این رتبه سهمیه اس!؟؟؟؟!امکان نداره داروسازی تهران با این رتبه ...اگه رفیق شما با این رتبه داروسازی تهران آورده که من فردا برم سازمان سنجش شکایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1000->داروسازی تهران
این رتبه سهمیه اس!؟؟؟؟!امکان نداره داروسازی تهران با این رتبه ...اگه رفیق شما با این رتبه داروسازی تهران آورده که من فردا برم سازمان سنجش شکایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1000->داروسازی تهران
والا سر این یه مورد زیاد حساس نشین.منم به رتبش شک دارم.زیاد ادم قابل اعتمادی نیست.ضمن اینکه به شدت دمش کلفته.حالا مگه رتبه شما چند شد؟
شرمنده من از بعد از کنکور بخش memory رو خاموش کردم استراحت کنه.در هر حال گفتم.اولا احتمالش هست بهم درست نگفته باشه.ثانیا گفتم اگه بخواد به راحتی میتونه برای خودش 100 تا سهمیه جور کنه.حالا باز من سعی میکنم از زیر زبونش بکشم بهت بگم.
کسی مارو راهنمایی نمیکنه؟![]()
400 پزشکی شهید بهشتی قبول شده؟!
اونوقت من با 340 پزشکی بابل قبول شدم!!! یعنی دانشگاه ایران هم قبول نمی شدم؟
این دیگه چه وضعیه.
خودتو عصبی نکن عزیزم...خیلیا مثه تو هستن!!!!!!!!!!!!!اونوقت من با 340 پزشکی بابل قبول شدم!!! یعنی دانشگاه ایران هم قبول نمی شدم؟
در ضمن پزشکی ایران سطحش از بهشتی بالا تره که!!!!!!!!!
رفيق اگه ميشه پست هارو درست بخون بعد جواب بده.
بحث اصلا سر دانشگاه نبود بحث بين مهندسي شيمي و عمران بود اتفاقا تا اون جايي كه من ديدم عمران علم و صنعت از عمران هاي خوب كشوره هيچ دانشگاهي هم به طور مطلق در همه رشته ها خوب نيست مثلا ميگن صنايع علم و صنعت تا چند سال ديگه در حد شريف ميشه و...
به نظرم وقتي كسي اين همه واسه كنكور دهنش صاف ميشه اگه رو رشتش تعصب نداشته باشه بايد به حالش تاسف خورد حالا رشته و دانشگاهش هرچي ميخواد باشه.
من خودم هم عمران علم و صنعت و مياوردم هم مكانيك خواجه رو ولي رفتم مهندسي شيمي ولي يكي ديگه از رفيقام رفت مكانيك نه كار اون غلطه نه من اين بستگي به خودت داره.وبحث نياوردن رتبه و دفاع بي مورد نيست من همه حرفامو سعي ميكنم با دليل بگم.اون ممكنه سو برداشت شما باشه.
اگه تونستي يه ذره بيشتر توضيح بده كه چرا واسه مهندسي ها ارزش قائل نيستي چون واقا بحث جديديه!!
فعلا در پناه حق![]()
نه بالاتر نیست. ایران از تهران و شهید بهشتی پایین تره.
بچه ها مطمئن هستیننننننننننن با 1000 داروسازی اوردهههههههههه
دوست من با 1200 کل و 965 زیر گروه 2 داروسازی اونم منطقه 1 داروسازیییییی تهران نیورده چرا؟؟؟؟
علوم آزمایشگاهی تهران قبول شده
من بهش گفتم یکی اینجا گفته 1000 اورده داروسازی گفت بهت دروغ گفته امکان نداره پس چرا من قبول نشدم
جناب پوریا شما مطمئن هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)