تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 233 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

فکر کنم جواب سوال قبلی رو پیدا کردم. مدل ایران پشتش مشکی ساده هست. به نظر من که مدل راه راه قرمزش قشنگ تره . میتونید این دو تا رو اینجا مقایسه کنید : به عکس پشت گوشی نگاه کنید
    مدل ایران :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل اروپا:
    کد:
    اینجا قیمت این گوشی حدود ۵۶۰ تا ۶۰۰ هزار تومانه . نکنه فرق دیگه ای هم باشه. اونجا پروسسور ۸۰۰ مگا هرتزه ؟ گوگل مپ هم داره همراه با جی پی اس ؟ ممنون میشم از راهنمایتون . چون میخوام امدم ایران بخرم . ظاهر ایران ۴۰۰ هزار تومانه ...
    شما کجا زندگی میکنین؟

اونایی که اینجا هم میفروشن پشتش راه راه قرمز هست.

هیچ فرقی بین مدل های آسیایی و اروپایی نیست.چه از نظر سخت افزار و چه از نظر نرم افزار.(به جز رهیاب

ماهواره ای که تو مدل های خاورمیانه به طور پیش فرض غیرفعاله و میشه فعالش کرد)

پردازشگرش هم همون 800 مگاهرتزه.گوگل مپ هم داره.قیمتش هم حدود 350 هزار تومنه.

راستی اگه برگردی اروپا میتونی فرم ویر اروپایی رو بریزی روش.(اینم خودش یه دلیل که هیچ فرقی ندارن)

من خودم آخرین فرم ویر اروپای مرکزی رو (به دلیل جدید بودن و ساپورت بعضی کاراکترها) استفاده میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما کجا زندگی میکنین؟

اونایی که اینجا هم میفروشن پشتش راه راه قرمز هست.

هیچ فرقی بین مدل های آسیایی و اروپایی نیست.چه از نظر سخت افزار و چه از نظر نرم افزار.(به جز رهیاب

ماهواره ای که تو مدل های خاورمیانه به طور پیش فرض غیرفعاله و میشه فعالش کرد)

پردازشگرش هم همون 800 مگاهرتزه.گوگل مپ هم داره.قیمتش هم حدود 350 هزار تومنه.

راستی اگه برگردی اروپا میتونی فرم ویر اروپایی رو بریزی روش.(اینم خودش یه دلیل که هیچ فرقی ندارن)

من خودم آخرین فرم ویر اروپای مرکزی رو (به دلیل جدید بودن و ساپورت بعضی کاراکترها) استفاده میکنم.
    ممنون از راهنماییت. من سوئد هستم. چون عکس پشت دوربین در این فروم و سایت سامسونگ رو دیدم فکر کردم مال آسیا سیاه ساده هست. با این حساب میام ایران از اونجا میگیرم. لعنتی اینجا بدون این مدل قراردادی با اپراتور ها خود گوشی به تنهایی حدود ۴۰۰۰ تا ۴۶۰۰ کرون سوئد میشه ! خیلی گرون تره.
    فقط این جی پی اس اینجا بد جوری به درد میخوره. برای ‎فعال کردنش باید از طریق منو ها اقدام کرد یا اپ دیت فرم ویر میخواد ؟
    در ضمن دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند این فلش معرفی سامسونگ جت رو اس دست ندن، خیلی کامل و قشنگ تمام ویژگی های گوشی رو میتونید مرور کنید :
    کد:
    اینم یک سایت فلشی برای معرفی تمام مدل های تاچ سکرین سامسونگ که جدیدا در سوئد راه افتاده و :
    کد:
    امیدوارم خوشتون بیاد.

داره خودمونی میشه amir_inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

قیمتش این گوشی الان با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون از راهنماییت. من سوئد هستم. چون عکس پشت دوربین در این فروم و سایت سامسونگ رو دیدم فکر کردم مال آسیا سیاه ساده هست. با این حساب میام ایران از اونجا میگیرم. لعنتی اینجا بدون این مدل قراردادی با اپراتور ها خود گوشی به تنهایی حدود ۴۰۰۰ تا ۴۶۰۰ کرون سوئد میشه ! خیلی گرون تره.
    فقط این جی پی اس اینجا بد جوری به درد میخوره. برای ‎فعال کردنش باید از طریق منو ها اقدام کرد یا اپ دیت فرم ویر میخواد ؟
    در ضمن دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند این فلش معرفی سامسونگ جت رو اس دست ندن، خیلی کامل و قشنگ تمام ویژگی های گوشی رو میتونید مرور کنید :
    برای فعال کردن جی پی اس میتونی با استفاده از کدهای مخفی تو فرم ویر خاورمیانه فعالش کنی.

ولی بی دردسرترین و آسونترین راهش همون ریختن فرم ویر اروپایی هست که به طور پیش فرض جی پی اس

روش فعاله.فقط کافیه یه فایل حدودا 150 مگی رو دانلود کنی و فلش کنی.آموزشش رو هم تو صفحات قبلی

گزاشتم.بازم سوالی بود در خدمتیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای فعال کردن جی پی اس میتونی با استفاده از کدهای مخفی تو فرم ویر خاورمیانه فعالش کنی.

ولی بی دردسرترین و آسونترین راهش همون ریختن فرم ویر اروپایی هست که به طور پیش فرض جی پی اس

روش فعاله.فقط کافیه یه فایل حدودا 150 مگی رو دانلود کنی و فلش کنی.آموزشش رو هم تو صفحات قبلی

گزاشتم.بازم سوالی بود در خدمتیم.
    خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما. ۱۵۰ مگ که کار ۲ دقیقه است! پس من الان فریم ویر رو دانلود میکنم و با خودم میارم ایران. اونوقت میتونم به جایی که ازش میخرم بگم برام بریزه رو گوشی ؟ البته خودم هم فکر کنم بتونم انجام بدم ولی به خاطر گارانتی میگم ... راستی شما میتونید معرفی کنید که از کدوم نمایندگی یا با کدوم گارانتی بگیرم ؟ (از مشهد خرید میکنم.) و اگه ممکنه بپرسم شما از کدوم فرم ویر اروپا استفاده میکنید؟ که من همون رو دانلود کنم.
    درضمن آخرین نسخه پی سی استودیو تو سایت سامسونگ مال ایران ورژن New_PC_Studio.1.2.0.ID8.exe و سایت اروپا ورژن New_PC_Studio_1.3.0.II4.exe است. که تو ماه نوامبر اومده. اگه میخای براتون بیارم ؟

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

salam
    bebakhshid fingilish minvisam
    man s8000 kharidam vali hamoontor ke fekresho mikardam safahat web ro bazia ro khoob va baziaro bad neshoon mide
    masalan hamin p30 world ro nesfe neshoon mide va nesfe safhe mallom nist
    safhe kilid farsi kamel ham nadare
    che kar konam be sheddat to zogham khord
    ??????????????????????????????????????????/pishnahdi nadariin
    Last edited by amin n & i series; 17-12-2009 at 17:59.

داره خودمونی میشه amir_inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلعه اژدها

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یه سایت دانلود بازی و والپیپر و برنامه برای این گوشی بگید.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما. ۱۵۰ مگ که کار ۲ دقیقه است! پس من الان فریم ویر رو دانلود میکنم و با خودم میارم ایران. اونوقت میتونم به جایی که ازش میخرم بگم برام بریزه رو گوشی ؟ البته خودم هم فکر کنم بتونم انجام بدم ولی به خاطر گارانتی میگم ... راستی شما میتونید معرفی کنید که از کدوم نمایندگی یا با کدوم گارانتی بگیرم ؟ (از مشهد خرید میکنم.) و اگه ممکنه بپرسم شما از کدوم فرم ویر اروپا استفاده میکنید؟ که من همون رو دانلود کنم.
    درضمن آخرین نسخه پی سی استودیو تو سایت سامسونگ مال ایران ورژن New_PC_Studio.1.2.0.ID8.exe و سایت اروپا ورژن New_PC_Studio_1.3.0.II4.exe است. که تو ماه نوامبر اومده. اگه میخای براتون بیارم ؟
    خودتون هم میتونین آپدیت کنین.کار سختی نیست.ولی اگه نگران خراب شدن هستین بدین نمایندگی براتون

آپدیت کنه.گارانتی اصلی این گوشی مایکروتل هست.ولی زیاد هم مهم نیست که چی باشه.

من از فرم ویر S8000XPIJ7 استفاده میکنم.آخرین نسخه پی سی استودیو هم New_PC_Studio_1.4.0.IK1

هست.مرسی خودم دانلودش کردم.درسته وضع اینترنت خرابه ولی اینقدر هم خراب نیست که نشه یه فایل

120 مگی رو دانلود کرد.

اینم آموزش آپدیت فرم ویر

کد:
    اینم از آخرین فرم ویر که براتون گزاشتم.

کد:
    تشکر یادتون نره

9. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[quote=amin n & i series;4498326]salam
    bebakhshid fingilish minvisam
    man s8000 kharidam vali hamoontor ke fekresho mikardam safahat web ro bazia ro khoob va baziaro bad neshoon mide
    masalan hamin p30 world ro nesfe neshoon mide va nesfe safhe mallom nist
    safhe kilid farsi kamel ham nadare
    che kar konam be sheddat to zogham khord
    ??????????????????????????????????????????/pishnahdi nadariin[/quote
    ?????????????????????????????????
    ??????????????????

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آخرین فرم ویر (نوامبر)

زبان ها : انگلیسی - فرانسوی - آلمانی - اسپانیایی

کد:

12. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •