ای کاش عکس ستاره رو به ما هم نشون میدادن
راستی من اون اوایل نامرتب میدیدم این قضیه چیه که همش پایینو میگن بالا؟
ای کاش عکس ستاره رو به ما هم نشون میدادن
راستی من اون اوایل نامرتب میدیدم این قضیه چیه که همش پایینو میگن بالا؟
واقعا امروز یکی از بهترین قسمت ها بود واقعا چرا بعضی ها تا یکی زنده هست هیچ یادی ازش نمیکنن ولی تا طرف میمیره همه میفتن رو سرش همه هم میگن خدا بیامرز ادم خوبی بود و این که غم اخرتون باشه!!!اون خاک ریختن هم که تو ایران پره ببخشید ولی انقدر حالم بهم میخوره از این کار که نگو خودتون بهتر میدونید حال کردم اینا رو نشون داد.
احتمال داره که مثل سریال "این زمینی ها"، شخصیت های فضایی (که ظاهری انسان نما دارند) به انسان هایی واقعی تبدیل بشن! (عجب جمله ای گفتم!) اون موقع شاید فرید عاشق ستاره بشه! (البته با اتفاقاتی که این قسمت افتاده بعیده!)
عجب...!!!
مثل پینوکیو که آخرش آدم شد...به انسان هایی واقعی تبدیل بشن
من همچین حرفی زدم که راست گفتم!!!!ولی راست گفتی ها!
درسته که بعضی ها این طنز رو دوست دارن و من هم به نظرشون احترام میزارم ولی خدایش هیچ تنوعی تو فیلم دیده نمیشه!
بنظر من اگه کسی دنبال تنوع واسه سریال طنز میگرده کارهای مدیری حرف نداره.
اتفاقا من کاملا با شما مخالفم! به نظر من کارای مدیری خیلی یکنواخته!
این سریال هم قسمتاش تنوع خوبی داره!
من فقط خیلی تعجب کردم که دوستان انقدر با این سریال حال کردند!!!
این که اینو با اولین کارای مدیریو عطاران (که من اصلا نمی دونم چی بودن) مقایسه کنیم و بعد بگیم این خیلی بهتره که یه کار بی ربطه!نظر شما برای همه محترمه
همونطور که همه دوستان گفتن...این کار اول رامبد هست...
میگم که منکر کارای مدیری و عطاران نمیشم ولی رامبد کار اولشه و مهم اینه که از کار اول مدیری و کار اول عطاران خیییللییی قشنگتر جلو رفته...
معلومه که باید بهتر باشه!
باید سینمای طنز ما رو به پیشرفت باشه ! چه کار اول کسی باشه چه کار هزارم!
من نمی گم که مثلا رامبد حق تجربه نداره و از این حرفا( به قولی به جوونا میدون بدیم) من می گم در هر صورت کاری که جدید تره باید کامل تر با شه اگه نشد جای انتقاد داره!(اگه اینجوری نباشه همه ی تجربه ها هی باید برای ما تکرار بشه فقط به یه زبون دیگه)
از اون حرفا بودا!!:تعجب!!!کارای عطاران که فقط باهاش میخندی و هیچ جنبه انتقاد طنز رو در نظر نمی گیره و تازه پاچه خوری هم میکنه.
اگه واقعا اینجوریه که شما می گید من نظرم بر گشت!(جدی می گما!)ولی خداییش خیلی بهتر و بشتر از از مدیری و عطاران انتقاد می کنه و اون تلخی طنز رو از نظر من به همراه داره
من که خیلی حال می کنم وقتی می بینم تازه بعد از سریال هم کلی در مورد انسان و زندگی و خیلی چیزیهای دیگه فکر می کنم
سریال عالییه!
من دیشب ندیدم مثل اینکه قشنگ بوده.
تکرارش ساعته چنده؟
اگه میشه تکرار روز بعد رو که پخش میشه تو تاپیک هر شب اعلام کنین
الان پخش شده؟ یا بعد از جومونگ نشون میده؟
همین الان زیر نویس دیدم
تکرار ====> 4:20
Last edited by Gam3r; 12-08-2009 at 14:31.
واااااااااااااااااای
دیشب پای اون گریه کردن اینا من انقد خندیدم مردم...دیدید بهرام چه باحال غش کرده بود؟
دیدید من گفتم نسترن و فرید هنوز به هم علاقه دارن
عجب پیشبینیه زیبایی بود
در مورد این ستاره هم که اگه بهش بگن که وانمود کردن تموم شده بعد یه مدت بی خیال میشه
این نامه ی آخرشم که در مورد چاله و بیماری های واگیر بود خیلی باحال بود
در کل که به نظر من این روند آوردن فضایی ها تو سریال چیزه جالبیه..چون یه جور دیگه به ما میفهمونه عجب آدمایی هستیم
(حالا تقلید هست یا نه فکر نکنم دیگه مهم باشه)
بابا دمه رامبد گرم
دیشب ترکوند مارو اون یه تیکه ای که عزاداری می کردن.
دیشب دیگه بند کرد به بالا بالاها سره آنفولازای خوکی و سره...
اگه بخواد همین جوری انتقاد کنه جلوشو میگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)