اینو میدونم ولی فکر نکنم اینقدر سریع بخواد ازش استفاده کنه ...اونم ..روی اچ دی ...!!!
فکر کنم سی پی یو ئه این اچ دیه اور کلاک شده باشه....
اینو میدونم ولی فکر نکنم اینقدر سریع بخواد ازش استفاده کنه ...اونم ..روی اچ دی ...!!!
فکر کنم سی پی یو ئه این اچ دیه اور کلاک شده باشه....
سلام علی اقا. والا فعلا در مشخصات ارائه شده این گوشی در هند مقدار سی پی یو 1گیگاهرتز عنوان شده و سایتهایی مثل samsunghub که مربوط به سامسونگ هست این خبرو اعلام کرده .
و سایت معروف unwiredview با گذاشتن این خبر اعلام کرده که هنوز معلوم نیست که این گوشی با سی پی یوی جدید فقط برای هند در نظر گرفته شده یا اینکه سامسونگ برنامه ریزی کرده تا یک ورژن اپگرید شده از گوشی i8910 رو برای سایر کشورهای دیگر هم معرفی کند ولی هنوز مارک این سی پی یو مشخص نشده که مال خود سامسونگه یا نه.
سلام دوستان. خب الان سامسونگ هاب اعلام کرده که خبر سی پی یوی 1گیگاهرتزی برای امنیا HD میتونه درست نباشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکانات :
3G
stereo Bluetooth
email, IM
2MP camera with video recording.
سلام دوست من. دارم همه سایتای معروفو میگردم ولی فعلا که هیچ خبری نیست![]()
سلام دوستان. گوشی Samsung Instinct s50 که بنامهای Instinct2, Instinct Deuce, Dash, M850 هم شناخته میشد بخاطر قابلیت ضبط و پخش فیلمبرداری به فرم HD (همانند گوشیOmnia HD ) نام جدیدی بنام Instinct HD بخود گرفته است
منبع:
مشخصات:
Samsung Trinity is a dual-slider GSM phone with 3G support and sport a full QWERTY keyboard, plus a standard one. It also features a 2-megapixel camera with video recording, 2.8" QVGA TFT display, A-GPS a microSD slot.
Samsung E2120 :
مشخصات :
- Dual-band GSM/GPRS connectivity
- 1.52 inch CSTN display with 128 x 128 pixels and 65K colors
- Bluetooth 2.0
- MP3 player
- FM radio
- VGA camera
- 9MB of internal memory
- MicroSD card support
- 105 x 45 x 15 mm
- 74 grams
- the greatest feature of this phone is its 1,000 mAh battery, capable of providing up to 10 hours of talk time, or up to 559 hours of stand-by time.
ونسخه مخصوص بازار چین این گوشی :
Samsung E2120C
منبع:
ادیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتت...................... ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)