چون اگه بیاد دیگه 1 حال نمیده
مثله این که Gears of war 2 رو تموم کنی بعد 1 رو بازی کنی
(ببخشید ویرایش نمیدم با موبایلم )
چون اگه بیاد دیگه 1 حال نمیده
مثله این که Gears of war 2 رو تموم کنی بعد 1 رو بازی کنی
(ببخشید ویرایش نمیدم با موبایلم )
بیشتر رفقای گیمر MW1 رو بازی کردن و خودم که دوباره دارم بازیش می کنم.
نکته ها که تو خود مقایسه ای که گذاشتم بود. 9 نکته ی متفاوت. این دو عکس از لحاظ طرح کلی شباهت های زیادی دارن. اما تفاوت هاش برام جالب توجه بود و دقیقا نمی دونم این تفاوت ها به عمد بوده و منظور خاصی رو میرسونه یا نه. ( بخصوص تفاوت در نوع حالت حرکت سربازها که شاید به چیز خاصی اشاره می کنه )عزیز خب همه ی حرفای شما درسته .
ولی منظور شما فقط مقایسه 2 تا عکسه ؟
یا نکته ای چیزی داره ؟
شاید منظورش از خسته بودن سرباز اینه که آخرین شماره از COD هستش ! که البته دارن روی شماره بعدی هم کار میکنن پس این نمیتونه باشه : دی !
در این مقایسه منظور شما چی بوده؟
به داستان بازی ربط داره؟؟
من که نفهمیدم میشه توضیح بدید.
البته به نظر میاد اون پشت سره سربازه تو نسخه 2 ... کاخ سفید باشه که بهش حمله شده و یه قسمت از سقفش هم پریده .. اگه درست ببنیم .. بله خوده خودشه به احتمال 98% خوده کاخ سفیده ..![]()
من و دیگر دوستان تفاوت های دو کاور رو ذکر کردیم. حالا ممکنه به داستان ربط داشته باشه ممکن هم هست نداشته باشه.در این مقایسه منظور شما چی بوده؟
به داستان بازی ربط داره؟؟
من که نفهمیدم میشه توضیح بدید.
به نظر من اولی قبل از حمله هست و داره به دشمن حمله میکنه ولی کاور دوم بعد از حمله هست و پیروز شده و همه رو نابود کرده!!!!!!!!
فک نکنم IW خودشم اینقدر روی کاور بازی دقت کرده باشه.![]()
عجب مقایسه خوفناکی1. در نسخه ی قبلی سرباز در حال دویدنه. در نسخه ی جدید سرباز در حال قدم زدنه.
2. برای پس زمینه در نسخه ی قبلی از رنگ های سرد استفاده شده، در حالی که در نسخه ی جدید از رنگهای گرم استفاده شده.
5. سر سرباز نسخه ی قبلی رو به جلوئه. ولی در نسخه ی جدید سر سرباز به طرف راست چرخیده.
Last edited by Reza Azimy_RW; 23-08-2009 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)