اون شارژر اشانتیونش تو بازار گیر نمیاد؟ یا فقط اشانتیونه؟ از اون تبدیلای شارژرای مختلف به micro usb چی ؟
اون شارژر اشانتیونش تو بازار گیر نمیاد؟ یا فقط اشانتیونه؟ از اون تبدیلای شارژرای مختلف به micro usb چی ؟
قیمت N97 با گارانتی اصلی نوکیا و همراه با شارژر اشانتیون تو بازار جمهوری تهران:
هم رنگ سفید هست و هم رنگ مشکی:870 تومن.
تو مجله ي تلفن همراه خوندم كه نوكيا مي خواد پيش فروشش كنه!
تو ايران ميشه همچين چيزي؟
راستی راستی زحمت کشیدن !
از یک ماه و نیم پیش توی سایت نوکیا فارسی داشت پیش فروش میکرد، پنجاه هزار تومن اول می گرفت و هفتصد تومن هم زمان تحویلش. زنگ زدم نمایندگی، گفتن توی ایران قراره تنها 400 دستگاه پیش فروش بشه و به محض پر شدن ظرفیت ، توزیعش شروع میشه ..
به جان خودم فکر می کردم ظرف ایکی ثانیه ظرفیتش پر شه ! یک ماه و اندی طول کشید!!! تازه دیروز تموم شد!
اصلاً جالب نیست ...
راستی لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً لطفاً یکی از بچه ها که میدونه در مورد کیفیت دوربینش بیشتر توضیح بده ..
دوربین و کیفیت عکس واقعاً واسه من مهمه و تنها به همین دلیل بین N97 و N86 مردد موندم ..
...
.
راستی ..
این که نرم افزار Nokia Map هم روش نصب هست .. کسی تا حالا استفاده کرده؟ نقشه از سایتش دانلود کرده؟ بدرد بخوره؟
.
انتظار داری دوربین 86 با لنز واید و اون دنگ فنگش کیفیتش هم اندازه 97 باشه ؟؟
اگه دوربین می خوای نباید 97 بخری چون در بهترین حالت نتایجی شبیه به عکس های 79 بهت میده
قیمت N97 امروز تو پاساژ علاءالدین به 740 تومن رسید.
Last edited by ninja3000sh; 30-06-2009 at 17:46.
گارانتیش چیه؟
اون که قیمت بدون گارانتیه.
البته مغازه هایی هست که تو مجتمع پایتخت هنوز بدون گارانتی رو 1 ملیون هم میفروشند.
گارانتی دار هم چند جوره بعضی پکها که توشون شارژر اشناتیون هم هست در حدود 870 تومن در میاد.
یه جور هم گارانتی دار هست که قیمتش 770 تومن هست.
هنوز متاسفانه ثبات قیمت تو مغازه ها دیده نمیشه و هر مغازه داری یه قیمت میده.
همچنان به خبر خوش در زمیینه سقوط آزاد قیمت گوشی ها ادامه بدین !!
...............
یه رویو خوندم (رایت ایج) در مورد مشکل دکمه های جواب و رد تماس 97
که چون اونا هم تاچ اند قفل میشن
کسی نخریده اینجا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)