تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 50 اولاول ... 36424344454647484950 آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 495

نام تاپيک: X-Men Origins: Wolverine

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود یک ماهی است که بازی رو خریدم و رو میزم افتاده
    هنوز نصب نکردم. گرافیک و داستان بازی چطوره؟
    من با کرایسیس و بازیهایی مثل call of duty خیلی حال میکنم.
    حالا این بازی مناسب حال ما هست یا نه؟
    این بازی آخر اکشن و کپی سبک بازیهایی مثل god of war و devil may cry هست...

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام دوستان. بعد از چند ماه که بسته ی بازی دست نخورده روی میزم افتاده بود،بازی رو نصب کردم و خوشبختانه دیدم که بازی باحالی از آب دراومده. چند ساعتی من رو سرگرم کرد تا اینکه رسیدم به یه جایی که دیگه نمیتونم ادامه بدم.
    فکر کنم آخر های اون مرحله ی طولانی که توی آزمایشگاه بود هستم. Level 9 است. تو اون مرحله، همین که از در واردسالن میشم، دوربین میره به سمت یه تیر انداز که بالای یه نرده ی فلزی ایستاده و به من شلیک میکنه. هدف گیریش هم خیلی دقیقه. به هیچ عنوان هم نمیشه بهش رسید یا بهش ضربه زد. تو همون سالن، یه محفظه است که توسط یه حاله ای پوشونده شده و انگار یه دختر بچه هم توش بیهوش افتاده.
    مثل اینکه باید اون آدمی که تو اون محفظه است رو نجات بدم. ولی نمی دونم چطوری باید باز بشه. نه هیچ دکمه ای نه نشونه ای. هر چی ضربه میزنم هم تاثیر نداره.
    حالا شما بگید من باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان. بعد از چند ماه که بسته ی بازی دست نخورده روی میزم افتاده بود،بازی رو نصب کردم و خوشبختانه دیدم که بازی باحالی از آب دراومده. چند ساعتی من رو سرگرم کرد تا اینکه رسیدم به یه جایی که دیگه نمیتونم ادامه بدم.
    فکر کنم آخر های اون مرحله ی طولانی که توی آزمایشگاه بود هستم. Level 9 است. تو اون مرحله، همین که از در واردسالن میشم، دوربین میره به سمت یه تیر انداز که بالای یه نرده ی فلزی ایستاده و به من شلیک میکنه. هدف گیریش هم خیلی دقیقه. به هیچ عنوان هم نمیشه بهش رسید یا بهش ضربه زد. تو همون سالن، یه محفظه است که توسط یه حاله ای پوشونده شده و انگار یه دختر بچه هم توش بیهوش افتاده.
    مثل اینکه باید اون آدمی که تو اون محفظه است رو نجات بدم. ولی نمی دونم چطوری باید باز بشه. نه هیچ دکمه ای نه نشونه ای. هر چی ضربه میزنم هم تاثیر نداره.
    حالا شما بگید من باید چکار کنم؟
    فکر کنم اونجا وقتی طرف شلیک کرد به محض اینکه گلوله بهتون رسید(یه کم زودتر)کلید Z که همون دفاع بشه رو باید بزنید تا به سمت خودش برگرده

5. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

با سلامی دوباره
    حدود دو هفته است که دارم بازی میکنم. ولی تموم نمیشه. خسته شدم. این بازی به نظر طولانی میاد. مثل فارکرای 2.
    الان Level 35 هستم. همون جایی که اون خانم زشت با اون قیافه ی چندش آورش به من میگه یه راهی برای خروج از اینجا پیدا کن. تو فیلمش هم همینطوری بود.
    چند تا Leve دیگه باید برم تا تموم شه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلامی دوباره
    حدود دو هفته است که دارم بازی میکنم. ولی تموم نمیشه. خسته شدم. این بازی به نظر طولانی میاد. مثل فارکرای 2.
    الان Level 35 هستم. همون جایی که اون خانم زشت با اون قیافه ی چندش آورش به من میگه یه راهی برای خروج از اینجا پیدا کن. تو فیلمش هم همینطوری بود.
    چند تا Leve دیگه باید برم تا تموم شه؟
    level_ش رو که یادم نیست ولی فکر کنم هنوز حدودا 5/1 بازی مونده باشه!!!
    آره یه خورده طولانیه ولی بازی بحالیه

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

با تلاش فراوان و لطف دوستان، بلاخره این بازی زیبا، تموم شد.
    بازی خوب و به یاد ماندنی بود.گیم پلی بازی، ادم رو یاد چند تا بازی زیبا می اندازه.
    این بازی در کل چهل تا Level داره. وقتی Level 39 تموم شد، Level چهل شروع میشه که همون دموی پایانی بازی است.
    بازی زیاد سخت نبود ولی تو دو تا مبارزه مجبور شدم از تراینر استفاده کنم. یکی مبارزه با اون غول آهنی بزرگ و دیگری مبارزه با اون وروجک کچل و زشت آخر بازی. چون قدرت اونها از من بیشتر بود،من هم باید خودم رو به اونها می رسوندم.
    تموم کردن این بازی، یک هفته طول کشید.از نظر گرافیک هم خوب و سبک بود. رو بیشتر سیستم ها اجرا میشه. منتظر قسمت بعدی این بازی خواهم بود.
    در اخر هم جا داره از دوست خوبم mehdy.z که در طول بازی من رو راهنمایی کردند، قدر دانی کنم.
    تا X-men بعدی خدا حافظ همگی
    Last edited by saman_k2; 20-11-2009 at 20:18.

10. 2 کاربر از saman_k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamali1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران پونک

پيش فرض

سلام دوستان
    بچه ها من در اونجايي كه بايد با يه غول آهني خيليييييييييييي گنده مبارزه كنم گير كردم هر كاري مي كنم جونش كم نميشه به هيچ جاش هرچي ضربه ميزنم جونش كم نميشه 1 هفته اينجا گير كردم كمكم كنيد ممنون

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان من اون مرحله ایم که غولش یه روبوت خیلی خیلی بزرگه ..کاراکتر ما اندازه شصت پاشم نیست..اون همش منو میکشه چطور بکشمش؟>؟

داره خودمونی میشه mamali1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران پونک

پيش فرض

دوستان من اون مرحله ایم که غولش یه روبوت خیلی خیلی بزرگه ..کاراکتر ما اندازه شصت پاشم نیست..اون همش منو میکشه چطور بکشمش؟>؟
    دوست عزيز منم تو همين جا گير كردم
    دوستان كمك كنيد

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

راستش منم شانسی زدمش ولی فکر کنم وقتی پاشو برد بالا وکوفت زمین(با حفظ فاصله که موجش بهتون اثر نکنه)برید سراغ پاش و شروع کنید به کمبو زدن...یه خورده طول میشکه ولی میشه زدش خیلی مشکل نیست

15. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •