تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 165 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

ما هم فردا بازی دستمون میرسه

در مورد مراحل بازی هم بگم مگه قبلیا چند ساعت طول میکشید؟ رو حالت سختش 10 ساعت

حالا 7_8 ساعت دیگه کم نیست که

در ضمن یه اسپلینتر سل باز واقعی براش مهم نیست که بازی چند ساعته مهم اینه که تموم شد چند بار دیگه بازیو

تموم میکنه

من که سریای قبلشو تا چند وقت پیش نصب میکردم بازی میکردم

2. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

خوب دوستان منم این بازی رو شروع کردم و متاسفانه باید بگم که ای کاش شروع نمی کردم
    واقعا یاد Double Agent بخیر
    یکی از زیبا ترین و لذت بخش ترین Stealth های زندگی من بود !
    سری بازی های MGS بعد از 4 نسخه و تعداد زیادی نسخه ی جانبی بالاخره به سبک همیشگی خودش وفادار موند
    اما SC بالاخره در جا زد و بد جور هم در جا زد
    این که یک بازی Stealth تبدیل بشه به یک بازی سوم شخص شوتر واقعا کمی دور از انتظار بود و کاور گیری های GeOW و Uncharted با کیفیتی به مراتب پایین تر بهش اضافه بشه !
    بله باید تکلیف خودمونو روشن کنیم
    سبک بازی بالاخره چیه ؟؟؟
    یکی می تونه اینو برای من مشخص کنه ؟! مخفی کاری با این که شروع کنیم به درو کردن دشمنا و بریم جلو خیلی فرق دراه به نظر من! یا تلفیقیه از دو تاش ؟؟؟ اینا با هم جور در نمیاد هر کدوم مشخصه های خاص خودشو داره
    و یانه تفاوت یک بازی که به سبک خودش وفادار می مونه و یک بازی که به شکلی بسیار فاحش به همه چیز پشت پا میزنه !!! به سبک به چهره و به خصوصیات اصلی بازی
    محمد جان در یک پست اشاره کردد به نظر من چهره ی سم نسبت به اون چهره ی قبلی کمی جوون تر شده تا داستان ادامهپیدا کنه
    باور کنید حاضر بودم این بازی باری همیشه تموم بشه اما گیم پلیش کافی باشه و در یاد و خاطره ها بمونه !
    MGS 4 هم هر روز Snake پیر تر می شد.پایانشم نوید مرگ اسنیک رو می داد خوب نتیجش چی بود ؟
    گرفتن نمرات 10 از IGN و Game Spot و یکی از به یاد ماندنی ترین گیم های تاریخ !
    اگر من الان به این شکل دار از بازی انتقاد می کنم چون با Double Agent زندگی کردم
    ترجیه میدم به جای ادامه ی SC c برم و یک بار دیگه به یاد گذشته ها و سری بازی های بزرگ SC یک بار دیگه Double Agent رو بازی کنم !
    در این که بازی زیباست هیچ شکی نیست اما نه در سبک Stealth
    سلام
    دبل اجنت به نظرم نصبت به نسخه های قبلیش کمی ضعیف تر بود فقط گرافیک بالای داشت اخرش هم بر عکس 3 شماره قبلش زیبا تموم نشد.
    اما این نسخه شما توی سایها و مخفی برو و هر جا لازم بود از زدو خورد استفاده کن
    .واقعا توی شماره های قبل هر وقت یکی میدید کارت دیگه تموم بود عین پشه میکشتنت ولی الان با دیدنت کشته نمیشی با یه حرکت اکشن پدرشو در میاری.
    در ضمن همه نسخه های بازی وقتی میومدن همه انتقاد میکردن اه اه چه بازی سردی چه بی روح اصلا داستان نداره.این یارو فقط 1-ماموریت 2-مخفی شدن مثل ترسوها توی تاریکی و کشتن و 3-تمام(اینو بیشتر طرفدارای اسنیک (متال گیر میگفتن) )
    ولی حالا بازی داستان داره.سم دیگه فقط توی تاریکی خطرناک نیست به قول یکی از سازندهاش سم دیگه یه مامی بزرگ بی دستو پا نیست.
    سازندهاش بر عکس هر بازی دیگه ی گیم پلی رو بر اساس داستان تغییر دادن
    به نظرم کارشون حرف نداره.یه کماندو باید همه فن حریف باشه.
    دیول می کرای 4 رو یادتونه شخصیت نرو رو تا چندین مرحله گذاشت جای دانته اول همه فکر کردن بازی دیگه بدرد نمیخوره ولی اتفاقا عالی شد
    حال میکنم با سم به این میگم کماندووووووووووو
    Last edited by 3taxxx; 13-04-2010 at 06:17.

4. 2 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دلیل اینکه میگیم مراحل بازی کمه اینه که مدت خیلی زیادی از انتشار Double Agent میگذره و بیشتر از اینها انتظار میرفت که مراحل بازی ادامه داشته باشه
    Double Agent با اینکه یک سال بعد از Chaos Theory منتشر شد ولی نظر شخصی خودم اینه که از تموم سریهای قبلیش جذاب تر بود....
    این یکی که 4 ساله مارو توی خماری گذاشته!

Double Agent با اینکه تغییرات زیادی کرده بود مثل تنوع در لوکیشن های مراحل و تعدادی از مراحل که در روز روشن صورت گرفت مثل مرحله فرار از زندان, کشتی و افریقا + افزوده شدن قابلیت غواصی و غیره ولی باز هم حس و حال یک اپلینترسل واقعی رو دو چندان کرده بود

به نظرم همون Conviction که اول قرار بود بیاد خیلی بهتر بود...چون لااقل وقتی به قیافه سم که فراری بود با اون ریش و سر وعضش نگاه میکردی احساس میکردی واقعا پیر تر شده و ادامه همون Double Agent رو بازی میکنی

ولی توی این یکی انگار پسر سم فیشره که بزرگ شده داره بازی رو ادامه میده!! (هرچند سم اصلا پسر نداره! )

در واقع سازنده های این بازی طرفدارای اصیل اسپلینترسل و سم فیشر رو قربانی تعداد اکثریت از جمعیت گیمر ها کرد که زیاد از سبک Stealth خوششون نمی اومد و بیشتر یک بازی سوم شخص بدون فکر و دارای صحنه های اکشن بسیار زیاد را ترجیح میدن, کردن

تعجبی نیست اگر اکثریت گیمرها از این بازی لذت ببرن و حتی بهتر از سریهای قبلیش بدونن

*به امید بازگشت سم فیشر به سری بازیهای اسپلینترسل!!*
    Last edited by underworld; 13-04-2010 at 09:14.

6. 3 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

کلا من با یحیی و شایان موافقم .
    اکشن بازی دیگه خیلی زیاد شده و مخفی کاری کم شده و این باعث شده که بازی از چشم بعضی از طرفدارا بیفته .
    ولی هنوزم یک splinter cell هست و برای کسایی که این سبک رو دوست دارن بازی خوب کم گیر میاد . بنابراین باید از بازی لذت برد .

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان قضیه ی این داستان Split Screen ش چی بود؟ یعنی کلا یک بازیه دیگه ی؟ من امروز با داداشم نشستم بازی کردم یک دفعه دیدم 2 نفر به اسم هایه Archer و اون یکی دیگه رو نمیدونم از قایق پریدن به آب!!!! شده بود SC هایه قدیم یعنی این دو تا از Third Echole (؟) بودن؟ باید جالب باشه یک دستم اونو تموم کنیم

10. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امتیازهای بازی فعلا خیلی خوب بود. میانگین امتیازها تقریبا 8.9 هست. امتیازهایی که تا حالا به نسخه Xbox 360 داده شده به این صورت هستش:

Gamepro 5/5
    Msxbox-World 9.5/10
    IGN 9.3/10
    IGN UK 9.2/10
    Eurogamer Italy 9/10
    Videogamer 9/10
    Original-Gamer 9/10
    Original-Gamer 8.5/10
    Gamereactor 8/10
    JVN 7.5/10

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

یکم مراحل رو سخت تر نسبت به نسخه قبل کردن ولی افکت خون خیلی خوب کار شده
    من کلا خیلی از بازی خوشم اومده ولی اگر دقت کنین محیط های بازی یکم شبیه هیتمن شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تنها مشکل بازی کوتاه بودنشِ....!
    در کل بازیه بسیار خوبیه!

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گیم اسپات هم به بازی نمره غیر قابل انتظار 8 رو داد. عجیبه ! همه نمره ها بالا و گیم اسپات این نمره رو داده, فکر کنم این نمره نسبتا ضعیف برای سری Splinter Cell رو در طرفداری از عاشقان سبک Stealth و طرفداران واقعیه این بازی داد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما که بیصرانی منتظر نسخه ی Pc هستیم (امیدوارم سریع کرک بشه)
    دوستان یک سوال داشتم این آخرین نسخه ی بازی ؟ یا باز هم سری بعدی رو هم می سازن ؟
    شنیده بودم این آخرین ورژن بازی و دیگه خبری از Splinter Cell نخواهد بود!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •