تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 97 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من رفتم پیش متخصص اعصاب وروان که دوتا قرص بهم داده تا یه هفت مصرف کنم ونتیجشو برم بگم:
    قرصها:کلدینیوم سی
    ایمی پرامین 10
    من تا حالا هرچی دکتر رفته بودم به این راحتی ازم نخواسته بود حالات گوارش وسروصدای شکمم رو بهراحتی بگم.بچه ها خیلی امیدوارم با تکمیل دوره درمان بیماریم هم تموم بشه
    mehdi.sasaمیشه بگی چه دارویی دکترت برات نوشته تا هفته دیگه به دکترم بگم.
    کلیدینیوم سی رو یکی از متخصصین گوارشی که پیشش رفته بودم بهم داده بود یه قرص کوچیک سبز هست ( البته شکل های مختلف داره ) - واسه حرکات روده هست ظاهرا - من تاثیرش رو متوجه نشدم ولی شاید اگه این دارو رو با یه داروی دیگه مربوط به اعصاب و روان مکمل بشه تاثیر خوبی بذاره .
    من یه چند بار این قرص رو تنها خوردم واسه خواب و اینکه ببینم در کل چه اثراتی داره - ولی متوجه اثر خاصی نشدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه چیز که میبینم خیلیها انجام میدن - مصرف سر خود داروهای اعصاب و روان هست که بسیار خطرناک هست . این داروها رو وقتی یه روانپزشک تجویز میکنه باز ادم میترسه مصرف کنه - چه برسه بخوای سر خود شروع به مصرف کنی یا سرخود مصرف دارو رو قطع کنی .
    Last edited by orp; 06-07-2013 at 14:25.

3. 2 کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

امروز داشتم تلویزیون تماشا میکردم برخلاف همیشه، یــه بحث کوچولویی در مورد بیماران مبتلا به IBS شد ، متخصص برنامه گفتش که بیشتر مبتلایان این بیماری به خاطر یه اتفاق روحی و روانی به این بیماری دچار میشن.. مثلن تنبیه در دوران کودکی ، یا جدا شدن ناگهانی از دایه در کودکی و مسائلی ازین حیث. خلاصه که فکر میکنم بیشتر مشکلاتی که الان شما دوستان دارید تجربه میکنید مثل ترس
    از شرکت در جمع ، به خاطر ناراحتی های روانی باشه. "سندروم روده ی تحریک پذیر"
    متخصص گفتش که بدلیل تحریک پذیر بودن روده ی این بیماران ، حالت تهوع در بین اونها خیلی شایع هستش ، که البته گفتن با قرص هایی میشه فعالیت روده رو کمتر کرد تا وضعشون بهبود پیدا کنه.

در ضمن متخصص برنامه روزه گرفتن رو برای این بیماران بلامانع دونست !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

یه وقت هایی دلم می خواد بمیرم، اصن دلم می خواد زمین دهن وا کنه من برم توش!!!!!!!
    آخه من کی خوب می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    دوباره رفتم لاکتول خریدم نمی دونم چرا مثل دفعه ی پیش روم اثرنداشت.

6. این کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه وقت هایی دلم می خواد بمیرم، اصن دلم می خواد زمین دهن وا کنه من برم توش!!!!!!!
    آخه من کی خوب می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    دوباره رفتم لاکتول خریدم نمی دونم چرا مثل دفعه ی پیش روم اثرنداشت.
    لاکتول از اولم رو من تاثیر خاصی نداشت - فکر میکنم بیشتر به درد کسایی که اسهال و اینا دارن بخوره . ولی واسه صدا فکر نمیکنم زیاد موثر باشه .
    یه وقتایی یه سری شرایط دست به دست هم میدن ادم فکر میکنه تاثیر دارویی هست که خورده اما خیلی مسائل دیگه روحی و ... هست که کمک کردن یه مدت بهتر باشی. واسه همینه که یه وقت لاکتول میخوری خوبه یه وقت نه . من حتی قرص هم نمیخورم یه وقتایی به مدت چند روز حالم خوب میشه . البته تو اون روزایی که شکمم صدا نمیده حال روحی روانیم هم خوب هست . حالا نمیدونم چون حال روحی روانیم خوب هست دل و رودم صدا نمیده یا چون دل و رودم صدا نمیده حال روحیم خوب هست یا خیلی دلایل دیگه .
    بدبخت دانشمندا و محققین هم واسه همین تا حالا هیچ درمانی واسه این بیماری پیدا نکردن - چون معلوم نیس چی به چیه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خلاصه دوستان همونجور که این بیماری اومد همونطوری هم باید خودش بره - من فکر نمیکنم معده و رودمون ضعیف شده باشه . ما قبل از این بیماری هر غذایی رو میخوردیم - هیچ مشکلی هم نبود ولی الانکه دچار این مشکل شدیم مطمئنم که مشکل از ضعیف شدن معده و رودمون نیست - مشکل جای دیگه هست . در کل یا تقصیر امریکاست یا موجودات فضایی . خدا میدونه چه ازمایش هایی دارن رو ما ها انجام میدن .
    Last edited by orp; 09-07-2013 at 13:48.

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

سلام، ولله چی بگم؟ منم مثل همه موندم این بیماری چیه، نه دلیل بروزش معلومه و نه درمانی درست و حسابی داره.
    بعضی ها با رفتن پیش روانپزشک خوب شدن و بعضی ها هم مثل پیش یک پزشک خوب بصورت دارویی درمان شدن از جمله خودم و افرادی هم با کارهای دیگه خوب شدن،فقط میتونم بگم پیش یه دکتر کار بلد برید، کسی که به این بیماری اشنایی کامل داره و داروهاش رو درست و به جا مصرف کنید در ضمن اگه طی یه هفته یا دو هفته بهتر نشدید سریع مصرفش رو قطع نکنید صبر کنید ببینید چی میشه.
    امیدتون هم با خدا باشه

10. 2 کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من وقتی نوشیدنی های الکلی میخورم گاهی بهتر میشم . مثلا الان 3-4 روز هست که حالم بهتر هست اما نفخ دارم ولی صدای معده رو ندارم . نمیدونم به خاطر این هست که رو اعصاب اثر میذاره یا بخاطر خاصیت ضدعفونی کنندگیش هست !!!
    به هر حال حال چند روزی هست که احساس خوبی تو معدم دارم . یعنی معدم رو حس نمیکنم زیاد یا مثل قبلا که گاهی معد م مثل قلبم تند تند میزد و یه حالتهای خاصی داشت الان نیست . البته هر از گاهی اینجوری میشه ( تو این یکساله اخر ) ولی چند روز بیشتر نیست و میدونم دوباره بر میگرده .
    یک نفر یه دکتر بهم معرفی کرد - گفت تخصصش IBS هست و تو این زمینه تحقیق میکنه .اسمش همایون واحدی هست . اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    با خودش با ایمیل صحبت کزدم همون قرصایی رو گفت که دکترهای قبلیم بهم داده بودن ولی میرم حضوری پیشش ببینم چی میشه باز . من تا حالا پیش دو تا از بهترین فوق تخصص های گوارش ایران که حتی میگن بهترین توی خاور میانه هستنو ... رفتم ولی درمان نشدم اما این تخصصش IBS هست شاید یه فرقی بکنه . هر چند تو ibs هیچ درمان و ... هنوز پیدا نشده ...
    خصلاصه ازش وقت گرفتم - واسه 1 ماد دیگه وقت داد . تو این مدت هم اگه بتونم قبلش پیش یه دکتر عمومی و یه روانپزشک هم میرم . البته من شخصا کسی رو ندیدم که با رفتن پیش روانپزشک درمان شده باشه و اکثرا میگن یه مدت تاثیر داشته و بعد از بین رفته ولی دیگه چاره ای نیست فکر کنم باید برم .
    Last edited by orp; 12-07-2013 at 08:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با تجربه ای که من دارم بهترین راه کار درمان درمان روانپزشکی ومصرف داروهای اعصاب ورروان هستش.من قبلا وقتی داروهای گوارشی یا آنتی بیوتیکی مصرف میکردم تاثیرش روی غرغر شکمم خوب بود ولی عارضش روی اجابت مزاجم اصلا خوب نبود که همین خودش خیلی بد بود.ولی الان حدود ده روزیه که دارم داروی اعصاب وروان مصرف میکنم وعوارش گوارشی اصلا نداره.اگه میخوای پیش دکترواحدی بخوبه برو(اگه خودم توی تهران بودم حتما این کار هم میکردم) ولی شاید قبلش دکتر رروانپزشک بری بد نباشه!
    mehdi.sasaوpegasusچه خبر هنوزداروهای اعصاب وروان رو مصرف میکنین؟ روند چجوریه؟

13. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    ببخشید مدتی سرم شلوغ بود نتونستم سر بزنم.
    دوست خوبم yadavaran بیماری ما یک بیماری عصبیه. از استرس زیاد به این بیماری مبتلا شدیم پس در درجه اول استرس را از خودتون دور کنید. من اکثر متخصص های گوارش مراجعه کردم در مدت چندین سال اما تاثیر موقتی بود. من شهرستانم و این روانپزشکی که پیشش میرم هم شهرستانه ایمش را بگم به کارتون نمیاد دوست خوبم. شما هر شهری هستین برین پیش یک روانپزشک و بهش بگین آی بی اس داین یا کولیت عصبی خودش بیماری را میشناسه و راهنماییتون میکنه. مثال ما وقتی میریم پیش متخصص گوارش مثل اینه که دندون درد داریم و بریم پیش دکتر عمومی. درسته میتونه کمکمون کنه تا درد کمتر بشه اما نمیتونه درمانمون کنه پی بیماری ما هم عصبیه و ربطی به گوارش نداره این را دکترم بهم گفت. من الان استرسم کمتر شده این را بگم آدم بسیار بسیار استرسی هستم. دکتر بهم گفت نباید انتظار داشته باشی یک ماهه درمان بشی چون مدتی که طول کشیده تا به این بیماری دچار بشی کوتاه نبوده اول استرس زیاد میشه به مرور بیشتر و بیشتر و اگر جلوش را نگیریم میشه بیماری ماها. گفت حدود ۶-۷ ماه زمان میبره تا کامل درمان بشی. قرص هایی که بهم داده را نمیگم چون دوست ندارم کسب سر خود دارو مثرف کنه فقط اینو بگم که شبیه لقیه دوستان نبود و این نشون میده دکتر بر اساس شدت بیماری و استرس و.... داروها را تجویز کرده پس خواهشا سر خود دارو نخورین بخصوص دارو اعصاب. برین پیش یک روانپزشک مشکلتون را بگین باز هم میگم مشکل ما ربطی به روده و... نداره این که روده سر و صدا میکنه چون از طریق اعصابمون تحریک شده و میشه و باعث میشه هر غذایی میخوریم حتی آب تحریک بشه و صدا بده. من وضعیتم بهتر شده الان ماه دوم هست که دارو مصرف میکنم ولی سعی میکنم به اعصابم مسلط بشم. از استرس دور باشم اینها در کنار داروها بهم کمک بزرگی میکنه. از روانپزشک نترسین اگر دنبال درمان هستین اگه مثل من از زنده بودن در این شرایط خسته شدین به یک روانپزشک مراجعه کنید. بازم تکرار میکنم متخصص گوارش هم میتونه کمکمون کنه اما نمیتونه استرس ما را درمان کنه ما مشکلمون روده نیست اگر بود من ۱۵ سال پیش درمان میشدم. من از دورانی که استریم زیاد شد و به اوجش رسبد این بیماری را گرفتم. ما باید از بنیاد و ریشه درمان بشیم اینکه فقط یک ماه روده مون کمتر صدا بده که فایده ای نداره. امیدوارم با این همه پر حرفی کمکتون کرده باشم. ببخشید از اینکه طولانی شد. موفق باشین.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

15. این کاربر از Mehdi.sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •