دوستان من قیمت دقیق 8901 در تهران رو میخام؟
(حداقل قیمت)
دوستان من قیمت دقیق 8901 در تهران رو میخام؟
(حداقل قیمت)
دوستان من یک D Link2730 گرفتم بعد کانفینگ کردم رو بردینگ کم اذیت میکرد بعد دیتا می خابید اصلا صفحه بار نمی ششد.اما با تی پی لینک این مشکل ندارم تست کردم.با وایرلس هم کانکت میشدم یه صفحه رو باز میکرد بعد دیگه از صفحه رو باز نمیکرد.
تو سایت دی لینک رفتم ثبت کنم ریجستر کنم اصلا این مدل مودم نداشت ثبت کنم.
بعد ردش کردم رفت.مثلا رو PPePe تنظیم میکردم یکبار تنظیم نمیشد بهد چراغ اینترنتش قرمز میشد یهو می دیدی یکبار دیگه با همو مشخصات کانفینگ کردی درست شد اما باز دیتا بهد یکی دو صفحه وا کردن می خوابید.با وایرلسم وصل میشدم باز وصل می شد یا وصل میشد یه صفحه وا میکرد باز دیتا می خوابید.
دوستان جالب اینجاست گارانتی ایزی هم داره و می خواسم تو سایت رسمیش ثبت کنم نبود ملش و ثبت نمی شد.
دوستان راسی بردشم خوب بود رو فرکانس G من نت بوکم وایرلسش جی هست 3 طبقه پایین رفتم انتن پر بود یا یکی خالی میشد.
دوستان نظرتون چیه در این مورد؟
از دوستاینی که مودم tp-link 8901g دارند بگند این مودم چه شکلیه ؟
1-
2-![]()
حداقل قیمت 47 هزار تومان هست که باید بگرید مغازه به مغازه که بتونی این قیمت تهیه کنی
عزیز دوستان که میگن 39 40 هست .تو فروشگاههای اینترنتی هم از 42 تا 45 هستحالا چه جوریاست.شما قیمت چند روز پیش دارین؟
منasus رو هم دیدم زیاد تعریف میکنن میشه یه مودم خوب asus معرفی کنین در حد همون 40 هزار تومن.
تا 40 تومن که خودم قیمت دارم، میخاستم بدونم آیا تهران کمتر هم گیر میاد؟؟؟
من فردا(چهارشنبه) میخوام برم بازار یا 8901 یا asus am 604 بخرم میپرسم.
یه مودم adsl میخواستم تا حدود 40 هزار تومن.
الان من هم مشکل شمارو دارم ولی دوتا انتخاب کردم یکی asuss am604 و tp link 8901g حالا موندم کدومو بخرم اگه شما همی میخواهیید بخرید یکی از این دوتارو بخرید ولی فکر کنم 8901 بهتره احتمال زباد همونو میخرم
شما هم همینو بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)