کمی نامفهموم بودمثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم
حالا این هندز فری بلوتوث و پایه رو حذف کرده یا باید باشه؟
کمی نامفهموم بودمثل اين كه خود كارخونه براي كاهش قيمت گوشي پكش رو عوض كرده... هندزفري و پايه رو ميدونم باقيش رو نميدونم
حالا این هندز فری بلوتوث و پایه رو حذف کرده یا باید باشه؟
Last edited by shah abas; 12-03-2011 at 23:31.
این رم ۸ گیگ رو چی؟کسی اطلاعی نداره؟ چون اگه نداده باید زود پیگیر شوم.
بدم میاد زیاد پست تکراری بدم٬ ولی لازمه بدونم این رم ۸ گیگ باید روش باشه یا اینم تبدیل شده به ۲ گیگ؟
تا اونجا که من خبر دارم تو پک جدیدش تغیراتی دادهبدم میاد زیاد پست تکراری بدم٬ ولی لازمه بدونم این رم ۸ گیگ باید روش باشه یا اینم تبدیل شده به ۲ گیگ؟
ولی برای اینکه مطمئن بشی میتونی یه زنگ به چنتا از مغازه های علاالدین بزنی جریان رو بپرسی.
برای اینکه خیالت راحت بشه بورو بازار موبایل (پایین علاالدین) نمایندگی خود سونی اریکسون اونجا هست از اونا بپرس
با سلام ببخشید چطوری میشه gps این گوشی رو فعال کرد؟
بازم سلام.. ببخشید من از gps زیاد سر در نمیارم چون این اولین گوشی gps دارمه... ببخشید این گوشی باید به اینترنت وصل باشه تا بتونیم از gpsش استفاده کنیم؟ اگه نه که یه زحمت توضیح دادن میوفته گردنتون (لطفا) ..پیشاپیش ممنونم
نه نیازی نیست به اینتر نت وصل بشی فقط باید یه نرم افزار مناسب برای gps پیدا کنی (که البته خودمون هم تا حالا چیزی پیدا نکردیم) ولی با وصل شدن به اینتر نت از گوگل مپ میتونین استفاده کنین
@ Hamid..God
سلام
ميگم آينو چطور گوشي اي هست؟ با آپديت هايي كه احتمالا براش اومده گوشي خوبيه؟
مثل جاواهاي ديگه سوني اريكسون سورعتش خوبه؟
عكاسيش چطوريه؟
عيبش چيه؟
ممنون
براي خانوم ميخوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)