تو تنظیماتش باید بری عزیز .. نقشرو به تصویر تبدیل کنی ..ابتدا اگر جات شلوغ باشه یک 100 متری تو رو اونورتر نشون میده ولی بعد چند مین دقیقا جاتو درست نشون میده تا حدی که حرکت خودتو تو خیابون بببینی
تو تنظیماتش باید بری عزیز .. نقشرو به تصویر تبدیل کنی ..ابتدا اگر جات شلوغ باشه یک 100 متری تو رو اونورتر نشون میده ولی بعد چند مین دقیقا جاتو درست نشون میده تا حدی که حرکت خودتو تو خیابون بببینی
لینک دانلودشو بزار اینجا بگیرم ...
بعد اینکه دیشب دوباره شارژ باتریشو نگاه کردم ... 1 ساعتو 15 مین طول کشید نمیدونم چه جوری ولی انگاری ایندفعه خالی تر از سری قبل بوده![]()
داداش خیلی قشنگه.مبارکت باشه.
داداش دستت درد نکنه.اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بین این گوشی و i900 omnia موندم . امنیا اسمارت فون هست و ویندوزموبایل روش نصب هست.
ولی S8300 سخت افزار قویتری داره منظورم اینه که لمسی خازنی هست ،دوربین بهتری داره ، کیفیت صفحه اش بالاتره و حدود 40 تومن هم ارزونتر از امنیا هست (بدون گارانتیش)
حالا بین این دوتا موندم. فقط تنها مشکل عدیده ام اینه که فردا S8300 تو نصب برنامه های جاوا مشکل نداشته باشه.آخه تو تاپیک هم صحبتهای ضدو نقیضی شده که با جاوای بالای 1 مگ مشکل داره.
1) برای جی پی اس گوشی میشه نقشه ی ایران ریخت؟آیا کسی تابحال امتحان کرده؟ دیکشنری های چندمگی جاوا روش نصب میشه ؟
لطف کنید این رو تست کنید ببینید روی این گوشی جواب میده :
نقشه ی GPS ایران برای گوشیهای جاوا هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها رو هم لطف کنید تست کنید :
نقشه تهران برای موبایل - جاوا
پسورد
ببینید نصب میشه و روی GPS این گوشی جواب میده یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم تا 5 مگ نصب کردم و دوستان میگن تا 12 مگ رو نصب کردن
بیزحمت اون نرم افزارهای GPS رو هم تست کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)