میشه مثل گوشیهای جاوای سامسونگ توی قسمتهای پیام و گالری و موسیقی و یا ... پسورد گذاشت؟
میشه مثل گوشیهای جاوای سامسونگ توی قسمتهای پیام و گالری و موسیقی و یا ... پسورد گذاشت؟
یه نفر نیست بتونه جواب مارو بده؟
شتاب سنجی گوشیه پیکسون بهتره یا رنوار . اخه تو یه قسمتی دیدم وقتی گوشیه پیکسون کج میکرد عکسها یکی یکی رد میشدن خواهش میکنم یکی اینو جواب بده خیلی واسم مهمه
شتاب سنجشون که فرقی نداره، ولی این قابلیتی که گفتید فکر کنم فقط پیکسون (نسبت به رنوار)داره.
کسی قیمت روز گوشی رو نداره ؟
یا یه آدرس که گوشی رو به قیمت خوبی بفروشه ؟ (آخه من میخام به کسی بگم واسم از تهران
بخره ... فکر میکنم که زشته که بهش بگم برو تو علائدین بگرد یه مغازه ی با انصاف پیدا کن !)
اگه کسی آدرس سر راستی تو تهران داره بده ممنونش میشم![]()
من از بروبچ شنیده بودم که علاءالدین طبقه های 4 و 5 پایینترین قیمت رو دارن.کسی قیمت روز گوشی رو نداره ؟
یا یه آدرس که گوشی رو به قیمت خوبی بفروشه ؟ (آخه من میخام به کسی بگم واسم از تهران
بخره ... فکر میکنم که زشته که بهش بگم برو تو علائدین بگرد یه مغازه ی با انصاف پیدا کن !)
اگه کسی آدرس سر راستی تو تهران داره بده ممنونش میشم![]()
پی نوشت: راستی چی شد، شما بالاخره رنوار میخرید یا آلتراتاچ؟!
Last edited by Michael Ropy; 04-06-2009 at 11:27.
یعنی سوالای ما انقد سخت بود که کسی نتونست هیچکدومشو جواب بده.
ممنون![]()
راستش هنوز 100% انتخاب نکردمولی نظرم بیشتر رو رنواره
فقط به خاطر
دوربین حرفه ایش
البته اگه هم قیمت بودن اونو مخرم چون اونم مزایای زیادی داره ... مثلا با این که کیفیت
عکسش به رنوار نمیرسه ولی به خاطر کیفیت بالای lcdش یا بهتر بگم ledش عکسشا توی
موبایل از عکسای رنوار توی موبایل بهتره (البته اینجوری بیشتر خودمو گول میزنمچون تو
کامپیوتر قضیه به کل فرق میکنه)
تا ببینم خدا چی میخاد توکل به خودش
--------------
فعلا میخام قیمت روز هر 2 گوشی رو بدونم ... اگه کسی قیمت روز داره بگه![]()
![]()
دوستان آیا امکان دارد بر روی گوشی kc910 مانند گوشی های نوکیا پسورد گذاشت بصورتی که پس از گذشت زمانی دلخواه گوشی قفل شود؟
نقص گوشی رنوار چیه مزایاش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)