تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 323 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

تیکه با حالی بود خیلی خندیدم ممنون جدآ صفحه گوشی تراز نیست یا بعضی هاش این طور هست ؟

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

فدات بشم ناراحت نشو اگه می خوای سوال نکنم همشهری قربونت .

نه بابا شوخی کردم چرا باید ناراحت بشم!
    نه صفحه ترازه ترازه. این گوشی دوستمون یوخده مشکوک می زنه! تو گوشی های موجود من همچی چیزی ندیدم معلومه اون گوشی یا تعمیریه یا اشکال مونتاژ داره. نترسین

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

9 تی تو دانلود

خوب وقتی 5800 قیمتش حدود 240000 هست این هم نباید از 320000 بیشتر باشه دیگه!
    شنیدم N8 هم اسپیکرش مونو هست.اگه اینچوری باشه که دیگه هیچی!
    بله مشخص شده که استریو نیست و منو هست واقعآ افتضاحه واسه طرفداران موسیقی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یه سوال :
    چجوری فایل ها رو مارک کنیم.حتما باید از قسمت آپشن انتخاب کنیم؟
    و چجوری چندتا فایل رو یکجا مارک کنیم؟
    والا معمولا از option گزینه Mark Several رو انتخاب می کنن با این کار یه تیک باکسی کنار هر فایل پدیدار میشه که هر کدوم خواستی تیک بزن به همین سادگی به همین خوشمزگی
    و اگه خواستی کل فایلها رو انتخاب کنی Mark All رو بزن

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستان من یه چیزی رو از این بحثا نفهمیدم..
    اینکه کار با گوشی در هر شرایطی مضر هستش یا فقط در هنگام مکالمه و اینترنت؟؟؟
    و حدود قیمت این n8 پس ازجا افتادن در بازار ایران چقدر می شه به نظرتون؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

4 تی تو دانلود

دوستان من یه چیزی رو از این بحثا نفهمیدم..
    اینکه کار با گوشی در هر شرایطی مضر هستش یا فقط در هنگام مکالمه و اینترنت؟؟؟
    و حدود قیمت این n8 پس ازجا افتادن در بازار ایران چقدر می شه به نظرتون؟؟؟
    در هر شرایطی مضر که هست بله و در مکالمه بیشتر و حتی همراه بودن با شما هم مضر هست و 300 میشه .

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

نه بابا شوخی کردم چرا باید ناراحت بشم!
    نه صفحه ترازه ترازه. این گوشی دوستمون یوخده مشکوک می زنه! تو گوشی های موجود من همچی چیزی ندیدم معلومه اون گوشی یا تعمیریه یا اشکال مونتاژ داره. نترسین

دوست ما کجایی از مضرات n8 بگین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1:n73 مال 4 سال پیش هست! نه امروز! بحث گوشی های بروز هست نه زیر خاکی...
    2: سرطان زا تر هست! نیست؟ خطرناک تر نیست؟ در مقایسه با 5800 و N97 امواج بیشتری نداره؟
    پس چرا انکار میکنید!
    NOKIA X6 خطر سرطان زایی بیشتری داره! خطرناکتر هست از هم رده های خودش! میگید نه؟ دلیل بیارید همین طوری کشکی کشکی که نمیشه!
    چرا عصبانی میشی عزیز دلم!
    بله حرف شما منطقیه یه چیزایی هم مضاف کنم

1.ان 73 زیرر خاکیه یا کرم خاکی گوشی های زیر خاکی یا بروز همشون تحت استاندارد به بازار اومدن و استاندارد FCC در مورد سار از همون قبل یکی بوده تا الان چیز جدید واسش اضافه نشده بیشتر در مورد سالم بودن گوشی وقابل بازیافت بودن گوشی و عدم ضرر به محیط قوانینی اضافه شده وگرنه در مورد سار همون حداکثر 2 هستش و در زمان ان 73 هم همون قانون بود الان هم. تورو خدا ناراحت نشو از دست من من همتونو دوست دارم!

2.کلمه سرطان یا کنسر واسه گوشی یکم بزرگه. گوشی باعث ایجاد تومور تو مغز نمیشه بلکه ممکنه برای رشدش اثر بزاره اونم جوری که تو مغز نارسایی ایجاد میکنه و خونرسانی رو ضعیف می کنه همچنین روی سلولهای عصبی شامل سمپاتیک و پاراسمپاتیک تاثیر منفی میزاره!(یکم پزشکی خوندم) .
    حرف شما درسته نسبت به گوشی هایی که سارشون کمتره زیانش بیشتره ولی استاندارد داره تست روش شده . میدونی تFCC یا همون Federal Communication Commisionسازمان امريکايى مسئول منظم کردن ارتباطات متشکل از چه کسانیه؟ تنها توشم هندسان الکترونیک نیستند بلکه مهندسان پزشکی هم وجود دارند. تو ایاران هم مهندسی پزشکی وجود دارد!

قربونت برم امیرجان که بحث سالمی رو راه انداختی خوشم میاد از این مباحثه ها!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

واقعآ ال سی دی یکوریه جلل خالق تو خواب آلودگی طراحیش کرده
    قصد خریدش رو هنوز داری داداش
    و به نظرت اصلش چین هست که بخریم
    و آیا واسه اروپا چین میزنه یا فنلاند
    دوستان نوکیا اومده واسه ارزون تر دراومدن گوشی هم اینکه قیمت جهانی که ارائه می ده واسه اینکه تو کل دنیا مالیات ها و تکس ها زیاد رو قیمت نهایی تاثیر نکنه و به یه قیمت دربیاد تو کشورهایی مثل چین و کره و هند و فنلاند و .. خط تولید زده. منظور از خط تولید اینه که مهندسان فنلاندی اومدن کاروخونه زدن تو این کشورها و همون کیفیت گوشی فنلاندی رو داره! اصلا تو کیفیت شک نکنید! همیشه تو جعبه گوشی ها هم مینویسه که
    Made in china under the authority of nokia corporation, finland یعنی ساخته شده در چین تحت لیسانس و اعتبار و مدرک و اختیارات نوکیای فنلاند!. authority ایم معنی ها رو میده

من با 23013 مرکز خدمات مشتریا نوکیا تماس گرفتم که مربوط به farsi.nokia.com هستش گفت هم چین داریم هم کره. گفت موقعی که گوشی رو با گارانتی اصلی خریدین زنگ بزنین به ما یا شماره سریال گوشی رو به 200023013 اس ام اس کنید ما می گیم که اصله گوشیتون یا نه! چین واسه خاورمیانه و دور و برا میزنه! کجای کاری اپل رو چین میزنه واسه ماها!
    چین به بد اسم درکرده چون تاجران ما هر چی جنس بنجل و بدردنخوره از چین آوردن بستن به ناف ما! چین داره به آمریکا تو میگه! وقتی از چین صحبت میشه یک هم خود من یاد گوشی های بی نام ونشون چینی می افتیم می ترسیم که نوکیا هم اونجوریه

آره حتما میخرمش صدردصد شکی توش نیست ما از اون بیدا نیستیم که با این بادا بلرزیم! من به این گوشی ایمان دارم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

11

منم واسه همین شک کردم دیگه
    آخه کی میاد بازی رو پاک کنه؟!
    در حالت عادی نباید فارسی داشته باشه و ریمارک کردن چه ربطی به این مشکلات داره
    ولی خداییش سرعتش خیلی خوب بود و از 5800 بهتر
    اشتباه نشه دوستمون گفت ساخت مجار بود و نمی دونم 355000 تومن ، بهمین جهت لازم بر خودم دونستم وارد میدان بشم و بگم که این گوشی مجارستان نیست ریمارک شده چین هستش و تقلبیه برچسبش!
    خوب چینیه که ریمارک شده و چینی ها فارسی دارن واسه ایرانه دیگه!
    برچسب رو حدود 5 تومن چاپ می کنن و 15 تومن میکشن رو گوشی البته قبلا به اسم فنلاند می زدن حالا هم مجار!
    اینو تو نوکیای ایران به من گفتن گفتن که مردم دوست دارن خودشونو گو لبزنن و اسم فنلاند رو با خودشون اینور اونور بکشن!
    گرچه من یکی خودم میخوام کره ایشو بگیرم شاید! چون کره رو اسمشو بهتر از چین می دونم! شاید هم چینیشو بیرم هنوز تحقیقاتم صدردصد نشده گرچه تئوریکا مثل هم هستند. من دمدمی مزاجم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 تی تو دانلود

دوستان نوکیا اومده واسه ارزون تر دراومدن گوشی هم اینکه قیمت جهانی که ارائه می ده واسه اینکه تو کل دنیا مالیات ها و تکس ها زیاد رو قیمت نهایی تاثیر نکنه و به یه قیمت دربیاد تو کشورهایی مثل چین و کره و هند و فنلاند و .. خط تولید زده. منظور از خط تولید اینه که مهندسان فنلاندی اومدن کاروخونه زدن تو این کشورها و همون کیفیت گوشی فنلاندی رو داره! اصلا تو کیفیت شک نکنید! همیشه تو جعبه گوشی ها هم مینویسه که
    Made in china under the authority of nokia corporation, finland یعنی ساخته شده در چین تحت لیسانس و اعتبار و مدرک و اختیارات نوکیای فنلاند!. authority ایم معنی ها رو میده

من با 23013 مرکز خدمات مشتریا نوکیا تماس گرفتم که مربوط به farsi.nokia.com هستش گفت هم چین داریم هم کره. گفت موقعی که گوشی رو با گارانتی اصلی خریدین زنگ بزنین به ما یا شماره سریال گوشی رو به 200023013 اس ام اس کنید ما می گیم که اصله گوشیتون یا نه! چین واسه خاورمیانه و دور و برا میزنه! کجای کاری اپل رو چین میزنه واسه ماها!
    چین به بد اسم درکرده چون تاجران ما هر چی جنس بنجل و بدردنخوره از چین آوردن بستن به ناف ما! چین داره به آمریکا تو میگه! وقتی از چین صحبت میشه یک هم خود من یاد گوشی های بی نام ونشون چینی می افتیم می ترسیم که نوکیا هم اونجوریه

آره حتما میخرمش صدردصد شکی توش نیست ما از اون بیدا نیستیم که با این بادا بلرزیم! من به این گوشی ایمان دارم!
    نوکرتیم داداش چه عزم راسخی ما هم بزودی میخریم من مشکل مالی اصلآ ندارم و 2 سال پیش خواستم 95 بگیرم دست دست کردم و موندم تا ارزون بشه بعد 2 سال چینی شد کیفیت افتضاح خود فروشنده گفت ارزش خرید ندهره ازش ممنونم و الان 375 گرون نیست اگه 350 بشه عالی هست و من صورتی میخوام تو اهواز نیست و اگه از کوشی شاپ بگیرم یا دی جی کالا ندیده میشه خریدم و می ترسم تراز نباشه باید برم تهران که ارزش نداره 100 تومان هزینه کرد .
    ایکس 10 هم عالیه ظاهرش ولی گرونه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست من تو سایت دی جی کالا زده 375 و تو جی اس ام زده 340 هزار قیمت دیروز ؟
    معتبرترین سایت ها واسه خرید دیجی کالا و گوشی شاپ هستند! دیجی کالا هم که قیمتاشو زیاد می گه ولی برترین سایت تجاری کشور شده! عجب پک هایی واسه بسته بندیهاش داره چاپ شده و کلاسیک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •