قابل توجه همشهریان گرامی : دانلود از ساعت 1 تا 6 صبح دانلود یک کلاهبرداری تمام عیار ما که هر چی تو این ساعتا دانلود کردیم رفته جزوه مصرف مازادمون.
قابل توجه همشهریان گرامی : دانلود از ساعت 1 تا 6 صبح دانلود یک کلاهبرداری تمام عیار ما که هر چی تو این ساعتا دانلود کردیم رفته جزوه مصرف مازادمون.
مطمئنی!!!
به این عکس نگاه کن!!!
من چند وقته دارم استفاده میکنم و مصرف مازادی واسم ثبت نشده
حالا شما چه طوری با این شهامت و به این بزرگی این ادعا رو میکنی ، من موندم!!!درثانی برفرض که گفته شما درست باشه برو مخابرات و ریز کارکردت رو دربیار و اگه مازاد نداشتی و واسد حساب کرده بودن بعد از راهش وارد شو...
اینم سند واسه مخابرات
من به هیچ کس و هیچ سازمانی تعصب ندارم
ولی
خواهشاً با دلیل و مدرک صحبت کنید
سلام دوستان عزیز
به نظر شما جریان این سرویسهای پیش پرداخت مخابرات چیه؟ آخه قیمتش از سرویسهایی که روی قبض میاد خیلی گرون تره
مشکوک میزنه!!!
آخه پیش پرداخت باید ارزونتر باشه چون پول رو زودتر میگیرند
فکر کنم یه خبرایی باشه !!!!
قبل از شروع ساعت شب بايد رستارت کنيد متأسفانه مخابرات اين اشکال در سيستمشون هست که درست شبانه رو محاسبه نميکنه
و اگه مثلاً ساعت 9 شب کانکت بشين و تا 1 شب ديزکانکت نکنيد اون ترافيک شبانه رو ميکنه تو پاچه روزانتون
سعی کنيد دقيقاً 1 شب کانکت بشين که کمترين ترافيک رو داشته باشين
اين يک عمل موزيانه از سمت مخابرات هست که همواره دزد بوده و هست و خواهد بود
باید بگم که کاملا تعصبی هستید نسبت به سازمان وگرنه واقعیت چیزی هست که دوستان (boro_baba) دارند می گویند.
ممنون!!!
ولی واقعیت چیز دیگه ایه....
شمام طبق دستور اساتید فن پیش برو تا دیگه مازاد واسد حاسب نشه.
موفق باشی![]()
باسلام
کاملاً با شما موافقم.
قابل توجه عزیزان دل
اگه از اینترنت 512 و بالای 512استفاده میکنید از امکان دو یا چند کانکشنی IDMاستفاده کنید، در طول دانلود فایلهای حجیم هیچ گاه اتصال را قطع نکنید....
در غیر این صورت و یا اگر با قطعی های پی پی در پی مواجهید از تک کانکشن استفاده کنید...
زیرا:
در این صورت به دلیل اتصال شما به 2،8،یا 16 سرور مجازی در هنگام دریافت فایل اگر با قطعی مواجه شوید ممکن است یکی از سرورهای مجازی اتصال موفق برقرار نکند یا کمی دیرتر از بقیه اقدام به برقراری اتصال کند، در این حالت فایل شما کامل دانلود میشود اما هنگام Extractکردن با مشکل مواجه میشوید و با پیغام خطا مواجه میشوید.
چون واسه من زیاد پیش اومده، گفتم واسه شما پیش نیاد
آقا من رسماً از شما عذر خواهی میکنم
، چون کمی با شما تند برخورد کردم.
در ضمن نکته ای را که یکی از دوستان در مورد زمان اتصال گفت را کاملاً رد میکنم چون هیچ پایه و اساسی ندارد.
و اینکه سرعتهای بالای 256از دانلود شبانه رایگان پشتیبانی نمی کند
اگه سوالی بود در خدمتم
حامد![]()
ملاک استفاده از ترافیک در یک ماه تاریخ اولین اتصال نیست!!!
به این صورت که اگر شما به عنوان مثال در تاریخ 2/20 سرویس خود را راه اندازی کرده اید و به اینترنت متصل شده اید تاریخ اعتبار ترافیک شما تا 3/20 نیست بلکه تا 2/30 میباشد در این بازه زمانی هر چقدر از ترافیک مجاز استفاده کرده باشید مبلغ ان برای شما محاسبه می شود و مابقی از حساب شما کسر میشود.
مثلاً اگر شما یک پکیچ یک ماهه 256 دائمی داشته باشد در انتهای ماه اگر 2گیگ از ترافیک را استفاده کرده باشید و 6.5گیگ شما باقی مانده باشد برای شما همان 2گیگ محاسبه میشود که با یک نسبت ساده میشود 3هزار تومان/
اگر سوال دیگری بود در خدمتم
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)