تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 89 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ببین
    بر مبنای پروداکت کد گوشیت می گرده ببینه که شرکت ال جی ورژن جدید با پشتیبانی از زبان پارسی زده یا نه. اگه زده باشه که می گه آپدیت کن. ولی اگه نزده باشه و یا ورژن جدید داده باشه بیرون ولی برای زبان فارسی چیزی نداشته باشه، می گه همون ورژن فعلی هست. می خواین دوباره نصبش کنین. اما ازونجایی که ال جی مثل نوکیا نیست، برای همه زبونا با فاصله زمانی کم ورژن های تازه می زنه

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

ببین
    بر مبنای پروداکت کد گوشیت می گرده ببینه که شرکت ال جی ورژن جدید با پشتیبانی از زبان پارسی زده یا نه. اگه زده باشه که می گه آپدیت کن. ولی اگه نزده باشه و یا ورژن جدید داده باشه بیرون ولی برای زبان فارسی چیزی نداشته باشه، می گه همون ورژن فعلی هست. می خواین دوباره نصبش کنین. اما ازونجایی که ال جی مثل نوکیا نیست، برای همه زبونا با فاصله زمانی کم ورژن های تازه می زنه
    دوست عزيز ديروز ظهر به شركت الجي كره بخش آپديت گوشي هاشون ايميل زدم و در مورد آپديت گوشي هاي خودم سكرت و ويوتي ازشون پرسيدم، امروز ظهر در جواب بهم گفتند بايد به شركت كامتل مراجعه كنيد و اونجا آپديت كنيد و براي زبان فارسي اين دو مدل گوشي آنلاين آپديت نداريم؛ اگر خواستيد جواب ايميلشونو هم براي شما فروارد ميكنم....

Last edited by almgti_79; 13-07-2009 at 15:52.

4. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

و اما یک خبر دسته اول:

همه دوستداران الجی میدونند که الجی اینترفیس زیبایی را برای گوشی Cookie خودش درست کرده و طرفداران زیادی هم با استفاده از این اینترفیس به سوی خود جذب کرده....

بنابر اخبار رسیده, به زودی تم گوشی Cookie برای گوشی های ویوتی توسط Spanner که یکی از محبوب ترین تم سازهای الجی ست, تولید میگردد.....

منکه به شخصه منتظر ورودش هستم

ولی بهترین تمی که برای ویوتی دیدم و هنوز دارم ازش استفاده میکنم, تم ویندوز 7 هست؛ فوق العاده است این تم......
    بلاخره تم یا اینترفیس؟اگه اینترفیس باشه که شاهکاره

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوست عزيز ديروز ظهر به شركت الجي كره بخش آپديت گوشي هاشون ايميل زدم و در مورد آپديت گوشي هاي خودم سكرت و ويوتي ازشون پرسيدم، امروز ظهر در جواب بهم گفتند بايد به شركت كامتل مراجعه كنيد و اونجا آپديت كنيد و براي زبان فارسي اين دو مدل گوشي آنلاين آپديت نداريم؛ اگر خواستيد جواب ايميلشونو هم براي شما فروارد ميكنم....

نه!!!!!!!!!!!!!!
    عجب خسیسایی هستن! پس چطوره که واسه رنوار هست برای ویوتی و سکرت نیست؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

بلاخره تم یا اینترفیس؟اگه اینترفیس باشه که شاهکاره
    نه عزيز اينترفيس نيست، تم هستش؛ اينترفيس كوكي احتياج به يك تغييرات روي برد هم داره....
    ولي بازهم فوق العاده است...
    مثلا همين تم ويندوز 7 كه روي گوشيش نصبش كردم واقعا فوق العاده است، هركس ميبينه فكر ميكنه ويندوز موبايله!!!

نه!!!!!!!!!!!!!!
    عجب خسیسایی هستن! پس چطوره که واسه رنوار هست برای ویوتی و سکرت نیست؟!
    والا اينو نميدونم، فكر كنم كار خود پارس كامتله؛ خود پارس كامتل احتمالا گفته آنلاين نگذاريد كه كسانيكه گوشي بدون گارانتي خريدند نتونند آپ كنند!!! چون اين دو مدل گوشي توي بازار با گارانتي تقلبي و بدون گارانتيشون زياده....

8. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام دوستان خوشبختانه قلمم پیدا شد در کنار توالت فرنگی لطفا تم ویندوز7 و طریقه ی نصبشو بگذارین ممنون میشم از تم هایی که در این تاپیک کذاشتن میترسم اخه بعضی ها گفتن تمام گوشیم به هم ریخته از یک طرف از تم های گوشی متنفر شدم دلمو زده
    Last edited by I LOVE MESSI; 15-07-2009 at 11:09.

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

راستی دوستان دوربین ویوتی رو با m8800 pixon مقایسه کردم به خدا ویوتی یه کم ضعیفتر بود اون هم در فوکوس V I I I I I I I I VA VIEWTY

در آغاز فعالیت maso0d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من 1 ماهی میشه ویوتی دارم تا الان ترسیدم و نتونستم تم نصب کنم میشه خواهش کنم نصب تم windows 7 رو با نرم افزارای لازمش به فارسی بزارین؟من با dial upam سرعت واسه دانلود ندارم ...ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام دوستان خوشبختانه قلمم پیدا شد در کنار توالت فرنگی لطفا تم ویندوز7 و طریقه ی نصبشو بگذارین ممنون میشم از تم هایی که در این تاپیک کذاشتن میترسم اخه بعضی ها گفتن تمام گوشیم به هم ریخته از یک طرف از تم های گوشی متنفر شدم دلمو زده
    خداراشكر كه پيدا كرديد، مكانش مهم نيست، مهم اينه كه پيداش كرديد
    من طريقه نصب تم ها را بصورت فارسي به همراه عكس آماده كردم، ولي تا هفته ي بعد نميتونم براتون بذارم، سعي كنيد چند روز ديگه هم تحمل كنيد تا از دانشگاه براتون توي همون تاپيك موردنظر بگذارم... (اينترنت پرسرعت خونمون فعال نيست....)

راستی دوستان دوربین ویوتی رو با m8800 pixon مقایسه کردم به خدا ویوتی یه کم ضعیفتر بود اون هم در فوکوس V I I I I I I I I VA VIEWTY
    عزيزم، شما دوربين 5 مگ را با دوربين 8 مگ مقايسه ميكنيد؟
    پيكسون را بايد با رنوآر (LG KC910) مقايسه كرد، كه در مقايسه گوشي الجي رنوآر جايي براي حرف زدن پيكسون نميگذارد...
    اتفاقا من هم چندتا عكس با دوربين ديجيتال Canon 710IS خونمون از چندتا منظره گرفتم و با گوشي خودم مقايسه كردم، در اولين فرصت آنها ار هم براتون آپ ميكنم

با سلام خدمت دوستان من 1 ماهی میشه ویوتی دارم تا الان ترسیدم و نتونستم تم نصب کنم میشه خواهش کنم نصب تم windows 7 رو با نرم افزارای لازمش به فارسی بزارین؟من با dial upam سرعت واسه دانلود ندارم ...ممنون
    عزيزم ترس نداره..... خيلي ساده است فقط بايد نكات را مو به مو رعايت كنيد....
    من طريقه نصب تم ها را بصورت فارسي به همراه عكس آماده كردم، ولي تا هفته ي بعد نميتونم براتون بذارم، سعي كنيد چند روز ديگه هم تحمل كنيد تا از دانشگاه براتون توي همون تاپيك موردنظر بگذارم... (اينترنت پرسرعت خونمون فعال نيست....)

اتفاقا من هم از توي خونه دانلود كردم و 20 دقيقه طول كشيد.......

13. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

آخرين تم ويوتي................

همين الان تم الجي آرنا (LG Arena) را پيدا كردم و نصب كردم روي گوشيم، خيلي زيبا و هيجان انگيزه، واقعا مثل اينترفيس گوشي هاي الجي آرناست.... يك مكعب كه به چهارجهت ميچرخه و .....

واقعا فوق العاده استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!! !

اولين تمي كه براي دوستان خواهم گذاشت همين تم خواهد بود.............

اين هم نمونه ي باز شده ي مكعب!!!!

15. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •