چهار تا شوک بهش میزنن ، برمیگرده دیگه
شما نگرانش نباش!!!!!
چهار تا شوک بهش میزنن ، برمیگرده دیگه
شما نگرانش نباش!!!!!
میگم آقا یکی داستان این خودکارو واسه من تعریف کنه...من ندیدم...
نمیدونم چه جوری قراره لو بره؟اصن با این خودکاره چی نوشتن یا چی قراره بنویسن؟![]()
مگه قراره همونجا چوب خشک وایسه؟ خب فرار میکنه که در میانه راه دستگیر میشه![]()
دقت کردین چند وقتیه خبری از بطری آب اون پلیسه نیست .
یه اشکالی که تو فیلم مشهوده اینه که بعضی تیکه کلام ها در شخصیت های مختلف تکرار میشه مثل همین چوب دو سر طلا یا حرفی که کاوه زد و.. که این ضعف فیلمنامه و نویسنده رو نشون میده
راستی میدونید این چوب دو سر طلا در اصل چوب دو سر گه یا همون گوه بوده
اتفاقا امشب از بطریش اب خورد.جایی که همکارش خبر اوردن کاوه رو داد.
1 و3و 5 از جذابیتهای این سریال برای منه.مخصوصا 3![]()
پلیسه میخواست از سمسامی آدرس هایی که ممکنه شایسته رفته اونجا مخفی شده رو بگیره
هیچ کس خودکار نداشت جز کیانوش
که همون خودکار عطری رو داد به پلیسه
پلیسه هم هی بو میکردش
حالا کیانوش داده با خودکاره که شایسته 1 چیزایی بنویسه
احتمالا پلیسه اون نامه رو بو میکنهو میفهمه کار کیانوشه
![]()
من نمیدونم این سیروس مقدم چه علاقه ای به شات نیم رخ داره!!! خداییش افراط هم حدی داره!
و من نمیدونم چرا توی این سریال هر بنده خدایی در رو باز میکنه که بره جایی یه بنده خدا پشت در واساده!!
و منم موافقم . معمولا توی فیلمنامه های این سریال های ایرانی جوری دیالوگ نوشته شده که برای این زدن جور حرفها در جواب لااقل باید یه 5,6 دقیقه به اینکه چی جواب بدی فکر کرد تا همچین جملات پخته ای گفته بشه!! حالا شایدم این شخصیتها جمیعا ادیب و فیلسوف اند ما خبر نداریم.
و احتمال میدم با این استرس و عرق ریزونی که پونه راه انداخته بود دوباره لوله رو بزاره توی دهن احمد رضا بعدش گم و گور شه...
یه سوال:
خجسته تو ذهن خودش نمیگه که پونه توی بیمارستان چی کار میکنه؟؟
اونم با این قیافه استرسی؟
خب شاید شما برای جواب دادن ده دقیقه فکر میکنی و مثلا یکی مثل من که تمام متلک هارو بلده نیازی نیست فکر کنه !!!
قسمت قبل هم که 5 دقیقه داشت اونجا پونه فکر میکرد که لوله رو بکشه یا نکشه خیلی اعصاب خورد کنی بود که لحظه ی آخر من گفتم به درک که مرد![]()
ولی سیروس مقدم گفته بود که : از این سریال پایان خوشی رو انتظار نداشته باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)