تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 1024 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

اما با چیزایی که شنیدم و دوستان همینجا گفتن دیدم که قلمچی خیلی آزمون میگیره و باید حتما طبق برنامه ش پیش رفت وگرنه بد میشه. من نمیخوام طبق برنامه ای پیش برم و با برنامه ی خودم میخوام پیش برم. آزمون خوب که زیاد هم نباشه (حدود 2 ماه یکبار) و سوالاتشم به سوالهای کنکور سراسری نزدیک باشه چی هست؟
    ممنون
    من بهت توصیه میکنم این کار رو نکن یادمه شهریور پارسال به یه فامیلمون گفتم بیا با برنامه کانون برو گفت نه من نیازی ندارم من خودم بلدم برنامه مینویسم رو برنامه خودم میرم اما اشتباهه من میگفتم خب راست میگه کانون که عاشق چشم و ابروی من نیست که برام بهترین برنامه رو بنویسه اما شما پولشو میدی اونم بهترین برنامه رو بهت میده شک نکنید تو برنامه ی کانون مدت آزموناشم فوق العادس شما هدفتون رو کوچیک کوچیک میکنید و هدف هر هفتتونو میزارید رو آزمون همون هفته ها راستی فامیلمونم کنکورشو خراب کرده چون نتونست درست بخونه توصیه ام فقط برنامه ی کانون
    Last edited by saeed_h1369; 07-07-2009 at 21:06.

2. 6 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نگفتم مثل همن. گفتم اونقدرها تفاوت نداره. مثلا مثل تفاوت مسابقه علمی و تیز هوشان که نیست.
    سوالات ازاد و سراسری تقریبا 180 درجه چه از نظر محتوا و چه از نظر تیپ سوال فرق داره . هیچ ربطی به هم نداره

4. 2 کاربر از asroma08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

منظورم اینه که خیلی چیزا رو در مورد سوالا نمیدونم. مثلا سر همین ادبیات. من تا دیروز نمیدونستم که از تاریخ ادبیاتها فقط اسم اون شخص، قرنش و کتابهاش میاد. فکر میکردم حفظ همه ی تاریخ ادبیاتها مهمه.
    اتفاقا قرنش تو سراسری نمیاد و حفظ کلش لازمه چون میاد مثلا اول درس سهراب سپهری رو یه تیکشو جدا میکنه (از تاریخ ادبیات ) و میگه این شخصیت کیه من همشو حفظ بودم
    نگفتم مثل همن. گفتم اونقدرها تفاوت نداره. مثلا مثل تفاوت مسابقه علمی و تیز هوشان که نیست.
    اینقدر تفاوت داره که خدا میدونه فوق العاده فرق داره همه درساش همه هم از سبک هم از سختی

6. 4 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بهت توصیه میکنم این کار رو نکن یادمه شهریور پارسال به یه فامیلمون گفتم بیا با برنامه کانون برو گفت نه من نیازی ندارم من خودم بلدم برنامه مینویسم رو برنامه خودم میرم اما اشتباهه من میگفتم خب راست میگه کانون که عاشق چشم و ابروی من نیست که برام بهترین برنامه رو بنویسه اما شما پولشو میدی اونم بهترین برنامه رو بهت میده شک نکنید تو برنامه ی کانون مدت آزموناشم فوق العادس شما هدفتون رو کوچیک کوچیک میکنید و هدف هر هفتتونو میزارید رو آزمون همون هفته ها
    اینم شنیدم. اما خیلی توش شک دارم. به قول یکی تا خودم تجربه نکنم نمیفهمم.
    چند روز پیش شک کردم سر کلاس دیفرانسیل رفتن یا نرفتن. اما خودم تا چهارشنبه رایگانش رو نرم، نمیتونم مطمئن بشم که برم یا نه.
    اما از طرفی هم نمیشه که همه چیز رو تجربه کرد! تجربه و نظر شما هم ارزشمنده. اما فکر میکنم حالا که میتونم خودم با برنامه ی خودم بخونم، میترسم با برنامه ی دیگه، این پشتکارم از بین بره. آخه گفتم قبلا. اگه اجبار بالای سرم باشه خوب نمیخونم.

8. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اتفاقا قرنش تو سراسری نمیاد و حفظ کلش لازمه چون میاد مثلا اول درس سهراب سپهری رو یه تیکشو جدا میکنه (از تاریخ ادبیات ) و میگه این شخصیت کیه من همشو حفظ بودم

اینقدر تفاوت داره که خدا میدونه فوق العاده فرق داره همه درساش همه هم از سبک هم از سختی
    مرسی. اما من از کسی شنیدم که 10 سال پیش کنکور داده.

یه نگاهی روی سوالات 87 کردم و یه تست هم از خودم گرفتم. اما فکر نمیکردم اینقدر تفاوت داشته باشن!! آخه درصدهام اونقدرها با آزاد تفاوت نداشت.

10. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

اینم شنیدم. اما خیلی توش شک دارم. به قول یکی تا خودم تجربه نکنم نمیفهمم.
    چند روز پیش شک کردم سر کلاس دیفرانسیل رفتن یا نرفتن. اما خودم تا چهارشنبه رایگانش رو نرم، نمیتونم مطمئن بشم که برم یا نه.
    اما از طرفی هم نمیشه که همه چیز رو تجربه کرد! تجربه و نظر شما هم ارزشمنده. اما فکر میکنم حالا که میتونم خودم با برنامه ی خودم بخونم، میترسم با برنامه ی دیگه، این پشتکارم از بین بره. آخه گفتم قبلا. اگه اجبار بالای سرم باشه خوب نمیخونم.
    شما میتونی به راحتی با برنامه کانون پیش بیای و اینکه هر کسی هم با برنامه کانون پیش اومده نتیجه ی دلخواهشو گرفته از هر کسی میخوای بپرس اول پشتیبانم هی میگفت احتمال زیاد همتون از برنامه عقب میمونید و این حرفا اما من هیچ وقت عقب نموندم و همیشه کامل دوبار میخوندم خیلی هم روون وخوبه فشرده هم نیست مطمئن باشید میتونید تازه شما به حرف اینهمه که این کارو کردن و نتیجه گرفتن گوش میدی یا به حرف دلت؟

12. 7 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما میتونی به راحتی با برنامه کانون پیش بیای و اینکه هر کسی هم با برنامه کانون پیش اومده نتیجه ی دلخواهشو گرفته از هر کسی میخوای بپرس اول پشتیبانم هی میگفت احتمال زیاد همتون از برنامه عقب میمونید و این حرفا اما من هیچ وقت عقب نموندم و همیشه کامل دوبار میخوندم خیلی هم روون وخوبه فشرده هم نیست مطمئن باشید میتونید تازه شما به حرف اینهمه که این کارو کردن و نتیجه گرفتن گوش میدی یا به حرف دلت؟
    ممنون اما خب میشه همینجا هرکی هست نظرشو در این مورد بگه؟ ممنون میشم.

در مورد اینم که میگید به حرف دلم گوش میدم (: دی) این حرف دلم نیست. از خیلیها پرسیدم و میگفتن اگه خودت میتونی، کاری به کلاسها نداشته باش. واسه همینم این تصمیمو گرفتم. دوباره افتادم تو شک! : دی

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون اما خب میشه همینجا هرکی هست نظرشو در این مورد بگه؟ ممنون میشم.

در مورد اینم که میگید به حرف دلم گوش میدم (: دی) این حرف دلم نیست. از خیلیها پرسیدم و میگفتن اگه خودت میتونی، کاری به کلاسها نداشته باش. واسه همینم این تصمیمو گرفتم. دوباره افتادم تو شک! : دی
    منم مثله شما فکر میکردم
    ولی با برنامه ی کانون پیش برید مسلما نتیجه بهتری می گیرید.
    حس رقابت...چیزیه که تو کانون اتفاق میفته...
    یه برنامه ی درست که چندین بار تست شده...
    به نظر خوب میاد

15. 3 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یعنی سوالای کنکور هم همینطوری آسونه ؟!

پشتیبان اجباریه یا اختیاری ؟
    وظایفش چیه ؟
    تو سالای پایین تر سوالای قلم چی خیلی آسونه ولی پیش سخت تر می شه و من از خیلیا شنیدم یه کم بالاتره سوالای پیش قلم چی از سطح کنکور..حالا راست و دروغش گردن اونایی که به من گفتن این حرفارو ولی تجربه ی خودم این بوده که هر سال دیدم داره بالاتر می ره سطح سوالا نسبت به پارسال از راهنمایی تا الآن

پشتیبان اجباریه و اگه خوب باشه بهتره که به حرفش گوش بدی ولی اگه نه می تونی هر بار که زنگ زد هی پشت سر هم چشم چشم بگی تا گوشی رو قطع کنه ...هیچ مشکلی پیش نمیاد وظایفشم بررسی وضعیت داوطلبان و راهنمایی شون هست و البته دادن یه سری تکالیف که اگه خوب و حساب شده باشن(باز برمی گرده به خوب بودن یا نبودن پشتیبان) بهتره انجام بدی ولی اگه دیدی الکی یه چیزی می گه واسه خودش می تونی تکلیفشو انجام ندی...مشکلی پیش نمیاد

17. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

کاری به کلاسها نداشته باش. واسه همینم این تصمیمو گرفتم. دوباره افتادم تو شک! : دی
    من که نگفتم کلاس آزمون فقط
    کانون نه کتاباش خوبه نه کلاساش نه پشتیباناش(اکثرا) هیچی فقط آزمون

19. 3 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •