سایتش اینه:اما منظورت از problem tool چیه؟ تو کدوم قسمته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتش اینه:اما منظورت از problem tool چیه؟ تو کدوم قسمته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توقسمت ASSISTANSادیتور ،که هشدارهارو مشخص میکنه ،البته راه حل کاملی نیست
سلام دادا
تا جاییکه من یادمه منم همین مشکل رو داشتم باید تمام لیگ رو بسازی + اینکه روز های بازی ها رو تعیین کنی نیم فصل رو مشخص کنی در کل باید استراکچر لیگ کامل باشه اگه کامل نباشه نمیاره موقع ساختن لیگ یه گزینه داره که چک می کنه و ایرادات رو بهت می گه سعی کن به کمک اون بتونی لیگت رو بسازی و این رو بدون همیشه بعد از اینکه write ..... رو میزنی تو قسمت فایل سیو هم کن اگه باز مشکلی داشتی این یاهوو ای دی من هست warrior_of_persia
یادم رفت بگم هر 3 قسمت ساخت لیگرو باید بسازی
league composition
calender
fixture list
هر سه تای این ها باید دقیق تنظیم شه سعی کن لیگ هایدیگه روببینی تا یه کمک بکنه و بهتر درک کنی چه جوری بتونی استراکچر لیگت رو بسازی
سلام
اين اسكريپ جام جهاني اشكال داره
رو سرور ديگه نداريد
لطفا بذاريد
مسئله اینه که توسری قبلی کلیه تیم رو جابجا میکرد کاری به سن نداشت مثلا بازیکن 11ساله رو که فصل بعد میشد 12سالش میبرد توتیم 13-14 ساله ها والی آخر وبازیکنهای 16 ساله 17-18ساله هارو هم اخراج می کرد ،2010هم همینطوره ؟4- آره اگه سنشون از 18 بگذره اخراج میشن و کاملا طبیعیه که نمیتونن تو تیم 17-18 بازی کنن و تیم تو هم که نمیخوادشون. بازیکنای جوانان پایینتر میان به جاشون
تودانلود مشکل داری ؟سلام
اين اسكريپ جام جهاني اشكال داره
رو سرور ديگه نداريد
لطفا بذاريد
من از همین جادانلود کردم .این سایت اصلی :
اینم سایت آپلود فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که رویdownload nowکلیک میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین الان امتحان کردم هیچ مشکلی نداره (اگه توبازی مشکل داره بگو )اگه جایی خط چین شده اصلش این بوده .--------------(فایل فرونت دات کام )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by naraqi110; 10-03-2010 at 12:55.
آقایون هیچ راهی نداره تیم رو از بحران مالی نجات بدیم...؟
می تونی با دست کاری درفایل Furnishing.txtمی تونی خودت رو از بحران نجات بدی .واگه نمی خوای اینکارروبکنی با فروش یه سری ازبازیکنان و گرفتن وام وبردن جام یه کاری بکنی(ولی راه حل بهتر اینه که ابتدابادستکاری مقدار لازم پول رو کسب کنی بعد بازی روبصورت عادی ادامه بدی )آقایون هیچ راهی نداره تیم رو از بحران مالی نجات بدیم...؟
خب چطوری دستکاری کنم میتونی بیشتر توضیح بدی؟؟؟
این روش قبلا اومده وخلاصه اش رو میگم فایل رو که باز می کنی لیست بخش Furnishingبازی میاد که در قسمت مبلغ که قبل نام تصویره باید یه علامت منفی بگذاری حالا هروقت توی بازی اون شی روبخری بچای کم شدن پول همون مقدار پول گیرت میاد وبرای سهولت می تونی مبلغ رو بزرگ کنی ،بعدهم از پول خودت بده به باشگاه تامشکلت حل بشه (یا باشگاه روبخر وبعد تزریق پول دوباره پس بفروش البته اگه نمی خوای صاحب باشگاه بمونی )برای مثال در فایل این متن هست :خب چطوری دستکاری کنم میتونی بیشتر توضیح بدی؟؟؟
Table Football,Foot de table,Tischfußball,Futbolín,Biliardino,Piłkarzy ki,1000,tablesoccer.bmp,0,2005
شما این طوریش می کنی :
Table Football,Foot de table,Tischfußball,Futbolín,Biliardino,Piłkarzy ki,_1000000000,tablesoccer.bmp,0,2005
همینجا هم میتونی اگه خاصی چیزی رواضافه کنی وبعداز گذاشتن اسمش ومبلغش ونام عکسش اون رو دربازی بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)