تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 140 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

البته با حرف دوستی که گفتن اگه میتونید سر سیلندر 16 بندازید موافقم و در اون صورت ریمپ کردن خیلی بهتر جواب میده.

پس من با اجازه آقا فرشاد و بقيه بزرگان اين تاپيك اجازه اينكار را ( ريختن برنامه پارس elx ) را ميدهم...با توجه به اينكه به گفته همان مهندس كذايي :اين برنامه قابل برگشت به برنامه اصلي lx هم هست...
    اين آقاي مهندس منو سراغ يكي فرستاده كه پژو روا داره و برنامه 405 روي براش ريخته و آن آقا خيلي هم راضيه!...البته براي ايشان هم رفاقتي !
    حالا هرچي از آب درآمد من خبرشو بهتون ميدم...
    مطمئنم انداختن سرسيلندر elx بر روي سمند،اگر امكان پذير باشه...مجاني نيست و كلي اين ريسك خرج برميداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_lover1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه شما می فرماید که برنامه زمانبندی متغیر سوپاپها مکانیکی هستش , پس میشه طرز کار این برنامه رو در ماشینهایی که در اونها زمانهایی که نیاز به استفاده از حداکثر قدرت موتور نیست با استفاده از همین برنامه و با از سیستم خارج کردن 4 سوپاپ یا همون 1سیلندر راندمان ماشین را بالا و مصرف سوخت را پایین می آورند چگونه کار میکنند؟
    اگر هم من اشتباه میکنم خواهشن بگید که مطلع بشم
    با تشکر

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مطمئنم انداختن سرسيلندر elx بر روي سمند،اگر امكان پذير باشه...مجاني نيست و كلي اين ريسك خرج برميداره!
    بله میشه سر سیلندر elx (زانتیا 1800 ) رو روی سمند 405 و پرشیای معمولی بست!
    چون قطر سيلندر : 83mm و کورس پيستون : 81.4mm جفتشون یکی هست.
    ولی فکر کنم سر سیلندرشون 800 تومن باشه!!(یه جایی خونده بودم!)
    و اصلا نمی ارزه 800 تومن شایدم بیشتر برای 16 سوپاپ کردن ماشین خرج کرد!!
    من خودم یه مدت تو فکرش بودم پراید رو 16 سوپاپ کنم و از سر سیلندر فورد فستیوا استفاده کنم که قیمت 1 سال پیش حدود 600 تومن و دسته دومش از 200 تا 400 تومن بود!(اینارو خودم قیمت نکردما!!)
    اگه واقعا شتاب بیشتر میخوای یه تحقیق کوچیک در مورد ست کامل fیلتر هوا و هدرز و میل سوپاپ و شمع سوزنی و ...(چند تا چیز دیگه) بکن

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لطفا در موردشرایط تعمیرو نگهداری سمند نکات مهم و کلیدی را توضیح دهید . با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض تقويت سمند

اگه واقعا شتاب بیشتر میخوای یه تحقیق کوچیک در مورد ست کامل ف يلترهوا و هدرز و میل سوپاپ و شمع سوزنی و ...(چند تا چیز دیگه) بکن
    خوب شما آقايي كنين و راجع به هر از كدام اينا كه گفتي يه توضيحاتي بده...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب شما آقايي كنين و راجع به هر از كدام اينا كه گفتي يه توضيحاتي بده...
    تمام چیزایی که میگم بر اساس چیزایی که خوندم!!!
    هدرز وسیله ای که برای خروج هرچه آسان تر دود استفاده میشهبه دلیل اینکه از داخل سطحی صاف تر و سیقلی تر دارن و بزگترم هستن دود رو راحت تر و سریع تر از موتور خارج میکنن

شمعهای سوزنی:
    که به دلیل جرقه های قوی تر باعث احتراق کامل تر بنزین و هوا میشن و در نتیجه باعث نرم تر کارکردن موتور و افزایش نچندان محسوس (بعضی ها میگن خیلی محسوس!!) شتاب ماشین میشن!
    اینو از جایی پیدا کردم :

شمع های سوزنی ایریدیم جدید با تکیه بر خواص مواد بکار رفته در آنها و تکنولوژی صرف شده درساختشان دارای جرقه قوی تر در راستای سیلندر که امکان انتشار همگن شعله را پدید می آورد و باعث بهسوزی میگردد، از عمر طولانی برخوردار بوده و اقدام موثری در راستای بالا بردن کارآیی موتور های درونسوز و حفظ محیط زیست به حساب می آیند، البته اغلب به دلیل بالا بودن هزینه ساخت از قیمت های بالایی برخوردارند که البته با کاهش مصرف سوخت و افزایش عمر قطعات موتور این هزینه اولیه را برای مصرف کننده جبران خواهند کرد.
    میل سوپاپ:!!!!
    اینو خودمم از فرشاد جان پرسیدم که ازش نقل میکنم!

میل سوپاپ همونی هست چند تا بادامک داره و این بادامک ها با چرخش خودشون از بالا میزنه سر سوپاپ و اونو به پایین حول میده تا راه سوخت به سلندر باز بشه و یا راه خروج دود از سیلندر باز بشه.

حالا تا جایی که من خبر دارم تعویض میل سوپاپ این نیست که درجه های بین بادامک ها فرق کنه، بلکه بادامک ها بزرگتر هستن و باعث میشه سوپاپ رو بیشتر به پایین حول بده و در واقع در زمانی یکسان راهی بزرگتر ایجاد کنه و سوخت بیشتری در همون زمان وارد بشه و همچنین دود بیشتری خارج بشه. البته فکر کنم مدلهایی هم داره که مثلا بادامک هایی که میزنه سر سوپاپ دود، بزرگتر از بادامک هایی هست که میزنه سر سوپاپ سوخت. و این باعث میشه با همون مصرف موتور کار کنه ولی سوخت راحت تر خارج بشه.

fیلتر هوا :
    که باعث افزایش هوای ورودی به محفظه احتراق میشه و فکر کنم مدل هایی هم داردن که هوای خنک رو عبور میدن و باعث افزایش قدرت موتور میشن

اینایی که گفتم مجموعه خوبی رو در کنار هم به وجود میاره که فکر کنم تا 800 - 900 تومن باهات بره
    راستی ببخشید که اصلا کامل نیست چون خودمم بیشتر از این نمیدونم ولی میدونم همشون خوبن
    Last edited by D r i v e r; 01-03-2009 at 00:50.

8. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

برای سیستن تخلیه دود هم میشه از هدرز منیفولد و هاوارد استفاده کرد
    برای سمند و 405 حدود 700 تومن خرج داره(البته با نصب)
    و تا 17 اسب بخار قدرت ماشین رو بالا میبره
    همچنین با نصب ----- هوای اسپرت اصلی(نه از این 15 تومنی های موجود) و سیرکولیتور(چرخاننده) و گشاد کردن منیفولد ورودی
    هم حدود تا 7 اسب برای شما دارد که هزینش بیشتر از 200 تومن نمیشه

با این تغییرات نه تنها مصرف بنزین بالا تر نمیره(تو حالت رانندگی عادی) بلکه بدلیل افزایش راندمان ترمودینامیکی مصرف خودرو پایین تر هم میاد

یک راه خیلی خیلی ساده و ارزون هم که تا 1 ثانیه شتاب ماشین شما رو بیشتر میکنه
    ابزاری هست به اسم کوییک شیفتر که فاصله بین دنده ها(مثلا اگر فاصله 1 تا 2 10 سانت باشه میکنه 3 سانت) و همین امر در سرعت تعویض دنده تاثیر زیادی داره
    خرجش هم با نصب میشه 50 تومن

شما کلا با خرج یک میلیون با افزایش 24 اسب بخار و کوییک شیفتر میتونید شتاب ماشینتو نو از 12.8 به حدود 9.5 برسونید

10. 2 کاربر از metal_militia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ميشه موتور پژو پارس elx يا مثلا زانتيا رو روي سمند ال ايكس گذاشت ؟؟؟
    يكي از فاميل هامون اين سوال رو ازم پرسيد من نميدونستم چي جوابشو بدم واسه همين اومدم ازتون بپرسم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض ارزان...100 الي 200 ...!

هدرز وسیله ای که برای خروج هرچه آسان تر دود

شمعهای سوزنی:
    که به دلیل جرقه های قوی تر باعث احتراق کامل تر بنزین و هوا میشن

میل سوپاپ:!!!!

fیلتر هوا :
    که باعث افزایش هوای ورودی به محفظه احتراق میشه
    ف يلتر هوای اسپرت اصلی(نه از این 15 تومنی های موجود) و سیرکولیتور(چرخاننده) و گشاد کردن منیفولد ورودی
    برای سیستن تخلیه دود هم میشه از هدرز منیفولد و هاوارد استفاده کرد

ابزاری هست به اسم کوییک شیفتر که فاصله بین دنده ها(مثلا اگر فاصله 1 تا 2 10 سانت باشه میکنه 3 سانت)
    همه اينايي كه گفتين خيلي خوبه...ولي براي يك آزمايش يا تست خيلي گرونه!...
    راههايي بلدين كه دست آخرش 100 تومن و 200 تومن دربياد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همه اينايي كه گفتين خيلي خوبه...ولي براي يك آزمايش يا تست خيلي گرونه!...
    راههايي بلدين كه دست آخرش 100 تومن و 200 تومن دربياد؟
    اگه بلد بودم الان آمریکا منو دزدیده بود
    بهترین راه استفاده از fیلتر هوای اسپرت( به قول دوستمون نه از این 15 تومنی ها!!) و شمع های سوزنی هست و برداشتن منبع کاتالیست ( این یکی دردسر برگه معاینه فنی رو داره!)
    یه موقع گوا این سایکلون و فیدرز و ... نخوری!!!
    من بستم تاثیر + اصلا نداشت!!(همش کشکه!)
    سعی کن بیشتر وقت ها هم بنزین سوپر بریزی
    این کوییک شیفتر هم اینطوری که من شنیدم خیلی عالی هست و خودمم حتما میبندم (دوستمون تعریفشو کرده!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •