تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 77 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 765

نام تاپيک: مانیتورهای aoc مادیران

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مطلبهایی که با عث شد دلم رو بزنه (البته میدونم نقد های خوب بچهای فورم بعد از این پست میاد ولی این نظر شخصی منه)
    1)سوختن چهار پیکسل در وسط مانیتور(دو تا کنار هم و دو تا جدا گونه که خوب شامل گارانتی هم نمیشه حتما باید پنج تا باشه یا سه تا کنار هم)
    2)الان که دارم بعد از این مدت به رنگهاش نگاه میکنم متوجه میشم واقعا تفاوت قابل ملاحظه ای بین هم رده های سامسونگ و این مدل هست(تو این سه ماه خودم رو کشتم تا بتونم رنگهاش رو یکمی طبیعی کنم ولی الف- نشد و واقعا هم نمیشه ب- هر قدر هم که تنظیم کنی با هر نرم افزاری فقط کافیه دو شاخ برق رو از پریز بکشی خوب روز از اول روزی از اول بشین دو باره تنظیم کن هیچ چیزی رو ذخیره نمیکنه تو چند تا مانیتور دیگه هم امتحان کردم و این تقریبا بد ترین حالت یه مانیتوره)
    3)بک لایتش آدم رو دیونه میکنه اگه یه فیلم تیره ببینی یا بگ گراند مشکی وای دیگه اصلا قابل تحمل نیست.
    4)روز های اول که از مانیتور استفاده میکردم واقعا چشمام اذیت میشد(پیش خودم گفتم خوب پسر تو از مانیتور 15 تلویزیونی اومدی ال سی دی اولشه تحمل کن) ولی هر وقت میرفتم پیش دو ستام یا یه ال سی دی دیگه گیر می اوردم زل میزدم توش هرچی سعی میکردم فایده نداشت چشمام تازه حال میومد علی الخصوص اگه سامسونگ بود.
    5)فرض کن یه فیلم میریزی رو فلش و سیستم رو خاموش میکنی میخوای فیلم ببینی خوب الان از جونت سیر میشی تصویر در بهترین حالت هم انگار از یه کارت گرافیک 64 داره بیرون میاد نمیدونم چرا ولی با بهترین فیلمها هم امتحان کردم ولی کیفیت نچ تازه صداش هم که واقعا به هیچ دردی نمیخوره میشه با یقین گفت که اگه اسپیکر وصل نکنه باید فیلم صامت ببینی
    6)این مانیتور در پشت خودش استعداد فوق العاده ای داره واسه جمع کردن گردو خاک هر هفته فقط کارم اینه یه بلوور قرض کنم بگیرم پشت مانیتورتا یه نلبکی خاک بیاد بیرون(صنعت اغراق.. البته اتاق من ته خونه و بدون روزنه برای ورود خاکه اما چی بگم؟
    7)بدنه براق حالا بعد از تمیز کردن مرتب دیگه داره براقیش رو از دست میده
    8)زاویه دید این مایتور در سطح تیم میلی افتضاحه(در چهار جهت با تغییر زاویه دید کلا تصویر رو از دست خواهی داد. اگه دو نفر با قد بلند و کوتاه بشینن پشت مانیتور حتما هر جفتشون باید مانیتور رو بالا و پایین بکنن وگر نه در بالا و پایین سطح مانیتور دچار مشکل دید میشن
    9)فقط کافیه شما دچار مشکل کم بود فضا در روی میز کامپیوترت باشی این مانیتور کاملا مشکلت رو دو برابر میکنه پایه گرد و تقریبا پهن بهت کمک میکنه که ... نمیدونم چرا به فکرشون نرسیده یکم از طرفین این پایه رو بکشن تا مانیتور پایدار تر و از نظر جا گیری در عرض کم تر باشه راستی یادم رفت بگم اتصال مانیتور به پایه بسیار سست و بد طراحی شده با انگشت کوچیکت بزن رو میز کامپیوترت حالا تموم مانیتورت با اون پایه گرد بزرگ داره میلرزه
    10)و مشکل اخر تمیز کردن سط مانیتوره من که فقط با دستمال خالی اون هم هر دو هفته یک بار روش میکشم اگه یه انگشت خدایی نکرده کسی بزاره رو مانیتورت گریت در میاد تا تمیزش کنی تازه اونم با آب معدنی

ای کاش به هرف اون دوستم گوش کرده بودم. و به این برند اعتماد نمیکردم.که توی دراز مدت این قدر برام پشیمونی بیاره البته احتمالا ردش میکنم بره و میرم سراغ سامسونگ
    راستی دوست عزیز نو که اومد... نه داداش ما هوایی نیستیم
    دوست عزیز مشکلاتی که شما گفتید مخصوص AOC نیست و خیلی از مانیتورها این مشکلات رو دارند.

1. باید نوع پیکسل سوخته رو پیدا کنید Dead Pixel / Stuck Pixel

2. همیشه Calibration مانیتور کار مشکلیه.

3. این مشکل رو همه LCD های TN بدون استثنا دارند (و همه LCD های این رده قیمت TN هستند.)

4. ممکنه مشکل از تنظیمات روشنایی و گاما باشه، ممکنه هم مانیتورتون مشکل داشته باشه ولی همه AOC ها اینطوری نیستند.

5. !

6,7. این مانیتورها رو تا جایی که بشه طوری می سازند که قیمتشون پایین بیاد و کاملا طبیعیه بدنه اشون کیفیت فوق العاده ای نداشته باشه. قیمتی که برای این مانیتورها پرداخت می کنیم (250-350) نسبت به قیمتی که مانیتورهای کیفیت بالا با همین سایز دارند (700-1000) واقعا پایینه و نمیشه انتظار داشت همه چیزشون فوق العاده باشه.

8. این هم به نوع پنل استفاده شده در مانیتور برمی گرده که در مدلهای ارزون قیمت TN هست که کنتراست، تفکیک رنگ و زاویه دید مناسبی نسبت به بقیه پلن ها نداره و تنها مزیتش قیمت پایین و هزینه ساخت پایینشه.

9. !

10. یکی از دوستان در موردش توضیح دادند.

اینها رو برای طرفداری از AOC نگفتم، ولی اگه مانیتورتون رو با مانیتورهای همین رده قیمت سامسونگ یا ال جی هم عوض کنید انتظار معجزه نداشته باشید.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

2. همیشه calibration مانیتور کار مشکلیه.
    با وجودی که اکثر حرفاتونو قبول دارم ولی این یکی رو نه
    من تو دفتر ال جی 1752 دارم،اصلا تا حالا به تنظیم رنگش دست نزدم و هیچ مشکلی هم نداره

در کل ضمن تایید بقیه فرمایشات شما بازم به کسایی که گرافیک حرفه ای و بازاری انجام میدن توصیه میکنم از خرید 2230 خودداری کنن
    ولی برای گرافیک آماتور،فیلم دیدن،اینترنت اومدن هیچ مشکلی نداره.

(اون مشکل پایه ش رو من هم احساس کردم،واقعا سسته وقتی میخام فلش دیسک بزنم پشت مانیتور احساس میکنم پایه مانیتور میخاد بشکنه !!!)

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ای کاش مادیران این امکان رو می داد که بشه مانیتور رو تعویض کرد میرفتم با یه الجی 22 عوض میکردم سرش رو هم میدادم ولی حیف باید با همین بسوزم و بسازم

من به هیچ عنوان از مانیتورم راضی نیستم کسی هست پیشنهاد به خصوصی برام داشته باشه؟
    دست دوم بخوام بفروشم چند میخرند؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اقا من تازه v22 گرفتم موقع بازی احساس میکنم تصویر یکم گیر میکنه با مانیتور قبلی این مشگلو نداشتم
    يه چيز طبيعي هست
    چون رزوليشن LCD رزوليشن بالايي بايد داشته باشه تا كيفيت مطلوبي داشته باشه
    وبراي همين كارن گرافيك قويتري لازمه
    و يا اينكه بايد تنظيمات گرافيكي گيم را پائينتر آورد
    مطلبهایی که با عث شد دلم رو بزنه (البته میدونم نقد های خوب بچهای فورم بعد از این پست میاد ولی این نظر شخصی منه)
    1)سوختن چهار پیکسل در وسط مانیتور(دو تا کنار هم و دو تا جدا گونه که خوب شامل گارانتی هم نمیشه حتما باید پنج تا باشه یا سه تا کنار هم)
    2)الان که دارم بعد از این مدت به رنگهاش نگاه میکنم متوجه میشم واقعا تفاوت قابل ملاحظه ای بین هم رده های سامسونگ و این مدل هست(تو این سه ماه خودم رو کشتم تا بتونم رنگهاش رو یکمی طبیعی کنم ولی الف- نشد و واقعا هم نمیشه ب- هر قدر هم که تنظیم کنی با هر نرم افزاری فقط کافیه دو شاخ برق رو از پریز بکشی خوب روز از اول روزی از اول بشین دو باره تنظیم کن هیچ چیزی رو ذخیره نمیکنه تو چند تا مانیتور دیگه هم امتحان کردم و این تقریبا بد ترین حالت یه مانیتوره)
    3)بک لایتش آدم رو دیونه میکنه اگه یه فیلم تیره ببینی یا بگ گراند مشکی وای دیگه اصلا قابل تحمل نیست.
    4)روز های اول که از مانیتور استفاده میکردم واقعا چشمام اذیت میشد(پیش خودم گفتم خوب پسر تو از مانیتور 15 تلویزیونی اومدی ال سی دی اولشه تحمل کن) ولی هر وقت میرفتم پیش دو ستام یا یه ال سی دی دیگه گیر می اوردم زل میزدم توش هرچی سعی میکردم فایده نداشت چشمام تازه حال میومد علی الخصوص اگه سامسونگ بود.
    5)فرض کن یه فیلم میریزی رو فلش و سیستم رو خاموش میکنی میخوای فیلم ببینی خوب الان از جونت سیر میشی تصویر در بهترین حالت هم انگار از یه کارت گرافیک 64 داره بیرون میاد نمیدونم چرا ولی با بهترین فیلمها هم امتحان کردم ولی کیفیت نچ تازه صداش هم که واقعا به هیچ دردی نمیخوره میشه با یقین گفت که اگه اسپیکر وصل نکنه باید فیلم صامت ببینی
    6)این مانیتور در پشت خودش استعداد فوق العاده ای داره واسه جمع کردن گردو خاک هر هفته فقط کارم اینه یه بلوور قرض کنم بگیرم پشت مانیتورتا یه نلبکی خاک بیاد بیرون(صنعت اغراق.. البته اتاق من ته خونه و بدون روزنه برای ورود خاکه اما چی بگم؟
    7)بدنه براق حالا بعد از تمیز کردن مرتب دیگه داره براقیش رو از دست میده
    8)زاویه دید این مایتور در سطح تیم میلی افتضاحه(در چهار جهت با تغییر زاویه دید کلا تصویر رو از دست خواهی داد. اگه دو نفر با قد بلند و کوتاه بشینن پشت مانیتور حتما هر جفتشون باید مانیتور رو بالا و پایین بکنن وگر نه در بالا و پایین سطح مانیتور دچار مشکل دید میشن
    9)فقط کافیه شما دچار مشکل کم بود فضا در روی میز کامپیوترت باشی این مانیتور کاملا مشکلت رو دو برابر میکنه پایه گرد و تقریبا پهن بهت کمک میکنه که ... نمیدونم چرا به فکرشون نرسیده یکم از طرفین این پایه رو بکشن تا مانیتور پایدار تر و از نظر جا گیری در عرض کم تر باشه راستی یادم رفت بگم اتصال مانیتور به پایه بسیار سست و بد طراحی شده با انگشت کوچیکت بزن رو میز کامپیوترت حالا تموم مانیتورت با اون پایه گرد بزرگ داره میلرزه
    10)و مشکل اخر تمیز کردن سط مانیتوره من که فقط با دستمال خالی اون هم هر دو هفته یک بار روش میکشم اگه یه انگشت خدایی نکرده کسی بزاره رو مانیتورت گریت در میاد تا تمیزش کنی تازه اونم با آب معدنی

ای کاش به هرف اون دوستم گوش کرده بودم. و به این برند اعتماد نمیکردم.که توی دراز مدت این قدر برام پشیمونی بیاره البته احتمالا ردش میکنم بره و میرم سراغ سامسونگ
    راستی دوست عزیز نو که اومد... نه داداش ما هوایی نیستیم
    1- گارانتي AOC و LG دقيقا يكيه من اينو پرسيدم از نمايندگي ماديران
    2- من 2230 را نميدونم خودم V22 گرفتم
    ميتونم بگم كيفيتش از ال جي و سامسونگ شايد بالاتر هست ولي مطمئنم كه كمتر نيست
    اينو حتي توي مغازه هم موقع خريد تست كرديم با مدل مشابه خود يعني 2261 و 2284
    3- V22 من اصلا بكلايتش مشكلي نداره و همه جاي مانيتور كاملا سياه هست اگه خواستي عكس بزارم ازش
    4- اينو نميدونم شما چرا اينطوري هستين مونيتور خودم سامسونگ 17 crt قديمي بود الان كه با اين كار ميكنم اصلا اذيت نميشم
    5- v22 فلش نداره و تست نكردم ولي احتمالا تنظيماتي چيزي داره و يا شايد هم فيلم كيفيت مطلوبي نداره توصيه ميكنم يك فيلم avi با وضوح dvd را تست كن. البته اين مورد از بيخ هم نباشه ايرادي نداره چون مانيتور كارش اين نيست اما بلند گو هاش راست ميگيv22 هم مفت نمي ارزه بلندگوهاش خيلي ضعيفه
    6- تائيد ميشه گرد و خاك را به خودش جمع ميكنه اما نه به اون صورت كه شما گفتين در ضمن مال من از قسمت جلو هم جمع ميكنه ولي عيبي نداره چون اصلا نميچسبه و فوري پاك ميشه بعدشم
    7-خب اينم يه چيز طبيعي هست و هيچي از مانيتور كم نميشه اصل كار صفحه اش هست
    8- من در مورد زاويه ديد خيلي حساس هستم و اگر دقت كرده باشين در صفحات قبلي هم راجب اين موضوع بحث كرده بودم حتي يه بار به ماديران زنگ زدم و زاويه ديد را بهشون گفتم البته از طرفين الان همشون خوب هستند منظور من زاويه ديد از بالا و پائين بود بهم گفتند اگه ميخواهي زاويه ديد از هر طرف خوب باشه بايد يه پلاسما بخري كه اونم پائينتر از 600 تومن گير نمياد كه همشون هم سايز بزرگي دارند يعني برا tv هستند ولي v22 را با بقيه تست كردم زاويه ديدشون مثل هم هستند يعني مثل 2284 ال جي و يا 2261 و كلا يكي هستند
    9- پايه اش زياد كه مهم نيست از وقتي كه خريدم 1 سانتي متر هم تكونش ندادم مگه ميخواهيم باهاش چيكار كنيم؟
    10- از وقتي كه خريدمش تا الان لكه اي نيفتاده روش الان 10 روز هست خريدم واسه همين نميتونم نظري بدم

گرافیکم 8600 جیفورس یک گیگه فکر نکم از اون باشه رم 2gig سی پی یو 2180 intel
    دوست عزيز
    گرافيك منم مثل شماست
    تازه رم هم 3 گيگ هست
    و cpu من dual core 2200 هست
    ولي نميدونم مثل ثابق گيم اجرا كنم
    طبيعي هست هر چه رزوليشن بره بالا نياز به گرافيك بالتري داره و بايستي گرافيك گيم را پائينتر اورد
    اگه اینارو امروز نمینوشتید فردا به احتمال زیاد v22 گرفته بودم
    t220 که قیمتش زیاده و بیشترم شد قراره انگار از شنبه 330 بشه و اینو 4 شنبه اون سامسونگیا که جلوی بازار رضا بساط کردن میگفتن( اون خانمه گفت ( در ضمن یه خبرم داد که انگار قراره سری های جدید t1900 با کنتراست 50000 بیاد . نمیدونم حالا درستیشو) . من انقدر پول نمیدم به t220
    احتمالا میرم 2261 بگیرم . فردا میرم یه سر . فردارو گذاشته بودم واسه خرید اما با این اوصاف تردیدم بیشتر شد
    اچیزایی که دوستمون گفت احتمالا راجع به v22 هم صادقه . در مورد از دست دادن براقی بعد از تمیز کردن و زاویه ی دید
    تنظیمات سخت هرچند رنگا تو حالت دیفالتش بد نبود اصلا . 2230 رو قبول دارم واقعا زرد بود در مقابل v22
    منم کارتم 8600gt هست تازه 512 . اون دوستمون هم با همین کارت با v22 مشکل داشته تازه ا گیگ بوده مال اون
    من فقط یه pec2009 بیشتر نمیخوام بازی کنم اگه این بد اجرا بشه خیلی عصبانی میشم
    اما واقعا از تصویر v22 خوشم اومده بود .
    حالا فکر کنم واقعا 2261 انتخاب خوبی باشه 16 به 9 هم هست dvi هم داره + hdmi فول hd هم که هست
    هرچند من فقط یه تصویر با رنگ خوب میخام hd به کارم نمیاد . میترسم هم یا این رزولوشن به مشکل بخورم با نرم افزارام برای طراحی ( hfssو .... ) نمیدونم .. حالا ببینیم چی قسمت میشه . همیشه خرید برام سخته .ن لحظه که ادم تصمیم اخرو میگیره و میگه دیگه اینو میخوام . مال من نمیاد هیچوقت
    حالا شاید بیشتر صبر کنم بهتر باشه .. به 2284 هم دارم فکر میکنم..
    اینجور موقع ها یه همفکری و راهنمایی خوب خیلی خوبه ادمو از شک در میاره..
    من كاري ندارم با نظرات بقيه چون اونو 2230 داشتند
    ولي ميتونم بگم v22 خيلي محشره
    بعدش pes2009 را من در آخرين رزوليشن و تنظيمان بدون مشكل اجرا ميكنم
    نه دوست عزيز
    ايراد از اين نيست
    بار 3 ميگم
    گرافيكش كم مياره
    بايستي تنظيمات گرافيكي را پائينتر بياري
    =======

من از خريد AOC V2 اصلا پشيمون نيستم
    حتي الان اگه با يه مدل مشابه از ال جي و يا سامسونگ پيشنهاد بدند عوض كنند قبول نميكنم
    كاري با مدلهاي پائينتر ندارم
    ولي v22 عاليه
    در ضمن از روز اول كه خريدمش به هيچي دست نزده ام
    كيفيت تصويرش فوقالعاده هست
    كنتراست و .. را خودش تنظيم ميكنه اتو . كاري كه بيشتر مانيتورها ميكنند
    تنظيمات رنگ و .. اصلا به هيچي دست نميزنم خودشون پيشفرض عالي هستند
    فقط جهت بالا را ميزنم كه عده اي تنظيمات پيشفرض براي راحتي چشمان در نظر گرفته شده از جمله اينترنت گيم داكيومنت و ...
    يه چيزي هم بگم كيفيت وب كم v22 در حد يه وبكم 15 يا 20 تومني هست يعني برعكس ميكروفون و بلندگوهاش كه مفت نمي ارزند وبكمش خوبه
    Last edited by golmohammadi; 29-04-2009 at 22:32.

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_1231's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ON the WEB

پيش فرض

سلام دوستان از دیروز تا حالا هر چی کلید های جهتی جلوی مانیتور رو فشار میدم مینویسه OSD Locked چطوری میتونم این قفل رو غیر فعال کنم
    مانیتورم 2230 هستش
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    مانيتور رو با كليد power جلوي دستگاه خاموش كنيد بعد كليد جهتي سمت چپ رو نگه داريد همزمان كه كليد رو نگه داشتيد دكمه power رو بزنيد و دستگاه رو روشن كنيد. براي قفل كردن دوباره منو هم ميتونيد همين كار رو تكرار كنيد.

8. این کاربر از Ali_1231 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من تصمیم گرفتم مدل 203Vw+ رو بگیرم . نظرتون چیه ؟! قیمتشم که مناسبه کنتراست خوبی هم داره حالا موندم مثل مدل هایی که دوستان در دراز مدت گفتن نشه . منظورم اینه که یه دفعه پیکسل نسوزونه و پایش لق نشه . اگه میشه فقط یکم زودتر چون دارم تصمیم آخرم رو میگیرم تا امروز فردا برم سراغ خریدش .
    با تشکر از اساتید این بخش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دیروز 2230 خریدم از پشت که نگاه کنی خیلی خیلی زشت است.
    می‌توان بدون کامپیوتر محتوای usb را دید ولی باید بروی در منو و آن را انتخاب کنی. کلاً‌ کار با دکمه‌های آن خیلی سخت است دکمه بازگشت از یک منو همان دکمه خاموش و روشن است به همین خاطر بعضی وقتها دکمه به جای بازگشت عمل خاموش و روشن را انجام می‌دهد
    همچنین برنامه داخلی نمی‌تواند فایلهای hd را بخواند و دی‌وی‌دی را هم بدون زیرنویس پخش می‌کند.
    هرچقدر هم تلاش کردم نتوانستم لبه‌های تصویر را با لبه‌های مانیتور هماهنگ کنم و تصویر پنجره‌های ویندوز از مانیتور می‌زند بیرون.

کلاً اصلاً از آن خوشم نیامد. همزمان با این مانیتور یک عدد 2261 Lg گرفتم که اگر چه امکانات اضافی 2230 aoc را ندارد ولی خیلی زیباتر است و تصویر بهتری را ارائه می‌دهد در ضمن full hd است
    من توصیه می‌کنم 2261 Lg بگیرید

11. این کاربر از mymihan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من دیروز 2230 خریدم از پشت که نگاه کنی خیلی خیلی زشت است.
    می‌توان بدون کامپیوتر محتوای usb را دید ولی باید بروی در منو و آن را انتخاب کنی. کلاً‌ کار با دکمه‌های آن خیلی سخت است دکمه بازگشت از یک منو همان دکمه خاموش و روشن است به همین خاطر بعضی وقتها دکمه به جای بازگشت عمل خاموش و روشن را انجام می‌دهد
    همچنین برنامه داخلی نمی‌تواند فایلهای hd را بخواند و دی‌وی‌دی را هم بدون زیرنویس پخش می‌کند.
    هرچقدر هم تلاش کردم نتوانستم لبه‌های تصویر را با لبه‌های مانیتور هماهنگ کنم و تصویر پنجره‌های ویندوز از مانیتور می‌زند بیرون.

کلاً اصلاً از آن خوشم نیامد. همزمان با این مانیتور یک عدد 2261 lg گرفتم که اگر چه امکانات اضافی 2230 aoc را ندارد ولی خیلی زیباتر است و تصویر بهتری را ارائه می‌دهد در ضمن full hd است
    من توصیه می‌کنم 2261 lg بگیرید
    همین aoc 2230 که میگی یه نرم افزار داره نصب میکنی بجای اینکه با منوهاش کار کنی همه اون کارا رو با اون نرم افزار انجام میدی، البته 2261 هم داره.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا مردد شدم
    از یک طرف aoc قیمت خیلی مناسبی داره که با توجه به بودجه من میتونم بخرم از یک طرف با توجه به حرف بعضی ها میترسم اخه ال جی و... خیلی گرون هستند
    دوستان یک مارک خوب aoc را در حد 170 که 175 که امتحانش را پس داده باشه و 19 اینچ به بالا باشه معرفی کنید
    وبگین این بهتره یا ال جی ؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من امروز آخرش تصميمو گرفتم (2009-04-20)
    اول بين aoc v22 و lg w2284 شك داشتم
    رفتم بازار بعد متوجه شدم كه 2284 hdmi نداره
    و چون نداشتن hdmi براي يك مونيتور 275 هزار توماني عيب بود اونو بيخيال شدم
    يه مدل ديگه از ال جي بود 2261 كه خوب بود
    فقط كنتراست 2284 30000/1 هست و كنتراست 2261 20000/1
    ولي 2261 hdmi هم داره
    خلاصه دو دل موندم و بعد از پرس و جوهايي آخرش aoc v22 را خريدم
    به قيمت 250000
    خدا را شكر پيكسل سوخته هم نداره
    كيفيت بسيار خوبي داره شفافيتش حرف نداره
    از اين كه اينو انتخاب كردم راضي هستم و خوشحال
    بعد خيلي شيك هست قيافش عاليه ...
    سوالي بود در خدمتيم
    من سوال دارم
    اینا گارانتی تعویض داره؟
    چون سامسونگ 6 ماه داره
    تهران خریدی یا شهر دیگه؟>

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •