یکی به من گفت از مادر بورد گیگاس ولی دقیق نگفت نفهمیدم راست میگه یا نه!حتی نگفت چیکاش کنم.
یکی به من گفت از مادر بورد گیگاس ولی دقیق نگفت نفهمیدم راست میگه یا نه!حتی نگفت چیکاش کنم.
آقا برای من درست شد
برید آخرین ورژن درایور رو از سایت nvidia.com بگیرید درست میشه!
منم همین طوریم گرافیکم Gforce 8600GT ( 256 Mb ) هست برای من هم همینطوریه کسی می دونه چرا ؟
آخرین آپدیت nVida رو هم دانلود کردم درست نشد ؟؟؟؟!!!!
کمک
برای مادر برد نیست چو ن مادر برد من Msi هست
اگر درست شده link ان را برای من بفرست m_maj2004
میگم یک کمکی هم به من تو splinter cell 1 بکنین تو این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بعد از فرار از زندان وقتی میری تو مقرر گروه تبهکار و اونجا باید ازت تست بگیرند بعد از اینکه قاوصندوق رو باز میکنی میری یه جا یه اسلحه دوربین درا مگیریو به اداف شلیک میکنی اما هر چهقدر میرنی نمی تونی مرحله رو حل کنی و به اون رکورد برسی چون خشابت تموم میشه حالا لطفا به من بگید باید اونجا چیکار کنم![]()
قا بعد از فرار از زندان وقتی میری تو مقرر گروه تبهکار و اونجا باید ازت تست بگیرند بعد از اینکه قاوصندوق رو باز میکنی میری یه جا یه اسلحه دوربین درا مگیریو به اداف شلیک میکنی اما هر چهقدر میرنی نمی تونی مرحله رو حل کنی و به اون رکورد برسی چون خشابت تموم میشه حالا لطفا به من بگید باید اونجا چیکار کنم
قا بعد از فرار از زندان وقتی میری تو مقرر گروه تبهکار و اونجا باید ازت تست بگیرند بعد از اینکه قاوصندوق رو باز میکنی میری یه جا یه اسلحه دوربین درا مگیریو به اداف شلیک میکنی اما هر چهقدر میرنی نمی تونی مرحله رو حل کنی و به اون رکورد برسی چون خشابت تموم میشه حالا لطفا به من بگید باید اونجا چیکار کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)