تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 115 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

در آغاز فعالیت omide3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شهر انگور

پيش فرض

يه سوال؟
    مدل پايه كه قراره از شهريور ماه 90 عرضه بشه موتورش TU5 بنزينيه ديگه.حالا از اونجايي كه اين موتور پايه گاز سوز نيست و بايد خودمون تو بيرون دوگانه اش بكنيم بهتر نيست به جاي گاز سوز دوگانه ي نفت سوز بشه(APK) ؟ با توجه به اين كه نفت هم براي موتور ضرر نداره و هم ارزون تر از گازه و هم اينكه ديرتر از گاز ميسوزه(مصرف كمتر)
    Last edited by omide3000; 04-07-2011 at 17:02.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

يه سوال؟
    مدل پايه كه قراره از شهريور ماه 90 عرضه بشه موتورش TU5 بنزينيه ديگه.حالا از اونجايي كه اين موتور پايه گاز سوز نيست و بايد خودمون تو بيرون دوگانه اش بكنيم بهتر نيست به جاي گاز سوز دوگانه ي نفت سوز بشه(APK) ؟ با توجه به اين كه نفت هم براي موتور ضرر نداره و هم ارزون تر از گازه و هم اينكه ديرتر از گاز ميسوزه(مصرف كمتر)

دوست عزیز به نظر من موتور TU5 به اندازه کافی مصرف سوختش مناسب و بهینه هست و نیازی به
    دوگانه سوز شدن خودرو نیست.
    البته تا خودرو به بازار نیاد نمیشه گفت کدوم موتور روش نصب شده( مثل سورن ELX که گفتن موتور EF7
    روش نصب میشه اما وقتی اومد تو بازار موتور XU7 قدیمی روش نصب بود)
    من که تا به امروز خودروی نفت سوز در کشور ندیدم.
    دوست من نفت آلایندگی زیادی نسبت به سوخت های دیگه داره و همین درتر سوختنش باعث کاهش قدرت و شتاب موتور میشه.
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

يه سوال؟
    مگه خودروی نفت سوز هم داریم؟ اصلا نفت خودش مجموعی از آب و گاز و هیدروکربن های مختلفه . گازوئیل و بنزین و نفت سفید و قیر و ... برش هایی از نفت هستند. شاید منظور شما چیز دیگه ای که من اطلاع ندارم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شهر انگور

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من موتور TU5 به اندازه کافی مصرف سوختش مناسب و بهینه هست و نیازی به
    دوگانه سوز شدن خودرو نیست.
    البته تا خودرو به بازار نیاد نمیشه گفت کدوم موتور روش نصب شده( مثل سورن ELX که گفتن موتور EF7
    روش نصب میشه اما وقتی اومد تو بازار موتور XU7 قدیمی روش نصب بود)
    من که تا به امروز خودروی نفت سوز در کشور ندیدم.
    دوست من نفت آلایندگی زیادی نسبت به سوخت های دیگه داره و همین درتر سوختنش باعث کاهش قدرت و شتاب موتور میشه.
    موفق باشید
    حق با شماست و TU5 موتور كم مصرفيه.ولي مسير من از خونه تا دانشگاهمون دوره و اگه همين جوري سر انگشتي بخوام حساب كنم روزانه چيزي حدود 200 كيلومتر پيمايش خواهم داشت(البته با خيابون گردي و رفتن به باشگاه و استخر و ..)حالا شما حساب كن اگه مصرف اين خودرو تو شهر صدي 8 ليتر باشه(حداقل ) ببين بايد من چقدر پول بنزين آزاد بدم.

200km*30 day=6000 km*8/100=480 lit*700 toman=336000 toman
    Last edited by omide3000; 04-07-2011 at 19:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شهر انگور

پيش فرض تعجب

مگه خودروی نفت سوز هم داریم؟ اصلا نفت خودش مجموعی از آب و گاز و هیدروکربن های مختلفه . گازوئیل و بنزین و نفت سفید و قیر و ... برش هایی از نفت هستند. شاید منظور شما چیز دیگه ای که من اطلاع ندارم
    دوست عزيز الان حدود 2 ساله كه تو اردبيل دارن خودروها رو نفتي ميكنن كه شركت رسا صنعت ابتكار نمايندگي اجراي اين طرحه و كيت دوگانه كردن خودرو به نفت و بنزين هم 600 تومن هزينه داره.

6. 2 کاربر از omide3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست من شما اصلا تیبا روندی که میگی مزخرفه؟
    اگه منم که تیبا دارم، کاملا ازش راضی هستم.
    حالا هم تو فکر ثبت نام رانا هستیم. دو دلم که ثبت نام کنیم یا نه!
    دوست عزيز شما كه تيبا داري و ازش راضي هستي از كجاي تيبا راضي ؟ كه از اون دفاع ميكني ؟ چون منم تيبا دارم ولي...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

قابل توجه تمامي دوستان بيخود تا رانا توي بازار نيامده در موردش صحبت و نظري نديد. چون وقتي عكسها و تبليغ تيبا رو ديدم گفتم عجب ماشيني وقتي اعلام كردن ثبت نام كنيد من ثبت نام كردم . بعد از دوسال و چهار ماه ماشينو تحوبل دادن(با يكسال و نيم تاخير). قرار بود چهار شيشه برقي باشه كه نشد. ريموت نداره . و كلي از آپشنهايي كه اول گفته بودن ازش كم شده . و مهمتر از همه اينكه ماشين قرار بود زير 10 ميليون باشه كه الان نزديك 12 ميليون تومانه . و هيچكس پاسخگو هيچكدام از اين مسائل نيست

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

از الان رانا رو پیش ثبت نام میکنن؟؟ چنده رانا؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شهر انگور

پيش فرض

از الان رانا رو پیش ثبت نام میکنن؟؟ چنده رانا؟؟

مدل پايه كه قراره از شهريور ماه 90 عرضه بشه موتورش TU5 بنزينيه و قيمتش 11 ميليونه و به نظرم پيش ثبت نام يه ريسكه.حتما يادتون نرفته اونايي كه مينياتور يا همون تيبا پيش ثبت نام كردن چه بلايي سرشون اومد

11. این کاربر از omide3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان عزیز بحث تاپیک رو به تیبا و شرایط پیش فروش و مسائل از این قبیل نکشونید
    چون ناظرین انجمن پست هاتون رو پاک میکنن و تاپیک رو قفل.
    بهتره در مورد خود خودروی رانا بحث کنید مثل

مباحث فنی
    طراحی
    امکانات
    آپشن
    ایمنی
    و ......

در مورد فروش و قیمت هم تا خودرو نیاد به بازار و شرکت اعلام نکنه نمیشه نظر قطعی داد.
    شاید تجربه تیبا برای شرکت ها درس شده باشه از کجا معلوم شاید رانا رو سر موقع تحویل دادن.
    این مسائل برای بعد از اعلام شدن شرایط فروش هست.موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •