سلام میشه روش ریختن LT2 رو توضیح بدین اصلا کار ما میتونیم انجام بدیم ؟
سلام میشه روش ریختن LT2 رو توضیح بدین اصلا کار ما میتونیم انجام بدیم ؟
داداش خلاصه میگم بهت
داداش یه سری کارای سخت افزاری و یه سری کارای نرم افزاری داره
شما اول باید کی درایو رو دربیارید(سخت افزاری) و با ال تی 2 مخلوط کنید و بعد بریزید تو درایو کنسول(نرم افزاری)
کی در آوردن نیاز به کابل برق خود 360 داره که باید سر یکی از سیم هاش یه سوزن یا سنجاق وصل کنی.
ریختن ال تی 2 هم نیاز به برنامه جانگل فلشر داره
سوال داشتی بپرس
بابا تو هم استادیا
اینجا لینک آموزش نداره
هی هر روز نریم در بقالی واسه فریم ور![]()
خیلی باید مواظب باشی . اگه میدونی نمیتونی انجام نده چون اگه اشتباه بزنی کنسولت به فنا میره
آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus 1.9 برای درایوهای Lite on phat :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا برای جلوگیری از زیاد شدن حجم تاپیک ثانیه به ثانیه پست ندید ( اگه پست میدید کامل باشه )
ممنون از اسپم های زیبات
مواظب باش همینجور یا اسپم دادن جلو بری Ban میشی ( از ما گفتن بود ) سعید ببینه دیگه ....
لینک هم واست گذاشتم ولی واسه فت هاس
خب مثل اینکه قراره LT+3 ششم دسامر یعنی حدودا 10 روز دیگه بیادکه البته باید بازی ها دوباره با این LT پچ بشن:
طبق گفته ی آقای C4:
iXtreme LT+ v3.0 to be Released After December 6
With the new iXtreme LT+ v3.0, original game discs will need to be analyzed by Xbox Backup Creator in order to gain disc topology data. This data replaces the need for AP2.5/dae.bin data and enables any AP2.5 challenge to be answered correctly
Last edited by imi imi; 26-11-2011 at 15:23.
با سلام خدمت دوستان.
من همه پستارو مطالعه کردم ولی یک سوال برام پیش اومده.
من یک xbox slim دارم.
میخوام بدونم که خودم میتونم Key رو استخراج کنم و---کش کنم؟
دیروز مغازه یکی از دوستام بودم که کاره کنسول میکنه.
بهم گفت که اسلیم یک کیت داره برای ---- کردن و بدون اون نمیشه انجام داد.
درست بهم گفته؟
یعنی خودم نمیتونم این کارو انجام بدم؟
هرچی من بهش گفتم که فکر نمیکنم این جوری باشه بهم گفت یه وقت خودت انجام ندی چون سخت افزار میخواد.
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
بله میتونید خودتون انجام بدید ولی شایان زکره کار سختیه به خصوص برای اسلیم ها و من توصیه نمیکنم.
یه جورایی غلط به عرزتون رسونده الان اکثر مدل ها دیگه به کیت و اینا نیاز نداره البته شاید شمای کیت داشته باشه ولی چیز خاصی نیست.
میتونید ولی بازم میگم سخته و توصیه نمیشه.
ببینید این که بگیم یه دستگاه خاصی میخواد نه اینطور نیست الان اکثر مدل ها بدون دستگاه خاصی -- میشه
اینم لینک آموزش:(خودتون مطالعه کنید):
(جای اون خط ها به اینگیلیسی بنویسید بازیسنتر)البته ممکنه کنسول شما درایوش از اون ها باشه که کپی خور نشده و یا اون هایی که با این روش -- نمیشه در اینصورت یحتمل میخواستن دوستتونJTAGکنن که در اون صورت همچین قضیه ای پیش میاد که به دستگاه نیاز هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
LT3 میخواد بیاد ؟!!!!!!!!!! من دیروز LT2 کردم :((
من الان LT2 (دقیقا نمیدونم 2 ریخت یا 3 !!!) رو انجام دادم و اپدیت داشبورد جدید رو ریختم . و میخوام انلاین بازی کنم . شرایطش چیه که بن نشم ؟ احتیاط لازمه ؟
لطفا راهنمایی کنید . میخوام مدرن وارفر 3 رو برم
ممنون
فعلا که ورود به xbl = فلگ و در ادامه حتما بن!
تازه شما که بری لایو خودش آپدیت برات میریزه همین mw3 رو هم دیگه نمیتونی آفلاین بازی کنی!
با lt2 همه شرایط برای آفلاین اوکی هست برای لایو هم باید lt3 بیاد![]()
خوب چون دیروزLT+3ریلیز نشده قطعا برای شما همLT+2ریخته.
ببینید اگه الان برید لایو مایکروسافت یه آپدیت مخفی براتون انجام میده و با این کار دیگه نمیتونید بازی هایXGD3رو بازی کنید و در ظمن خیلی هم بی امنیته الان و توصیه نمیشه.
من توصیه میکنم تاLT+3صبر کنید که به زودی از طرفC4ریلیز میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)