تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 428 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

player البته اگه بات رو هم بگی که نور علی نوره

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

من تو فروم epic عضو شدم ولی اجازه ی پست دادن به من نمیده حتی اجازه نمیده مشخصات خودمو ببینم چکار کنم

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلا م به همه
    کسی میدونه برای اینکه کاراکتر تو شروع بازی اسلحه دستش نباشه چیکار باید بکنیم
    player البته اگه بات رو هم بگی که نور علی نوره
    سلام باز. بات که کاری نداره. داخل Actor Factory توی قسمت Factory گزینه ی Give Default Inventory رو غیر فعال کن.

اما قضیه ی پلیر پیچیده تر از این حرف هاست. ببین در حقیقت شما الان هر بار که یه مپ می سازی به صورت پیش فرض داری یه بازی Deathmatch باهاش ایجاد می کنی، اگه بخوای بازیت غیر از این باشه باید خودت مشخص کنی. راه کلیش هم این هست که یه کلاس از GameInfo مشتق کنی و توش یه Prefix برای بازیت تعریف کنی، مثلا MG برای MyGame (الان DM برای DeathMatch و VCTF برای Vehicle Capture The Flag تعریف شدن) و اونوقت توی اون کلاس بازیت رو هر طور که می خوای برنامه نویسی کنی. بعدش تنها کاری که برای مپ هات باید انجام بدی اینه که اول اسم مپ -MG بذاری. می دونم یه مقدار پیچیده هست، شاید راه ساده تری برای کار شما باشه ولی من اینو بلدم که روی کل بازی اثر می ذاره.

البته یه راه آسپیرینی داری:

برای این راه از نود Give Inventory استفاده کن. دو گزینه ی اول رو فعال کن و پلیر رو به عنوان Target بهش بده. حواست باشه تیک All Players رو داخل متغیر پلیر برداری. اگه هم می خوای از اول مر حله این اتفاق بیافته مثل عکس بالا باید حداقل نیم ثانیه Delay قبلش بذاری.

من این راهو توصیه نمی کنم به دو دلیل:

1.کاربر نیم ثانیه اسلحه رو می بینه.
    2. زمان اجرا موقعی که به نود Give Inventory می رسی برنامه یه Warning می ده.

دیگه انتخابش با خودت. اگه مشکلی بود بگو. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 22-05-2010 at 03:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من تو فروم epic عضو شدم ولی اجازه ی پست دادن به من نمیده حتی اجازه نمیده مشخصات خودمو ببینم چکار کنم
    من مدته اونجا عضوم ولی مشکلی نداشتم. شما اگه می تونی یه اکانت دیگه هم راه بنداز و با اون تست کن. اگه نشد باید یه میل به قسمت ساپورت بدی تا برات بررسی کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک 3ی کار هستم و تقریبا کارم خوبه و .... طراحی محیط بازی هم داشتم البته ساخته نشد !!!!
    این یک از کارام هست (چون حجمش زیاد بود و من فتوشاپم لایسنس اکسپایر شده این جوری شد!)

ببخشید فقط اینا برای معرفی خودم بود

اما یه سوال داشتم :
    من قرار هست با یک نفر برای یک شرکت مبل سازی برنامه ای طراحی کنم در محیطی ریل تایم بتونه به ریل ترین حالت متریال مبل هارو عوض کنه و متریالی که مشتری میپسنده رو برای انتخاب مشتری تو محیط بهش نشون بده من خودم فکر کردم که حتما باید این برنامه رو توی یک محیط بازی سازی و با استفاده از یک انجین بسازم با شرایط زیر :
    1 - متریال ها قابلیت تعویض داشته باشند
    2 - محیط باید تا حد ممکن به واقیت نزدیک باشه
    3 - بعد از انتخاب مبل , باید به یک صحنه که مثل محیط بازی میمونه ولی از یک طرح دکوراسیون داخلی درست شده وارد بشه و مشتری بتونه داخل اون محیط اون مبل ها رو ببینه

نکته : من از موتوری می خوام استفاده کنم که بتونه رنگ ها رو به طبیعی ترین شکل ممکن نشون بده چون مبل ها باید توسط مشتری انتخاب بشن و نمی خوام متریالی که انتخاب میکنه زیاد با واقعیت تفاوت داشته باشه .

من با توجه به این مسائل فکر میکنم udk3 بهترین انتخاب باشه ولی آیا من میتونم توی این گیم انجین برنامه مبل رو پیاده کنم ؟
    آیا میتونم توی منو ها مانوور بدم و هر چی خواستم درست کنم ؟
    اگر کسی تونست کمک کنه ممنون میشم
    در ضمن 3 بعدی سازی کل کار ها با من هست .ساخت متریال ها برای برنامه هم با من . نور پردازی هم با من اگر کسانی که در اینجا فعالیت میکنن مایل بودن میتونن همکاری کنن و مزد در آمدشون هم بگیرن
    البته من به کسی احتاج دارم که با این موتور کاملا آشنا باشه و جواب سوالات منو بدونه

ممنونم دوستان گرامی

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک 3ی کار هستم و تقریبا کارم خوبه و .... طراحی محیط بازی هم داشتم البته ساخته نشد !!!!
    این یک از کارام هست (چون حجمش زیاد بود و من فتوشاپم لایسنس اکسپایر شده این جوری شد!)

اما یه سوال داشتم :
    من قرار هست با یک نفر برای یک شرکت مبل سازی برنامه ای طراحی کنم در محیطی ریل تایم بتونه به ریل ترین حالت متریال مبل هارو عوض کنه و متریالی که مشتری میپسنده رو برای انتخاب مشتری تو محیط بهش نشون بده من خودم فکر کردم که حتما باید این برنامه رو توی یک محیط بازی سازی و با استفاده از یک انجین بسازم با شرایط زیر :
    3 - بعد از انتخاب مبل , باید به یک صحنه که مثل محیط بازی میمونه ولی از یک طرح دکوراسیون داخلی درست شده وارد بشه و مشتری بتونه داخل اون محیط اون مبل ها رو ببینه

نکته : من از موتوری می خوام استفاده کنم که بتونه رنگ ها رو به طبیعی ترین شکل ممکن نشون بده چون مبل ها باید توسط مشتری انتخاب بشن و نمی خوام متریالی که انتخاب میکنه زیاد با واقعیت تفاوت داشته باشه .

من با توجه به این مسائل فکر میکنم udk3 بهترین انتخاب باشه ولی آیا من میتونم توی این گیم انجین برنامه مبل رو پیاده کنم ؟
    در ضمن 3 بعدی سازی کل کار ها با من هست .ساخت متریال ها برای برنامه هم با من . نور پردازی هم با من اگر کسانی که در اینجا فعالیت میکنن مایل بودن میتونن همکاری کنن و مزد در آمدشون هم بگیرن
    البته من به کسی احتاج دارم که با این موتور کاملا آشنا باشه و جواب سوالات منو بدونه

ممنونم دوستان گرامی

سلام

این کارها مخصوص نرم افزار Quest 3D هست .
    هم برای این کارها خیلی راحت تر از UDK هست هم اگه میخوایند به واقعیت نزدیک تر باشه Quest به نظر من خیلی واقعی تر میشه ( چون اصلا برا این کار ساخته شده ) . هم اینکه به راحتی مدلی که توی نرم افزار های سه بعدی ساختید میتونید با متریالش وارد Quest بکنید . ولی مثل اینکه UDK یکم دنگ و فنگ داره .

نمونه هایی که میشه به متریال طبیعی هم ربطش داد که با Quest ساختند :

7. این کاربر از Moh3en_DDD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بسیار سپاس گذارم دوست من جواب پست من رو دادید
    ولی محیط کوئست به اندازه udk پیشرفته نیست من محیطی در حد انریل میخواهم آیا میتونم با مشخصاتی که گفتم از اون خروجی بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان سلام

اما یه سوال داشتم :

ممنونم دوستان گرامی
    سلام دوست عزیز

خوشحالم که کسانی توی ایران هستند که فقط سادگی موتور براشون مهم نیست و نتیجه کار اولویت اولشونه. مشخصه که شما اطلاعاتی راجع به موتور ها داری که الان این موتور رو انتخاب کردی. Features این موتور رو می تونی به راحتی روی خط پیدا کنی، با این همه این صفحه یه تعدادی از مشخصه های گرافیکی موتور رو لیست کرده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد 3 تا شرط کارت که گفتی:
    1.متریال ها به راحتی و بدون کدنویسی قابل تغییر و تعویض هستند، باتوجه به وجود کیسمت و مخصوصا Material Instance.
    2.همون طور که حتما اطلاع داری، این موتور جزو بهترین موتور های حال حاظر هست و اولین موتوری هم هست که به صورت حرفه ای برای ساخت بازی و شبیه سازی به وجود اومد. در نتیجه نگران واقعی در اومدن کارت نباش، مشخصه های زیادی از جمله HDR Color و امکانات Post Processing های سلسله مراتبی، از جمله مواردیه که به واقعی جلوه دادن کار کمک شایانی می کنن.
    3. این کار رو هم می تونی به کمک کیسمت و (در صورت نیاز) Unreal Script انجام بدی و برای موتور زحمتی نداره.

راجع به رنگ هم که گفتی همون HDR Color و سیستم بی نظیر Lighting آنریل مخصوص این کاره. در مورد متریال ها هم یه مژده بهت بدم که آنریل یکی از انعطاف پذیر ترین محیط های ویرایش متریال رو داره، وقتی کار کردی حرف منو تصدیق می کنی.

درسته که بعضی از قسمت ها داخل این موتور به کنترل بیشتری نسبت به موتور های رایگان فعلی نیلز داره، ولی این به این خاطره که از ابتدای ساخت این موتور، در عین اینکه هدف شرکت های طرف سوم بودن ولی اولویت با کیفیت کار بوده و هیچ کجا کیفیت رو فدای سادگی یا خوشدستی نکرده. که متاسفانه ما ایرانی ها به خاطر تنبلی مون این خصیصه برامون بیش از حد مهم شده، با این همه فکر می کنم شما هم با بنده موافق باشی که عقیده دارم کار خوب زحمت داره.

در نهایت یه نکته رو بهت بگم، این موتور تقریبا محدودیتی برات ایجاد نمی کنه، تنها محدودیت اطلاعات و تلاش منو شما داخل این موتوره. و در جواب سوالت، بله، می تونی این برنامه رو توی آنریل به شکل قابل قبولی در بیاری، تنها فاکتور هایی هم که نیاز داری اطلاعات فنی کافی و تبل نبودنه که از عکس بالا خوشبختانه این طوری نیستی.

امید وارم جوابتو گرفته باشی. اگه سوالی بود بپرس. تا بعد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

واقعا سپاس گذارم دوست عزیز خیلی لطف کردی
    دوست نازنین شما میتونید با من همکاری کنید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واقعا سپاس گذارم دوست عزیز خیلی لطف کردی
    دوست نازنین شما میتونید با من همکاری کنید؟
    خواهش می کنم، دوستان دیگری هم مثل شما به بنده لطف داشتن. متاسفانه من دستم حسابی بنده، شما چه جور همکاری مد نظرتونه؟ اگه وقتم اجازه بده مشکلی نیست. لطفا جواب رو پ.خ کنین که این طور پست ها به درد دوستان نمی خوره. ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •