ایشاالله که همین همینجوری بشه
ایشاالله که همین همینجوری بشه
کفاشیان: صددرصد با برنامه ۹۰ موافق هستم.
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: با برنامه ۹۰ هیچ مشکلی ندارم و با این برنامه صددرصد موافق هستم.
علی کفاشیان در مورد اختلاف فدراسیون فوتبال با برنامه ۹۰ اظهار داشت: اختلافی وجود ندارد و ما با اجرای آن مشکلی نداریم. گاهی اوقات پیش می آید که از یک رسانه انتقاد میکنیم. از برنامه ۹۰ به خاطر اینکه در بعضی موارد جنبه سازندگی فوتبال را از بین میبرد، انتقاد کردیم.
وی عنوان کرد: این برنامه بسیار پربیننده است. باید از این برنامهها در جهت پیشرفت فوتبال حداکثر استفاده را ببریم. از نگاه ما برنامهایی خوب است که تخریبی نباشد. باید انتقادها سازنده باشند تا فوتبال ملی پیشرفت کند.
کفاشیان در پاسخ به این سئوال که اگر در مسابقه sms برنامه شب گذشته شرکت میکرد چه جوابی میداد؛ تصریح کرد: من اصولاً به این گونه نظرخواهی ها اعتقادی ندارم و در آنها شرکت نمیکنم. ما با برنامه ۹۰ صددرصد موافقیم. وظیفه من این است که به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال به این ورزش کمک کنم و در جهت پیشرفت آن قدم بردارم.
کفاشیان در مورد شرایط تیم ملی فوتبال ایران در آستانه دیدار با تیم ملی تایلند اظهار داشت: امروز صبح با کادر فنی تیم در ارتباط بودم. آنگونه که به من اطلاع دادند مشکل خاصی نیست و در حال حاضر اعضای تیم ملی در بهترین شرایط به سر میبرند.
وی ادامه داد: خوشبختانه سفارت ایران در تایلند همکاری خوبی با کاروان تیم ملی دارد و تا جایی که در توانشان است به تیم ملی کمک میکنند.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد دیدار با تایلند گفت: از روحیه ملی پوشان مشخص است که میتوانیم نتیجه خوبی بگیریم. آنها برای این مسابقه خوب تمرکز کردند. امیدواریم با شکست تایلند بتوانیم برای دیدار با کره جنوبی آماده شویم.
کفاشیان راجع به مصاحبه صلاحی، مدیرعامل سابق پیام، که گفته بود از رئیس فدراسیون فوتبال قول گرفتهایم که به خاطر سیامین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خداد عزیزی بخشیده شود؛ تصریح کرد: در مورد این پرونده من اختیاری ندارم که بخواهم به کسی قول بدهم. این وظیفه کمیته انضباطی و شورای استیناف است که یک شخص را ببخشند و رای نهایی را صادر کنند. آنها در نظرتشان مستقل هستند.
وی یادآور شد: این طوری که من شنیدهام قرار بود فردی با این شرط به پیام کمک کند که خداداد عزیزی بخشیده شود. من هم به آنها اعلام کردم که شرایط خود را بگویید تا ما با کمیته استیناف در میان بگذاریم. متاسفانه صلاحی حرفش را در دو جا به صورت متفاوت بیان کرده است. در واقع حرف من این است که اگر کسی حاضر باشد با شرط کمک به پیام و رهایی این باشگاه از بحران کمک کند، حاضریم آن را مورد بررسی قرار دهیم.
کفاشیان خاطرنشان کرد: من قولی ندادهام، اما نگاهم به این قضیه مثبت است. اگر در این راستا به باشگاه پیام کمک شود از این بخش استقبال می کنم البته باید نحوه این کمکرسانی مشخص باشد.
پیروزی مقتدرانه فردوسی پور // مسئولان دیدگاه خود را اصلاح کنند!
عادل فردوسی پور در برنامه ۹۰ شب گذشته خود با صلابت بازگشت و نشان داد که چقدر در میان هواداران فوتبال از جایگاه مناسبی برخوردار است.
طی چند روز اخیر شایعات زیادی از حذف یا تغییر رویه برنامه ۹۰ مطرح شد اما عادل فردوسی پور در برنامه شب گذشته خود با نمایشی بهتر از همیشه نشان داد که همان عادل همیشگی است و هیچوقت از سیاست های خود فاصله نگرفته و نمی گیرد.
نکته جالب توجه در برنامه دوشنبه شب ۹۰ نظرسنجی بود که عادل شاید به نوعی برای دفاع از خودش به کار بسته بود و الحق هم که طرفداران او سنگ تمام گذاشته و نشان دادند که چقدر پشت عادل و برنامه اش ایستاده اند. اما سوای این موضوع کنایه های فردوسی پور در همان ابتدای برنامه به مسئولان فوتبال بود که کمی آستانانه تحمل خود را بالا برده و انتقاد پذیرتر باشند از طرفی در این برنامه نکته دیگر اثبات حقانیت و محبوبیت عادل و محکومیت مسئولان فدراسیون بود که علی رغم فشار های چند روزه خود در نهایت از سوی مردم بازنده پیکار با سیاست های عام طلبانه فردوسی پور بودند.
اما چیزی که باید بر آن تاکید کرد اختلاف بسیار فاحش نظرسنجی ها یی بود که مردم از طریق پیام کوتاه آن را رقم زدند. به واقع مسئولان مخالف با سیاست های برنامه پربیننده و مردمی ۹۰ بهتر است در دیدگاه های خود نسبت به این برنامه تجدید نظر کنند و به جای قرار گرفتن در مقابل این برنامه بهتر است تعامل خود را با عادل بیشتر کرده و انرژی خود را روی مسائلی که جز تضعیف فوتبال ما سودی ندارد، نگذارند.
مردم در برنامه ۹۰ دوشنبه شب برای دفاع از عملکرد فردوسی پور رکورد پیام کوتاه این برنامه را شکسته و به بیش از ۲ میلیون پیام کوتاه رساندند تا نشان دهند به هیچ وجه دوستار تغییرات در این برنامه نیستند.
کفاشیان : اگر ۹۰ خودش را اصلاح نکند اهرم های فشار را به کار می گیریم.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در تازه ترین واکنش خود در خصوص ۹۰ ،این برنامه را ملزم به ایجاد اصلاحاتی درونی دانست.وی افزود: همه دوست دارند برنامه ای را ببینند که از فوتبال حمایت کند نه اینکه افراد را مقابل یکدیگر قرار دهد و یا کارهای انجام شده را زیرسوال برد.کفاشیان با اشاره به فعالیت های گسترده فدراسیون فوتبال تصریح کرد: فوتبال امر گسترده ای است. فدراسیون مشغله های زیادی دارد. ممکن است ده ها ضعف هم داشته باشد اما توقع داریم که صداوسیما و به خصوص برنامه۹۰ با حسن نیت نسبت به مشکلات و معضلات فوتبال دست به انتقاد بزنند. اما متاسفانه آنها رویکرد دیگری را نشان دادند و تاکنون سعی کرده اند اعتماد به نفس را از فدراسیون بگیرند. رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: اگر برنامه ۹۰ خودش را اصلاح نکند برخوردهای تنبیهی مان را چند برابر افزایش می دهیم و اهرم های فشار را به کار می گیریم. شاید دفعه های قبل فقط دوربین هایشان را راه نمی دادیم اما این بار شرایط سخت تری را برایشان به وجود می آوریم. کفاشیان ادامه داد: ما به تعامل معتقدیم. اما نمی توانیم بپذیریم که یک برنامه تلویزیونی ما را به بدترین شکل ممکن تحریم کند و بعد هم انتظار کوچکترین عکس العملی از فدراسیون را نداشته باشد.وی با اشاره به قابلیت های برنامه ۹۰ گفت: برنامه خوبی است. من فردوسی پور را دوست دارم اما ۹۰ به همه مردم تعلق دارد. فدراسیون کمیته های مختلفی دارد. ۹۰ به جای دعوت از کارشناسانی که معلوم نیست از کجا سروکله شان پیدا می شود باید از اهالی فدراسیون دعوت کند تا درباره مشکلات پاسخگو باشند نه اینکه یکطرفه به محکمه برود.رئیس فدراسیون فوتبال همچنین درباره داور دربی تاکید کرد: داور دربی ایرانی است، رسانه ها کمک کنند که این اتفاق خوب رخ دهد.
فردوسی پور و احتمال ثبت رکورد پیامک های «۹۰» در کتاب "گینس"
برنامه جدید ۹۰ که پس از یک هفته جنجال بر روی آنتن رفت ، لحظاتی پیش با ثبت یک رکورد به یادماندنی در تعداد پیامک های دریافتی از طرف مردم، به پایان رسید. این در حالی بود که پس از اختلال عجیب در سیستم دریافت پیامک های این برنامه در هفته گذشته ، برخی شایعات از احتمال توقف ۹۰ خبر می دادند.
در نیم ساعت اول برنامه ۷۰۰ هزار پیامک به برنامه رسید ؛ یک ربع بعدآمار پیامک ها از یک میلیون گذشت و در دقیقه ۶۰ برنامه ، آمار یک میلیون و ۴۰۰ هزار پیامک ثبت شد و ظرف کمتر از نیم ساعت بعد ، رکورد قبلی پیامک های برنامه ۹۰ که یک میلیون و ۵۹۷ هزار بود ، شکسته شد تا عادل فردوسی پور با خوشحالی از مردم تشکر کند و با افتخار اعلام کند که به طور متوسط در هر ثانیه ۱۲۰۰ پیامک به برنامه ۹۰ می رسد.
او در این برنامه برخلاف هفته گذشته ، بسیار شاد و سرزنده به نظر می رسید و بارها از مردم ورسانه هایی که در طول یک هفته گذشته قوت قلب او و همکارانش در برنامه ۹۰ بوده اند ، سپاسگزاری کرد.
اما در پایان برنامه اعلام شد که بیش از ۲میلیون و ۱۰۰ هزار پیامک به این برنامه رسیده که یک رکورد بی سابقه در کل تاریخ صدا و سیما محسوب می شود.
فردوسی پور همچنین احتمال داد این رکورد در کتاب رکوردهای "گینس" هم ثبت شود.
سوال مسابقه ، موافقت یا مخالفت با رویکرد برنامه ۹۰ است که ۹۷ درصد پاسخ ها در موافقت با این برنامه بوده است و تنها ۳ درصد با آن مخالفت کردند.
این جمله عادل ،آخر تیکه بود :
نوشته شده توسط عادل فردوسی پور
بسیار شاد شدیم.عادل شاد بود ؛ پس ما هم شاد هستیم.اینقدر ک از عادل خوشم میاد ؛ از هیچکس خوشم نمیاد...مرسی از همه...از اونایی که اس ام اس دادن...حمایت کردن...دیشب میدیدم عادل شاده کلی ذوق می کردم.اما 15 دقیقه اول رو ندیدم.از دوستی که فایل رو در یوتیوب قرار دادن تشکر می کنم.الان دارم دانلودش می کنم...ببینم کی می خواد جلو عادل واسته...زنده باد عادل...زنده باد آزادی...
امار بیشترین sms برای شو جهانی live 8 هست
الان امار دقیقش رو ندارم ولی فکر کنم حداقل 10 برابر این رقم باشه
ایول ایول ایولسوال مسابقه ، موافقت یا مخالفت با رویکرد برنامه ۹۰ است که ۹۷ درصد پاسخ ها در موافقت با این برنامه بوده است و تنها ۳ درصد با آن مخالفت کردند.
زنده باد
حال کردم ، دم همه گرم ، ایشالا این روند بازم ادامه داشته باشه
درود به دوستان عزیز و بچه های باحال
ایول سنگ تموم گذاشتیم و به سازمان تربیت بدنی فهموندیم که با کی طرفه.دم همتون گرم.
عادل دوست داریم .
در شبی که مخابرات اس ام اس ها رو خوب میفرستاد تلفن خونه ما و به طبع اینترنتومنم قطع شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)