اسممو می خوای چی کار مگه همون Vaioman چشه.در ضمن فعلآ لینک عکس سایت قطع شده به محض وصل شدن عکسهارو میزارم.[/QUOTE]
اسمتو بگو با اسم صدات کنیم
من مهردادم
باشه منتظر عکساتم
راستی سازگار الان اون مدلو نداره؟
اسممو می خوای چی کار مگه همون Vaioman چشه.در ضمن فعلآ لینک عکس سایت قطع شده به محض وصل شدن عکسهارو میزارم.[/QUOTE]
من مهردادم
باشه منتظر عکساتم
راستی سازگار الان اون مدلو نداره؟
من مهردادم
باشه منتظر عکساتم
راستی سازگار الان اون مدلو نداره؟[/QUOTE]
من علیرضا هستم.در ضمن دقیقآ نمیدونم که داره یا نه،اگه بخوای میتونم فردا چک کنم.![]()
با سلام
ممنون از راهنمایی اما تو سایت امرتات همچین مدلی رو ندیدم سایت سازگار این مدل رو داره البته با مشخصات سی پی یو پایینتر بقیه مشخصاتش تقریبا با مدل شما یکی است به نظر شما با توجه به قیمت 300 پایینتر از مدل شما چطوره ؟ ممنون
ASUS X64JV-JX116
Core i5 430M@2.27Hz, 3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia Geforce GT 325M 1GB
HD (1366x768) LED-Backlight TFT LCD
Price: 1,120,000T
من علیرضا هستم.در ضمن دقیقآ نمیدونم که داره یا نه،اگه بخوای میتونم فردا چک کنم.[/QUOTE]
ممنون علیرضا جان
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
شما اگه میخواین تو اون قیمت بگیرین dell1558 خوبه اما سعی کنید n61jq بگیرین
جسارتآ می تونم بپرسم با لپ تاپ می خواهید چه کار کنید؟
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
مهرداد جان DELL 1558 در مقایسه با N61 اصلآ لپ تاپ خوبی نیست.در ضمن خرابی هم زیاد داره.![]()
میدونم
تو اون قیمت 1558 بهتره
1270
ولی n61jq بهتره
Last edited by Mehrdad092000; 08-05-2010 at 22:43.
دوست عزیز در مورد اشتباه شما موافقم.ولی سری F مدلهای بهتری داره که هم Full HD هستند و هم گرافیک خوبی دارند.ولی به نظر شخصی من سونی قیمتش بیخودی بالاست و کلآ خرید سونی اشتباه است.![]()
دوست عزیز N61 و Pro64 هر دو مادربوردشون یکیه(MB Ver N61jq) و چیپستشون هم HM55 است.
1- لطفا اگه کسی میدونه بگه ASUS X64JV-JX116 با N61JV چه فرقی داره و چرا مشخصاتی از ASUS X64JV-JX116 تو سایت ASUS نیست .
2- اگر قیمتی هم از این دو مدل داری بگذارید تا بهتر مقایسه بشه .
3- گارانتی های معتبر ASUS توی سایت خودش (سازگار ؛ الماس ؛امرتات و دیجیتال هست آیا این گارانتی ها با هم فرقی دارند ؟ کدوم بهتره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- من بودجه ام تا 1/200 بیشتر نیست چی پیشنهاد می کنید .
با تشکرات قبلی.![]()
Last edited by Immanent; 09-05-2010 at 00:27.
اگه رمش بالا پایینه بخاطر سفارشی بودنشه
گارانتی های اصلیه ایسوز
ویستا(همون الماسه فکر کنم)
سازگار
امرتات
تو خوده سایته ایسوز هم ثبت شدن
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
تو n61jq هم تو مدلشم زده n61jq؟
راستی حروف فارسیم دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)