعتقاد داشته باشيد كه احتياجي به بحث در باب فلسفه نيست! اگر بحثي باشد پيشرفت هم هست و داناتر شدن.اگر شما به چيزي اعتقاد داشته باشيد كه اشتباه باشد ولي خودتان ندانيد اين اشتباه رو اگر كسي به شما گوش زد نكند بالاخره در جايي از اين اعتقاد اشتباه صدمه خواهيد خورد.بحث باعث مي شود كه نقاط ضعف و همينطور همين اعتقادات اشتباه رو اصلاح كنيم.
    من میگم نه دیگه در این حد که همه در باب ایمان بخوان منه برتر راه بندازن.
    و یکسری کلمات که اونم از تووی چند تا کتاب فلسفه یاد گرفتن به خورد چند نفر بدن.

من اصلا میخوام بدونم منظور از فلسفه چیه؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

دراین که حیوانات نه فقط گاهی بلکه همیشه ازماانسانهاباهوش ترعمل میکنندشکی نیست. آیا اقلیدوس ولباچوفسکی زودتربه قواعدواصول هندسه پی بردندیاعنکبوتهاوزنبورها؟ درمورد مکانیسم حرکت خفاشهاچطور؟ حتی ابتدایی ترین حیوانات هم زودترازما انسانهابه قوانین طبیعت پی بردند. پس ارزش انسان بودن درچیه؟!!
    اینم خودش جای بحث داره
    چطور عنکبوت با مغزی که تنها از چند گره عصبی تشکیل شده می تونه مهندس(هندسه دان) باشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض کانت

این نظر شماست ولی کانت معتقد است که زمان عبارت است از تجربه های حسی فرد !
    این باز ی با کلماته...اگر بخوای با تجارب حسی (حس 5 گانه)بسنجی که همینه.
    ولی من میخوام ...بفهمم ...که زمان هست.
    میشه؟
    .................................................. ............................
    دوست من بازی با کلمات یعنی چه ؟
    مگر شما با کلمات بازی نمی کنید و انها را برای بحثی فلسفی کنار هم نمی چینید ؟

در هر سطر و جمله که می نویسید عقل شماست که می گوید کدام کلمه کدام مفهوم را برساند اگر عقل نبود چه چیزی می نوشتید ؟ آیا مفهومی داشت !
    شاید جوابتون به من هم همین باشه.
    ولی من دوست دارم بیشتر درباره اش با هم صحبت کنیم.
    میخوام برداشت دیگران رو هم از ...مفهوم زمان... بدونم.
    خوشحال میشم.
    موفق باشید.
    Last edited by aafsoongar; 07-06-2010 at 13:34. دليل: ...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض جوابیه برای زهرا جان

اینکه آیا انسان سال 2010 با انسان گذشته از نظر تفکر فرق دارد یا خیر؟اینکه خودش از هنگام تولد دارای تفکر به روز تری هست یا خیر؟
    لازمه بگم گفته های من صرفاً نظر و عقیده ی شخصیه منه.

یه کم سوالتون ذهن میمونی انسان رو شاد میکنه.ذهن دوست داره مثل یک میمون از این شاخه به اون شاخه بپره.واینم با جابجا کردن کلمه ها میسره.
    منظورتونو از گذشته نفهمیدم منظور انسان 2010 با 2009یا انسان 1400سال پیش؟؟؟
    به هر حال این به اثبات رسیده که انسان حتی با ثانیه ای قبل هم متفاوته..چه فیزیکی چه غیر فیزیکال.
    این تفکراتشه که هر روز از اون انسان تازه ای میسازه.
    کلا ذات خداوند نو و تازه شدن و ترقی کردنه.و به همه ی موجودات هم اینو که جزءلاینفک اونیم بخشیده.

.................................................. ....
    .آیا حیوانات هم دارای احساساتی همانند انسان هستند یا خیر؟یا رفتار هایی مثل انسان رو از خودشون بروز میدن یا خیر؟(مثلا خودکشی در زمان ناراحتی)
    حیوانات وهمه چیز بجز انسان مکانیکی هستند.یعنی همه و همه برای پیشرفت و تعالی انسان بنا شده.برای همین اشرف مخلوقات نام گرفته.بارها خوندین که جهان برای تفکر ،آسایش،...انسان خلق شده...
    و اینکه خدا از همون روحی که در جسم انسان دمیده در درون فیزیک حیوانات بکار نبرده.
    یعنی ارتعاش اونها با انسان متفاوته.
    پیرو همون مثال سگی که شما زدید:
    خداوند ذات سگ رو بر مبنای وفاداری گذاشته..مثل رباطی که میسازیم و برای اون برنامه ریزی میکنیم که فلان کار رو انجام بده.بیشتر از این از اون توقعی ندارین.اون کاری رو کرده که یاد گرفته.چون در خدمت انسانه.
    هیچ وقت مثالی پیدا نشده که بگه:یک میمون آموزش دیده اینقدرخوب جواب تست هارو داده که ما ادعا میکنیم انسانه.
    اون چیزی غیر از آموزشها رو درک نمیکنه.برنامه ریزیه وجودیش این نیست که بیشتر یاد بگیره برای خودش.
    به نظر من بحث احساسات انسان رو از احساسات حیوان باید جدا کرد.
    حیوان هم مثل گیاه و کوه و جنگل هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

انسان اگه بخواد به اصول اخلاقی پایبند باشه عین یک فرشته میشه.(از نظر بنده)اما خب میتونه از هر حیوانی هم پایین تر باشه.(همانطور که هیچ حیوانی همنوع خودش رو از بین نمیبره اما انسان این کار رو میکنه.)
    اخلاق انسانی:حفظ تعادل در همه ی امور
    انسان از فرشته بالاتره.
    جاهایی که انسان در عرش میتونه طی کنه فرشته حتی فکرش هم نمیتونه بکنه.
    دسته بندیه خلقت به این صورته:

انسان اولی(اولا)
    انسان
    آدم
    بشر
    حیوان
    گیاه
    جماد(چیزی که حالت جامد مایع گاز داره)سنگ...آب...هوا
    ذره(حالا شما میخواین تک سلولی فرض کنید یا تک یاخته یا جلبک یا هر چیز کوچک جاندار)

4مورد اول ،بالا فقط در مورد انسان هست..که اگر دارای خصایص والا و متعالی باشه یا نباشه میتونیم داخل قسمت مناسب خودش بذاریم.
    ولی شما نمیتونید انسان رو در زمره ی حیوانات بذارید چون خدا برای خلقتش ارزش خاصی قائله.
    داخل گروه فرشتگان هم نیست چون فرشته مکانیسمش فقط برای خدمت به خدا و اجرای دستورات او طراحی شده.حتی دی بعضی احساس ترحم و دلسوزی وجود نداره چون موظفه وظیفه اش رو انجام بده.

همون طور که شاید شنیده باشین جبرییل تا یه حدی با پیامبر مسلمانان بال میره و میگه:
    من بیشتر نمیتونم با تو همراه بشم چون بالهای من میسوزه.
    منظور از سوختن اینه که یعنی ارتعاش فرشته ها طبق طبقه و وظیفه شونه.
    پس ما در سطح حیوان و فرشته ها نیستیم چیزی فراتر از باورمون نسبت به انسان بودنمونیم.

و همین که شما میگین همدیگرو میکشیم بخاطر اینه که نمیدونیم چی هستیم و قراره چکار کنیم،برای چی اومدیم..کجا قراره بریم.
    مثل یک حیوان میدریم...
    موفق باشی.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

انسان از فرشته بالاتره.
    جاهایی که انسان در عرش میتونه طی کنه فرشته حتی فکرش هم نمیتونه بکنه.
    دسته بندیه خلقت به این صورته:

انسان اولی(اولا)
    انسان
    آدم
    بشر
    حیوان
    گیاه
    جماد(چیزی که حالت جامد مایع گاز داره)سنگ...آب...هوا
    ذره(حالا شما میخواین تک سلولی فرض کنید یا تک یاخته یا جلبک یا هر چیز کوچک جاندار)

4مورد اول ،بالا فقط در مورد انسان هست..که اگر دارای خصایص والا و متعالی باشه یا نباشه میتونیم داخل قسمت مناسب خودش بذاریم.
    ولی شما نمیتونید انسان رو در زمره ی حیوانات بذارید چون خدا برای خلقتش ارزش خاصی قائله.
    داخل گروه فرشتگان هم نیست چون فرشته مکانیسمش فقط برای خدمت به خدا و اجرای دستورات او طراحی شده.حتی دی بعضی احساس ترحم و دلسوزی وجود نداره چون موظفه وظیفه اش رو انجام بده.

همون طور که شاید شنیده باشین جبرییل تا یه حدی با پیامبر مسلمانان بال میره و میگه:
    من بیشتر نمیتونم با تو همراه بشم چون بالهای من میسوزه.
    منظور از سوختن اینه که یعنی ارتعاش فرشته ها طبق طبقه و وظیفه شونه.
    پس ما در سطح حیوان و فرشته ها نیستیم چیزی فراتر از باورمون نسبت به انسان بودنمونیم.

و همین که شما میگین همدیگرو میکشیم بخاطر اینه که نمیدونیم چی هستیم و قراره چکار کنیم،برای چی اومدیم..کجا قراره بریم.
    مثل یک حیوان میدریم...
    موفق باشی.
    دوست عزیز همه چیز رو تقریبا خوب گفتی ولی نگفتی یک فرق اصولی و اساسی بین تمام اینها با انسان و جود داره!
    و اون اراده و اختیار بالاتر از ملک شدن یا پست تر از حیوان شدن هست. آیات زیادی از قرآن هم هست که اینو تایید میکنه

وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
    برای جهنم بسياری از جن و انس را بيافريديم ايشان را دلهايی است ، که بدان نمی فهمند و چشمهايی است که بدان نمی بينند و گوشهايی است که بدان نمی شنوند اينان همانند چارپايانند حتی گمراه تر از آنهايند اينان خود غافلانند

« وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلاَئِكَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ فَسَجَدُواْ »
    و [ياد كن‏] آنگاه كه فرشتگان را گفتيم: آدم را سجده كنيد، پس سجده كردند

7. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

میشه؟

در مورد این قسمت جمله شما که گفتید "اینا بازی با کلماته " پیش از این به یک دوست دیگر که همین حرف رو زده بود پاسخی داده بودم . همه ما برای رسوندن مفهوم با کلمات بازی می کنیم و اگر نظر شما اینه که کانت با کلمات بازی می کنه باید بگم تمام فیلسوفان با کلمات بازی کرده اند قرار نیست کلمات بیهوده پشت سر هم ردیف بشوند !

9. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

حیوانات وهمه چیز بجز انسان مکانیکی هستند
    منطقی نیست

خداوند ذات سگ رو بر مبنای وفاداری گذاشته..مثل رباطی که میسازیم و برای اون برنامه ریزی میکنیم که فلان کار رو انجام بده.بیشتر از این از اون توقعی ندارین.اون کاری رو کرده که یاد گرفته.چون در خدمت انسانه.
    پس دادن پالتو به مرد و خروج از خانه از خجالت(؟) نشان از تصمیم داره نه غریزه ی وفاداری
    تمام حالت های وفاداری برای سگ تعریف شده نیستند
    آیا سگ اصحاب کهف هم طبق غریزه به دنبال صاحب خود رفت؟

11. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

عزیزم منظورم اون آهن قراضه هایی که ساختیم نیست منظورم
    طرز فکرشون است که توی تاریخ گمشده واگه کسی دنبال اون ها بره اختراعات براش چیزی ساده است .

خاستر چیه؟
    ماهم رعایت میکنیم فقط خواستیم که یکم حالت دعواتون از بین بره که از بین نرفت!!!!!!!!!!!!
    طرز فکر عرب معلومه
    غارت و تجاوز و شهوت و دنیا پرستی و...
    البته امامان از این حیطه جدان
    با یک نگاه به نهج البلاغه میشه فهمید این موضوع رو
    در مورد جمله آخر هم دعوایی نیست که!
    من میگم نه دیگه در این حد که همه در باب ایمان بخوان منه برتر راه بندازن.
    و یکسری کلمات که اونم از تووی چند تا کتاب فلسفه یاد گرفتن به خورد چند نفر بدن.

من اصلا میخوام بدونم منظور از فلسفه چیه؟
    منظور از فلسفه تعریف اصل وجودی هرچیزی هست
    دوست عزیز همه چیز رو تقریبا خوب گفتی ولی نگفتی یک فرق اصولی و اساسی بین تمام اینها با انسان و جود داره!
    و اون اراده و اختیار بالاتر از ملک شدن یا پست تر از حیوان شدن هست. آیات زیادی از قرآن هم هست که اینو تایید میکنه

وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
    برای جهنم بسياری از جن و انس را بيافريديم ايشان را دلهايی است ، که بدان نمی فهمند و چشمهايی است که بدان نمی بينند و گوشهايی است که بدان نمی شنوند اينان همانند چارپايانند حتی گمراه تر از آنهايند اينان خود غافلانند

« وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلاَئِكَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ فَسَجَدُواْ »
    و [ياد كن‏] آنگاه كه فرشتگان را گفتيم: آدم را سجده كنيد، پس سجده كردند
    تورو خدا شروع نکنید
    ما توافق کردیم دین رو بزاریم کنار
    این ده بار!

13. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

میشه؟
    .................................................. ............................

شاید جوابتون به من هم همین باشه.
    ولی من دوست دارم بیشتر درباره اش با هم صحبت کنیم.
    میخوام برداشت دیگران رو هم از ...مفهوم زمان... بدونم.
    خوشحال میشم.
    موفق باشید.

زمان از نظر من چندین حالت دارد .
    گردش خورشید و ماه و زمین یک زمان را پدید می آورد که شب و روز حاصل آن است . رشد بیولوژیکی و زیست شناسی زمان دیگری است . فرض کنید برای من و شما تقسیم و تکثیر یک باکتری در چند ثانیه رخ بدهد آیا برای خود باکتری هم زمان چنین است !؟
    البته اگر دقت کنید در هر دو زمان حواس ما هستند که تجربه های تازه کسب می کنند .
    بهتر اینه که کسی که بیشتر درباره کانت اطلاعات دارد بحث را روشن تر کند .

15. 2 کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •