سلام مجید جان اگه میشه تمام بازی هایی که اینجا قرار دادید تو پست اول بزارید خیلی عالی میشه.
سلام مجید جان اگه میشه تمام بازی هایی که اینجا قرار دادید تو پست اول بزارید خیلی عالی میشه.
شما اگه بری قسمت آموزش نصب کلاینت محل سیو ها رو دان کنی لیست همه بازی ها رو داره !!!!!!
لینک دانلوداشو اگه بخوای چون تریل هست ارزش نداره وقت بذاری لیست کنی !!!!!!!!!!!
خب تو سایت انگیج هم لینک دانلود هست هم لیست بازی ها !
نه مثل دنس نيست ولي خوب كمه ثانيه اي هم نيست فكر كنم نصف يه مرحله باشه وقتي ميرسونيش يه جاي حساس يهو ميگه تموم شد
حالا حالا ها كرك نميشه![]()
این 2 بازی همزمان ریلیز شدن...!!
با حجم 20 مگ دانلود و 24 مگ بعد از نصب...
از عکساش که من خوشم نیومد.. ولی میگن گیم پلی حرف نداره و اینکه قابلیت ها آنلاین زیادی داره...شاید خوراک ریست خورا باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
با حجم 4 مگ دانلود و 13 مگ بعد از نصب...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TIGER WOODS PGA TOUR هم ریلیز شده ...
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Legend; 16-10-2009 at 10:46.
فکر کنم قید یامکه رو زده نوکیا همه بازی ها اومد به جز یامکه!!!
این مگا مانسر باید خوب باشه از گیم پلی و قایقم خوبه البته اگه کرک بشه!!!!
فقط دیرک داگر.
لینک Mega monsters ...
Mega Monsters TRIAL (20,42mb):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک Tiger Woods PGA Tour ...Tiger Woods PGA Tour TRIAL (6,23mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TR4NC3; 15-10-2009 at 22:24.
این Tiger Woods ه خیلی جالب نیست ! Pro Series Golf هم خیلی قشنگتره هم گرافیک بهتری داره وهم کرک شده هست !
یکی بگه مگامانستر قشنگه که دان کنیم یا نه ؟
Tiger Woods رو من دانلود کردم ... کجاش قشنگ نی ؟!.. اتفاقا من خیلی ازش خوشم اومد .
مگا رو هم فعلا حس دانلود کردن نی ... بعدا خبرشو بهتون میدم قشنگه یا نه .
لینک دانلود هر 3 بازی تو پست 455 قرار گرفت...
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)