همون طور که بچه ها گفتن بیشترین سوتیرو اینا میادن با تموم شدن قسمت اونها و این قسمت جدید دیگه خنده های هنگام ضبط خیلی کم میشه
همون طور که بچه ها گفتن بیشترین سوتیرو اینا میادن با تموم شدن قسمت اونها و این قسمت جدید دیگه خنده های هنگام ضبط خیلی کم میشه
به نظرم سريال شبكه تهران از سريال مرد دو هزار چهره بيشتر خنده داره!
هر کی یه نظری داره
شما با سریال شبکه تهران حال می کنی یک سری هم با مرد دو هزار چهره
بعضی ها هم با هیچکدوم حال نمی کنن
دقیقاً
هر کی با یه برنامه ای حال میکنه
ولی من کلی با فیلمهای مدیری به خصوص شبهای برره و مرد 1000 چهره حال می کنم واقعا طنز رو فقط مدیری می تونه کار کنه d:
حرکت بیژن شکیبا مانند حرکت امیر قلعه نوییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مجموع مهران مدیری تونسته سریال قابل قبولی رو درست کنه و من هم کاراشو قبول دارم
البته به خنده داریه مرد هزار چهره نیست ولی طنز گزنده و تاثیر گذار بهتری داره
ولی در انتخاب بازیگران ضعیف عمل شده مثلا انتخاب برزو ارجمند و امید زندگانی خیلی اشتباه بوده
امید زندگانی اصلا به درد طنز نمی خوره حتی در نقش های جدی هم همیشه یک قالب داره و نمیتونه در قالب دیگری قرار بگیره و چون بازیگرا از جنس طنز نبودن نتونستن خیلی مردمو بخندونن
ولی بیژن بنفشه خواه چون خودش بازیگر طنز هست در قسمتی که مدیری خلبان شده بود تونستن تو سکانس های مشترک بمب خنده ایجاد کنن
تو قسمت دیشب هم غیر از جادوگری و خرافات منظورش به شخصی مثل محمد علی اکبری هم که زمانی کلی ملتو سرکیسه کرد و ادعای انرژی درمانی می کرد بود
به نظر من سریال "عید امسال" بسیار سریال ضعیفی هست و حتی اگر 10 سال پیش هم پخش میشد چیزه جالبی از کار در نمیومد و جزو سریال های ضعیف بود.البته نظرات با هم دیگه متفاوتهبه نظرم سريال شبكه تهران از سريال مرد دو هزار چهره بيشتر خنده داره!
تایید میشود
در این سریال مهران مدیری در 4 نقش بازی کرد ( یا داره میکنه !! )
خنده دار ترینش هم خلبان بود و بعد از اون هم مربی قوتبال
بقیه نقش ها زیاد جالب و خنده ها نبودند ...
سلام
کسی نمی دونه چند قسمت دیگه مونده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)