تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 288 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قبول نداری یه گوشی با صفحه 2 اینچی و سی پی یو ضعیف و جاوا مصرف باتریش باید خیلی کم باشه ؟
    خب تو چرا گوشی های جدید سامسونگ میگی مثلا یه جاوا 5مگا پیکسلی سونی اریکسون با نمونه سامسونگیش مقایسه کن
    کلا تو زمینه باطری سونی اریکسون بهتر از برندهای دیگست و این همه میدونن

دوربین هیچ برتری که نداره جدا ضعف هم داره .

امیر جون ضعف های ساتیو کجاست ؟؟؟؟؟؟

2. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ضعفاش : نداشتن اسپیکر استریو .... نداشتن جک 3.5 میلیمتری .... نداشتن پورت usb استاندارد .... نداشتن مموری داخلی .... و....

الان باتری s5230 رو میتونی مقایسه کنی .... تو ریویوش نوشته به راحتی 4روز جواب میده

من یه نظر سنجیم در مورد باتری 8510 گزاشتم اکثراً نظرشون اینه که بعد از انجام تنظیمات باتریش خوب شده

4. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بعد از انجام تنظیمات باتریش خوب شده
    اين كه ميدونيد يعني چي؟
    يعني هر چي داره Off باشه ! برايتنس تا آخر كم باشه!
    ديگه شما اچ دي نداريد!

6. 2 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اين كه ميدونيد يعني چي؟
    يعني هر چي داره Off باشه ! برايتنس تا آخر كم باشه!
    ديگه شما اچ دي نداريد!
    اچ دی چیه ؟

من گفتم 8510
    امنیا اچ دی خودش باتریش خیلیم خوبه

بعدشم تنظیماتش خاموش کردن power saving ه و لازم نیست چیز دیگه ای رو خاموش کنید

8. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب تو چرا گوشی های جدید سامسونگ میگی مثلا یه جاوا 5مگا پیکسلی سونی اریکسون با نمونه سامسونگیش مقایسه کن
    کلا تو زمینه باطری سونی اریکسون بهتر از برندهای دیگست و این همه میدونن

امیر جون ضعف های ساتیو کجاست ؟؟؟؟؟؟

اینکه باتری های سونی خیلی عالی در زمان های گذشته عمل کرده بنده هم قبول دارم ...

اما بعد از اینکه سامسونگ از تکنولوژی های جدید مثل amoled در صفحات نمایشش استفاده کرد .. رقیب سر سختی برای سونی شد مخصوصا در دوام باتری .. در هر صورت باتری 8910 با توجه به صفحه نمایشگرش خیلی عالی و خوب هستش و فکر نمیکنم جایی برای ایراد گرفتن باشه ...

البته خاطر نشان کنم در حال حاضر سامی رقیب سر سختی در همه زمینه ها برای همه کمپانی های سازنده موبایل شده( پاکت پیسی . سیمبین. دوربین . باتری . صفحه نمایشگر . موزیک . و ...) که این یک مقدار باعث فشار به سامسونگ و تخریبش توسط طرفداران و حتی کارگزاران اون شرکت ها علیه سامسونگ میشه

10. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهشا دیگه این بحث امنیا اچ دی و ساتیو و همین طور سامسونگ و سونی اینجا ادامه ندیم تا تاپیک .... نشه

انشالله هر موقع ساتیو یه تاپیک برای مقایسشون میزنیم

12. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از حدود قیمت Satio خبر نداری apoosh جان؟
    هنوز این گوشی وارد بازار نشده دوست من و وقتی هم که بیاد قیمت بالایی در ابتدا خواهد داشت. ولی قیمتی که ارزش خرید داشته باشه بین 500 تا 600 هزار تومن هستش

14. 2 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه در اینجا بیشتر از اینکه به بحث درمورد ساتیو پرداخته بشه شده جایی برای 8910! نمیدونم هم چرا بعضی از دوستان فکر میکنند من طرفدار سامسونگم! چند صفحه پیش یکی از دوستان نظر من را بین 8910 و ساتیو خواست که انگار باعث شد بحث تاپیک کلا عوض شه و حتی به مقایسه برندها کشیده بشه. لطف کنید فقط درمورد ساتیو اینجا مطلب بنویسید و یا مطالبی که حداقل ربطی بهش داشته باشند و نه باطری 8510 و مقایسه 5مگاپیکسلیهای سونی و سامسونگ باهم!!

امروز هم باید ساتیو را تحویل سونی اریکسون بدم، همینطور که قبلا هم گفتم این گوشی یک نمونه هست و نمیشه نظر دقیقی روش داد ولی یک شرکت نمونه را تولید میکنه تا ما با مدل اصلی آشنا بشیم؛ پس تاحد زیادی شبیه به گوشی اصلی خواهد بود و یک نظر کلی را میتونه به آدم بده وگرنه تولید نمونه اولیه که معنی پیدا نمیکرد
    از نظر من و تجربه کار کردن با این ساتیو (باز دوستان نگن روی نمونه اولیه نظر نده!) سونی اریکسون باید خیلی بیشتر روش کار کنه چون ایرادات زیادی داره. همه چیز یک گوشی ظاهر و امکانات معرفی شده توسط کارخونه که نیست. مهم اون چیزی هست که بدست مصرف کننده میخواد برسه و اگر ساتیوی اصلی این باشه(که قطعا نیست) اکثر افراد را ناامید خواهد کرد.

16. 2 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از نظر من و تجربه کار کردن با این ساتیو (باز دوستان نگن روی نمونه اولیه نظر نده!) سونی اریکسون باید خیلی بیشتر روش کار کنه چون ایرادات زیادی داره. همه چیز یک گوشی ظاهر و امکانات معرفی شده توسط کارخونه که نیست. مهم اون چیزی هست که بدست مصرف کننده میخواد برسه و اگر ساتیوی اصلی این باشه(که قطعا نیست) اکثر افراد را ناامید خواهد کرد.
    قطعا نسخه نهایی بهتر عمل میکنه. راستی به لحاظ کیفیت ساخت بدنه (Construction)چطوره ؟ وقتی تو دست میگیری از بدنه محکمش اطمینان داری یا نه مثل X1 با کوچکترین ضربه شکننده هست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعا نسخه نهایی بهتر عمل میکنه. راستی به لحاظ کیفیت ساخت بدنه (Construction)چطوره ؟ وقتی تو دست میگیری از بدنه محکمش اطمینان داری یا نه مثل X1 با کوچکترین ضربه شکننده هست ؟
    بدنه محکم و خوش دست هستش. البته درِ پشت باطری شاید زیادی راحت باز میشه و بااینکه این یه حسنه اما ممکنه توی جیب خودبخود دربیاد! ولی بدنه محکم به نظر میرسه و استیل کناری خیلی قشنگش کرده

19. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •