هست اما در xbl
نسخه آفلاین داشبورد جدید هم چند هفته بعد میاد...
هست اما در xbl
نسخه آفلاین داشبورد جدید هم چند هفته بعد میاد...
یعنی از حافظه هارد پر نمی کنه؟ فقط جایگزین قبلی میشه؟
خواهش میکنم عزیز یه سوال دارم : وقتی کنسول رو روشن میکنید اون چراغ سبز رنگ که وسط دسته و روی دکمه پاور کنسول هست روشن میشه یا نه!!؟
نخیر هیچ مشکلی پیش نماد.
اپدیت کنید و حالشو ببرید!
فعلا که LT هست مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
خیربعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه
ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟
بله اگه مراحل را به درستی انجام بدید به راحتی داشبرد اپ میشه.ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟
اپدیت کامل هست به همراه اواتارها.و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم. هر سوال دیگری هم داشتید بپرسد.شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:
این کنسول دو نوع اپدیت داره :
1: داشبرد : که اپدیت رسمی MS برای این کنسول هست و مربوط به داشبرد هست.
2: اپدیت درایو : یک یک اپدیت غیر رسمی از طرف هکرها برای این کنسول هست که مهمترین کارش اجرای بازیهای کپی در این کنسول است.
برای مشاهده ورژن داشبرد به مسیر زیر برید :بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن داشبرد نوشته شده .
در اونجا فقط اپدیت داشبرد قرار میگیره.راستی دوست گلم که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟
Last edited by shab_2008; 06-04-2010 at 19:16.
چرا کسی هنوز جواب سوالای منو نداده![]()
بروبچ منم دل زدم به دریا update کردم
هیچ مشکلی پیش نیومد گفتیم الان میریم به ملکوتاما از بن و لگ خبری نی انگار
update کنین لایو باز های عزیزم![]()
سلام دوست عزیز..
چند دقیقه طول کشید؟ با چه سرعتی؟
میشه تغیرات رو بگید؟![]()
ممنون اقا شهاب گل که جواب همه سوالامو میدی مرسی
ببینم این اپدیت جدید که بچه ها دارن میگن ورژنش چند هست هنوز تو سایت ایکس باکس نیموده واس دانلود؟؟؟؟؟؟؟
بدشم این فیریموری که شما میگین من اگه ورژن جدیدش بیاد باید از کجا دانلود کنم ( همونی که هکرا میدن ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد این لابو که دوستان میگن وصل میشن با ایکس باکس بش چیه؟؟؟؟؟؟ منم اگه بخوام وصل بشم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کارش چی هست این لایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با سرعت 128 حدود 1ساعت و 15 طول کشید
من که تغیرات خفنی ندیم
نا گفته نمونه فعلا خونه پسر خالم هستم دستگاه اون رو اپدیت کردیم
الانم میخوام برم خونه واس خودم رو اپدیت کنم ( اول خواستم ببینم اگه اون بن میشه یا فلگ من اپدیت نکنم)
حالا که مطمعن شدم خودم هم اپ میکنم تغیرات جزیی رو ببینم چیه میگم
البته دوستان گفتن که فلش مموری به جای هارد میشه وصلید
![]()
نه بابا خواهش میکنم!
خیر این اپدیت هنوز بر روی نت نیومده و تنها در LIVE موجوده.
انجام اون اپدیت کاره افراد نسبتا حرفه ای هست و به دردسرش نمارزه چون باید دره کنسول باز بشه و درایو به مادر بورده pc وصل بشه و خلاصه یکم دنگ و فنگ داره و شما میتونید با صرف هزینه 8-7 تومن این اپدیت را بدین بیرون تا براتون انجام بدن.بدشم این فیریموری که شما میگین من اگه ورژن جدیدش بیاد باید از کجا دانلود کنم ( همونی که هکرا میدن ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
توی LIVE از شیر مرغ تا جون ادمیزاد موجوده !!بعد این لابو که دوستان میگن وصل میشن با ایکس باکس بش چیه؟؟؟؟؟؟ منم اگه بخوام وصل بشم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کارش چی هست این لایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اما کار اصلیش بازی ان لاین هست.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید و اگه سوالی در این زمینه داشتید اونجا مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا اپ نکنین اینطور که بوش میاد flag میکنن
شانس اوردم هنوز دستگاه خودم و اپ نکردم
بیچاره پسر خالم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)