سلام.
بله همونه من طیق عادت اکثر گوشیها اونجوری آدرس دادم. در مورد برنامه رسکو اکسپلورر هم براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.
سلام.
دقیقا" عین PC اول به اینترنت وصل میشی.بعد صفحه باز میکنی بعدش رو لینک دانلود کلیک میکنید.![]()
سلام.
بله همونه من طیق عادت اکثر گوشیها اونجوری آدرس دادم. در مورد برنامه رسکو اکسپلورر هم براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم.
سلام.
دقیقا" عین PC اول به اینترنت وصل میشی.بعد صفحه باز میکنی بعدش رو لینک دانلود کلیک میکنید.![]()
سلام..
دوستان اگه سوالم تکرای بود..به بزرگی خودتون ببخشید
من میخوام ویندوز 6.5 نصب کنم و سوالاتی دارم..
برای اینکه همه چیز: اس ام اس -ایمیل- نوشته ها- دفتر تلفن- تنظیمات- و برنامه ها رو برگردونم چه کار باید بکنم؟ ایا این کار ممکنه؟
و در صورت امکان یه توضیح کلی هم برای نصب ویندوز (ایا همون رام هست؟) بفرمایید..
البته من دل این کار رو دارم چون اون زمان وقتی کامپیوتر خریده بودم برای اولین بار خودم ویندوزش رو عوض کردم! (با اینکه هیچی نمیدونستم) دوست دارم اینم یاد بگیرم.![]()
در مورد ویندوز 6.5 دایموند 2 دقیق نمیدونم ولی باید بشه اپدیت رسمی کرد
اینو اریان جواب میده
اما در مورد تنظیمات و ....
یک برنامه بکاپ هست
از همه چی میتونی بکاپ بگیری
حتی از تنظیمات گوشی
اسمش spb bakup هست
سلام.
شما میتونی رام آفیشیال (رسمی) رو از سایت HTC دانلود کنی و نصب کنی.البته اونجا باید کشور رو مالزی انتخاب کنی.
برای برگردوندن تمام تنظیمات هم ابتدا باید با برنامه SPB Backup که گلمحمدی جان فرمودن بکاپ بگیری بعد از آپگرید وقتی رو فایل بکاپ کلیک کنی 2تا گزینه بهت میده که یکی بکاپ در حالت آپگرید هست شما باید اونو انتخاب کنی تا فایلها سالم نصب بشه.این مورد خیلی مهمه که نباید فراموش کنی.
ضمن اینکه نصب ویندوز گوشی هم کاری نداره وقتی فایل رو میخوای بگیری همونجا توضیحات داره ضمن اینکه تو همین سایت هم بارها توضیح داده شده.![]()
اریان جان شما اپدیت کردید؟ به نظر شما تفاوت در اون حدی هست که بخوای ویندوزت رو عوض کنی؟
سلام.
من همیشه تا زمانی که با رام مشکلی نداشته باشم آپدیت رو بتاخیر میندازم.البته من این گوشی رو هنوز آپدیت نکردم .و گوشی هنوز با همون رام اصلیش هست چون فرصتی پیدا نشده واسه آپدیت وگرنه اینکارو میکنم.![]()
سلام
3 تا سوال داشتم:
1:به rom های غیر اصلی میشه اعتماد کرد؟واسه من error داد با اینکه n نفر نصب کرده بودن.(htcpedia)
2:چرا گوشی سرعتش اینقد کمه مخصوصا وقتی میری تو all messages (من برنامه ها رو میبندم و بعضا soft reset میکنم)
3:چه کار کنم که opera 10 سایت های فارسی رو درست نشون بده؟(من mobidive نصب کردم)
مرسی از توجهتون
اين آپديت كه ميكنين ورژن تاچ فلوش آپ ميشه؟ ربطي به ويندوزش كه نداره؟این گوشی رو هنوز آپدیت نکردم
يه سوال ديگه اين activeSync چيه؟ چجوري بايد فعال شه؟
میگم میشه اون رام 6.5 ای که توی بخش ساپورت htc هست رو برای ایران استفاده کرد؟
چطوری میشه فایل های دریافتی بلوتوس داخل مموری کارت بره جای internal memory ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)