تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 86 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    خب پس خدا را شکر کولر داشته.
    هود دور پروانه اش شکسته بود کامارو عزیز اما 20 تومن پول دادم یه دونه اصلش رو خریدم مال یه بیوک سنچوری بوده.
    اما هنوز نصبش نکردم.
    از ترمز ماشین هم راضی نیستم البته الان معلوم نیست شاید لنت نداشته باشه و هزار دلیل دیگه.
    =======
    کاماروی عزیز آیا چیزی در باره ی فایبر گلاس و اینجور چیزها میدونین؟
    مثلآ داشبورد ماشینتون رو ترمیم کردین؟
    یا مثلآ من جلو پنجره ی ماشینم رو دارم اما داغونه نصفش هم نیست میخوام ببینم درست میشه یا نه؟!
    این عکس جلو داشبورد ماشینمه(این عکس متعلق به روز اولیه که ماشین رو خریدم.!)
    میخوام ببینم درست میشه یا یه دونه داشبورد بخرم؟
    Last edited by mohamad.hejazi; 11-09-2009 at 15:11.

2. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کامارو جان اون موقع که ماشین خوابیده بود اینطوری بود!

======
    حیف نیست پلاکش رو عوض کنم؟!

4. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و تشکر از لطف شما

قبل از هر چیز واقعا برای صاحب قبلی کامارو متاسفم که این همه ظلم و نامردی در حق این ماشین کرده...
    حداقل میتونست زودتر بفروشه تا ماشین به دست یه آدم حسابی مثل شما برسه و به این روز در نیاد.خدا رو شکر که از این شرایط خلاص شد.

اینجوری که من توی عکس میبینم ظاهرا بدنه خوب و سالمی داره و گویا از جلو و عقب هم تصادف خاصی نداشته.البته چراغ اشاره بغل گویا مال نوا است چون مال کامارو بدون زهوار و کوچکتر است.

هود بیوک سنچوری احتمالا کمی بزرگتر از مال کامارو باشه..آزمایش بکنین البته اگر اندازه باشه که خیلی عالیه.

برای ترمزها بهتره اول تمام لنتها را بازدید بکنین.لنت جلو که بصورت آماده هست با مارکهای مختلف(لنت پارس اصلا بدرد نمیخوره!نخر!) اما لنتهای دیگه هست که ساخت تایوان و یا تحت لیسانس آمریکا در مکزیک ساخته میشه(الان خبر ندارم چه جور لنتهای توی بازار هست)....
    لنتهای عقب هم 2 حالت داره یا آماده با کفشک که گرون در میاد (سال 82 حدودا 25.000 تومان بود) اما کاری که من میکردم لنت کوبی بود که در بیشتر ماشینهای قدیمی انجام میشه و هزینه زیادی هم نداشت..حدودا 8000 تومان.
    وقتی لنتها را کامل چک کردین.سطح روغن ترمز و البته یکبار هوا گیری کامل از کل سیستم هم لازمه که باید از یه نفر دیگه کمک بگیرید.روش کار آسونه و اگر خواستید براتون توضیح میدم.
    تمام پمپهای توی چرخها و مدارات و لوله های ترمز فلزی و لاستیکی و اتصالات آنها را کامل چک کنید تا لیک یا نشتی نداشته باشه چون اینجوری روغن ترمز خالی شده و هوا وارد سیستم میشه.احتمالا بعلت گذر زمان و سرما گرما اورینگها و لاستیکهای پمپها خراب شده و باید عوض بشه..
    رگلاز ترمز های عقب خیلی مهمه و تاثیر زیادی در وضعیت و قدرت ترمز گرفتن داره.حتما بطور صحیح رگلاز کنید.

در مورد داشبورد کامارو من داشبورد سالمی داشت و فقط یه مقداری در قسمت پخش صوت ایراد پیدا کرده بود که پیش داشبورد ساز بردم و درست شد.البته بگم که داشبورد ساز ناحیه صدمه دیده را ترمیم کرد ولی بازسازی فرم و حالت را خودم با ظرافت و حوصله انجام دادم تا کار تمیزی بشه...

در مورد جلو پنجره البته قابل تعمیر هست اما این بستگی به این داره که چه کسی و به چه صورتی انجام بده؟
    اگر دست 2 سالم یا تقریبا سالم گیر آوردی که ok اما اگر نشد باید همین رو از نو باز سازی کرد.

اگر من میخواستم این کار رو بکنم اول تمام اندازه ها رو میگرفتم(از روی مدل سالم و از روی عکسهای اینتر نتی) و بعد با قطعات هم اندازه و هم شکل با همان قطر و فرم از جنس پلاستیک مابقی قسمت صدمه دیده را ترمیم میکردم..و در نهایت با یک چسب محکم مثل دوقلو شفاف و البته بعدش برای بتونه کاری از دوقلو خاکستری استفاده میکردم و در نهایت سمباده کاری بسیار ظریف و با حوصله تا در حد اورجینال برسه..و البته آخر کار رنگ اصلی خود جلو پنجره ....
    این کار را من در مورد بخشی از شبکه جلو کامارو خودم انجام دادم در مورد ماشین شما هم میشه منتها باید حوصله به خرج بدین..اگربتونید داشبورد ساز ماهر و با حوصله پیدا کنید میتونه کار خوبی انجام بده..

در مورد خود داشبورد هم که ظاهرا صدمه دیده و البته نیاز به باز سازی داره اما اگر همون داشبورد ساز ماهر روش کار بکنه البته که چیز جالبی از آب در میاد..و البته قبل هر چیز از توانایی و دقت و مهارت و رو راستی این جناب داشبورد ساز مطمئن بشید!!!

اگر ما توی آمریکا بودیم که میشد داشبورد سالم و یا نو پیدا کرد.اینجا هم احتمالا پیدا بشه اما با این شرایط قیمتی معلوم نیست چقدر گوش بری بکنن!

و در مورد پلاک اگر بخواهی باش حرکت کنید که باید پلاک ملی بشه..البته اینجوری که شنیدم گویا قراره امتیازاتی برای ماشینهای کلاسیک قائل بشن البته این فعلا در حد حرف و صحبته اما گویا یکی از موارد آن نگهداری پلاک فابریک خودرو پیش صاحب ماشین است..تا خدا چی بخواد....

انجوری که متوجه شدم شما یک ایمپالا هم دارید این نشون میده که با ماشین آمریکایی آشنایی قبلی دارید..

من پیشنهاد میکنم کم کم این خرده کاری های ماشین(مثل ترمزها..شبکه جلو...لولاها...چراغها...داشبو د...) را انجام بدین و کلی کار رو جلو بندازید..و البته اول تلاش کنین که خودتون این کارها رو انجام بدید و اینجوری هم کار فنی یاد میگیری و هم پول اضافه نمی دی و البته با دقت و حوصله و دلسوزی روی ماشین خودت کار کردی..

در کشور های غربی و بخصوص آمریکا معمولا همراه یک کالا دفترچه راهنما تعمیر و نگهداری اولیه هست و گاها این کابچه های راهنما بصورت مفصل چاپ شده و بفروش میرسه(چند سالیه که در ایران هم مد شده)..چون آنجا باید برای هر کار ساده ای کلی هزینه پرداخت کرد و البته پول در آوردن به سادگی اینجا نیست..
    آمریکاییها توی دفترچه راهنما ماشینهای ساخت خودشون یه بخشهایی به نام SAVE YOUR MONEY دارند که معنای پس انداز کردن پول خودتان یا ذخیره کردن پول را میده.
    در این قسمتها بصورت ساده به صاحب ماشین یاد میدن که چطوری سرویسهای اولیه و حتی بعضا کمی حرفه ای رو خودش در خانه انجام بده و پیش تعمیر کار نره که بخواد $ سبز خرج بکنه!
    شما هم میتونی همین کار رو بکنی و کم کم متوجه میشی که انجام ین کارها نه تنها پول و زمان شما را حفظ میکنه بلکه لذت بخش هم هست..البته اگر در کاری وارد نبودی از اهلش سوال بکن و البته سعی بکن وقتی پیش تعمیر کار میری خوب به کارهش دقت بکنی و یاد بگیری...

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.

من به تایر های کامارو شما نگاه کردم به نظر از نوع کیان تایر میاد.اینها جالب نیست و گیجی فرمان را باعث میشه.اگر هنوز زیر ماشینه در اولین فرصت (بعد از صافکاری و نقاشی) عوض کنید
  8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ااا کیان تایره ؟توجه نکرده بودم.
    البته تایر های ماشین من مثل دل شما صاف صافه.
    بله حتمآ عوضش میکنم.
    راستی منتظر داستانتون هستم.
    Last edited by mohamad.hejazi; 12-09-2009 at 16:51.

10. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.

سالها قبل.چیزی حدود 35 سال پیش توی محله ما بیشتر همسایه ها آمریکایی بودن و همه ما بچه ها با هم همبازی بودیم...سالهای خوبی بود و البته برای همیشه گذشت و رفت.........

اکثر اونها توی شرکت نفت کار میکردن و بیشتر GMC و یا وانت شورلت داشتن.بزرگی و صدای خاص موتور اونها برام جالب بود.
    مدلهای اولیه بیوک و نوا ساخت ایران هم که به بازار آمد از همون اول برام خیلی اببهت داشت...بوی خاص داخل اونها و موتورش وقتی روشن بود و البته صدای مخصوص هیدرولیک فرمان به من میگفت که اونها یه چیز دیگه هستند.

اولین باری که سوار یه ماشین آمریکایی شدم شاید 5 یا 6 سالم بود..یکی از آشناها یه کادیلاک یا شاید الدزمبیل نو خریده بود که خیلی بزرگ و البته مشکی بود.سرعت و شتاب بالای اون وقتی من بچه رو به صندلی می چسبوند و البته آنتن برقی اون برام هیجان آور بود!!!
    یه همسایه هم داشتیم که یه آمریکایی نو خریده بود و من با تمام بچه بودنم از طرح و قیافه ماشین همسایه خیلی خوشم اومده بود..یه بار هم با پدرم سوار شدیم و صدای خاص موتورش یه جورایی بود..با بقیه آمریکایی ها فرق داشت..سالها گذشت و بعدها فهمیدم اونی که همسایه ما داشت یه فورد موستانگ 1970 به رنگ مشکی مایل به قهوه ای بود مثل رنگ بادمجان!!!

سالها بعد کم کم با مدلهای دیگه آشنا شدم و البته کم کم با کسانی دوست شدم که پدرا شون صاحب یه آمریکایی بوده و من تونستم روی ماشین اونها بیشتر مطالعه و تحقیق بکنم.

اولین باری هم که یه آمریکایی روندم یادم نیست چند سالم بود ولی یادمه یه ایمپالا 1977 بود که رنگ آبی زنگالی زیبایی داشت.

اینجوریا من دلبسته ماشین آمریکایی شدم چون از بچه گی باهاش بزرگ شدم و شاید اگر به جای اونها مثلا تویوتا رو اول میدیدم احتمالا الان تویوتا باز بودم!!!!!!!!!!

ماشینهای مختلفی داشتم اما کامارو اولین ماسل بود که خریدم.

داستان خریدنش برای بعدا...

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.

سالها قبل.چیزی حدود 35 سال پیش توی محله ما بیشتر همسایه ها آمریکایی بودن و همه ما بچه ها با هم همبازی بودیم...سالهای خوبی بود و البته برای همیشه گذشت و رفت.........

اکثر اونها توی شرکت نفت کار میکردن و بیشتر GMC و یا وانت شورلت داشتن.بزرگی و صدای خاص موتور اونها برام جالب بود.
    مدلهای اولیه بیوک و نوا ساخت ایران هم که به بازار آمد از همون اول برام خیلی اببهت داشت...بوی خاص داخل اونها و موتورش وقتی روشن بود و البته صدای مخصوص هیدرولیک فرمان به من میگفت که اونها یه چیز دیگه هستند.

اولین باری که سوار یه ماشین آمریکایی شدم شاید 5 یا 6 سالم بود..یکی از آشناها یه کادیلاک یا شاید الدزمبیل نو خریده بود که خیلی بزرگ و البته مشکی بود.سرعت و شتاب بالای اون وقتی من بچه رو به صندلی می چسبوند و البته آنتن برقی اون برام هیجان آور بود!!!
    یه همسایه هم داشتیم که یه آمریکایی نو خریده بود و من با تمام بچه بودنم از طرح و قیافه ماشین همسایه خیلی خوشم اومده بود..یه بار هم با پدرم سوار شدیم و صدای خاص موتورش یه جورایی بود..با بقیه آمریکایی ها فرق داشت..سالها گذشت و بعدها فهمیدم اونی که همسایه ما داشت یه فورد موستانگ مک وان 1970 به رنگ مشکی مایل به قهوه ای بود مثل رنگ بادمجان!!!

سالها بعد کم کم با مدلهای دیگه آشنا شدم و البته کم کم با کسانی دوست شدم که پدرا شون صاحب یه آمریکایی بوده و من تونستم روی ماشین اونها بیشتر مطالعه و تحقیق بکنم.

اولین باری هم که یه آمریکایی روندم یادم نیست چند سالم بود ولی یادمه یه ایمپالا 1977 بود که رنگ آبی زنگالی زیبایی داشت.

اینجوریا من دلبسته ماشین آمریکایی شدم چون از بچه گی باهاش بزرگ شدم و شاید اگر به جای اونها مثلا تویوتا رو اول میدیدم احتمالا الان تویوتا باز بودم!!!!!!!!!!

ماشینهای مختلفی داشتم اما کامارو اولین ماسل بود که خریدم.

داستان خریدنش برای بعدا...

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ببخشید من دارم دخالت میکنم.
    به نظرم ذکر یه نکته اینجا ضروریه.

و اون هم اینکه بحث های متفرقه مربوط به امریکایی و درد و دل و ... رو به داخل گروهی که دارید ببرید و بذارید بحث های داخل انجمن کمی تخصصی تر بمونه. هر چند کمی هم خشک تر میشه ولی میارزه.

این تاپیک هم لطفا در مسیر اصلی خودش- یعنی باز سازی کامروی محمد فعالیت داشته باشه و بحث های مربوط به دیگر خودرو ها در قسمت خارجی ادامه پیدا کنه.

از همکاریتون پیشاپیش سپاس.

16. 4 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ok جناب فرشاد..
    خوشحال میشیم که در مورد تجارب شما روی آمریکایی و ماشینهای آمریکایی که داشتید و باز سازی کردید چیزی بشنویم..

18. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام فرشاد جان باشه حتمآ رعایت میشه
    =====
    راستی کامارو جان منم عین شما از بچه گی با آمریکایی بزرگ شدم.از روزی که چشم باز کردم بابام ماشین آمریکایی داشته تا حالا.
    برای همین به آمریکایی علاقه مند شدم.
    =====
    کامارو جان یه سوال حدآکثر سرعتی که با کامارو رفتید چند بود؟
    من از صاحب قبلی ماشین ماشین پرسیدم میگفت من یه پراید برای مصرف روزانه داشتم و با کامارو تو خیابان نمیرفتم.
    چون به سفر شمال علاقه داشتم ماهی 1 بار باهاش شمال میرفتم.
    نگفت چند تا باهاش رفتم ولی گفت موتورش خیلی ده ریده بود.
    بعد گفت این هوا کش رو از روش باز کردم تا تو جاده ماشین رو بگازونم راحتتر نفس میکشید.

20. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •