تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 53 اولاول ... 36424344454647484950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 527

نام تاپيک: ویدئوی آموزشی فلش گوشی ( حتی خاموش ) بوسیله نرم افزار ا Phoenix ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بنام خدا

سلام دوستان گلم

ببخشید من میخواستم گوشیم رو آپدیت کنم اما نمیدونم که از برنامه جف استفاده کنم یا فونیکس؛ شما کدومشو توصیه میکنید

‏

model: n78

V. 20.149

RM-235

الان زبان فارسی رو دارم

من فریمور گوشیم رو دانلود کردم از این لینکها

v. 30.0.14

قسمت اول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قسمت دوم
    کد:

قسمت سوم
    کد:

این فریمور که من دانلود کردم مناسب گوشیم هست یا نه؟ زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟

اگه راهنمائی کنید ممنون میشم

و یه خواهش

متاسفانه برنامه فونیکس رو بخاطر حجم زیادش موفق نمیشم دانلودش کنم میخواستم اگه واسه شما زحمتی نیست ورژن جدید این برنامه رو به چند قسمت کم حجم زیر 10 مگ تقسیم کنید و واسه دانلود بذارید یه جائی غیر از راپیدشر که خیلی اذیت میکنه تا ما هم بتونیم این برنامه رو دانلودش کنیم

تورو خدا زحمت خورد کردن این برنامه حجیم رو بکشید

واسه راهنمائی های بعدی مزاحمتون میشم

خیلی از لطف همه شما ممنونم

با تشکر

یاحق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بنام خدا

سلام دوستان گلم

ببخشید من میخواستم گوشیم رو آپدیت کنم اما نمیدونم که از برنامه جف استفاده کنم یا فونیکس؛ شما کدومشو توصیه میکنید

model: n78

V. 20.149

RM-235

الان زبان فارسی رو دارم

من فریمور گوشیم رو دانلود کردم از این لینکها

v. 30.0.14

قسمت اول

کد:

قسمت دوم

کد:

قسمت سوم

کد:

این فریمور که من دانلود کردم مناسب گوشیم هست یا نه؟ زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟

اگه راهنمائی کنید ممنون میشم

و یه خواهش

متاسفانه برنامه فونیکس رو بخاطر حجم زیادش موفق نمیشم دانلودش کنم میخواستم اگه واسه شما زحمتی نیست ورژن جدید این برنامه رو به چند قسمت کم حجم زیر 10 مگ تقسیم کنید و واسه دانلود بذارید یه جائی غیر از راپیدشر که خیلی اذیت میکنه تا ما هم بتونیم این برنامه رو دانلودش کنیم

تورو خدا زحمت خورد کردن این برنامه حجیم رو بکشید

واسه راهنمائی های بعدی مزاحمتون میشم

خیلی از لطف همه شما ممنونم

با تشکر

یاحق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببخشید که پستم چندبار تکرار شده بعداز چند بار ارسال سیستم بهم گفت که ارسالهای شما باید تائید بشه و من ندونسته چندبار ارسال کردم الانم گزینه حذف واسه پاک کردن ارسالهای اضافیم رو ندارم خیلی عذر میخوام

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

ببخشید که پستم چندبار تکرار شده بعداز چند بار ارسال سیستم بهم گفت که ارسالهای شما باید تائید بشه و من ندونسته چندبار ارسال کردم الانم گزینه حذف واسه پاک کردن ارسالهای اضافیم رو ندارم خیلی عذر میخوام
    سلام دوست عزیز شما با برنامه جـف گوشیتون رو فلش کنید راحتتره !
    من خودمم N78 دارم با برنامه جـف خیلی راحـت تونستم به آخرین ورژن تبدیل کنـــم
    مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    موفق باشید!

5. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من N73 ME دارم
    گوشی من از بس شارژ نداشت خاموش شد دیشب.
    صبح که اومدم گوشی رو روشن کنم حدود یک دقیقه روی علامت NOKIA موند. بعد هم یک صفحه سفید اومد و در همین حالت موند.
    بعد از چند بار که باتری رو خارج کردم و دوباره روشن کردم ولی مشکل حل نشد.

۱- باید فلش کنم؟
    ۲- با کدوم برنامه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام من N73 ME دارم
    گوشی من از بس شارژ نداشت خاموش شد دیشب.
    صبح که اومدم گوشی رو روشن کنم حدود یک دقیقه روی علامت NOKIA موند. بعد هم یک صفحه سفید اومد و در همین حالت موند.
    بعد از چند بار که باتری رو خارج کردم و دوباره روشن کردم ولی مشکل حل نشد.

۱- باید فلش کنم؟
    ۲- با کدوم برنامه؟

سلام دوست عزیز تایپک زیر توضیح داده شده ! آپدیت آنلاین و آفلاین همون فلش ...

مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

عزیز شما یه ریســت سه دکمه ای کنیـــد ببینید بالا میاد !!!

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : سبز (Call) ، * و 3 رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.
    موفق باشید!

8. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببخشید من میخواستم گوشیم رو آپدیت کنم اما نمیدونم که از برنامه جف استفاده کنم یا فونیکس؛ شما کدومشو توصیه میکنید.
    model:E52
    V. 34.001

RM-469 زبان فارسی ندارم می خوام پیامک فارسی بدم .کدام برنامه برای من که وارد نیستم را توصیه میکنید.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

ببخشید من میخواستم گوشیم رو آپدیت کنم اما نمیدونم که از برنامه جف استفاده کنم یا فونیکس؛ شما کدومشو توصیه میکنید.
    model:E52
    V. 34.001

RM-469 زبان فارسی ندارم می خوام پیامک فارسی بدم .کدام برنامه برای من که وارد نیستم را توصیه میکنید.
    با تشکر.
    سلام . دوست عزیز به نظر من از برنامه جف استفاده کنیــد برای من که راحتتر از فونیکس بــود
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام با تشکر از سایت خوبتان تمام لینکهای فونیکس تو صفحات اول ودوم سایت خرابه ایا این برنامه لینک مستقیم از شرکت سازنده داره لطف کنید اونو بزارید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •