تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 170 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

5 چه خبره؟

امروز رفتم قیمت کردم به شرح زیر بود:
    1- BOULDER SE با تشکیلات سرام 420
    2-RINCON با شانژمان ALIVIO و دنده های که ضعیف تر حالا یادم نیست 570
    3- YUKON کلا ALIVIO و با ترمز دیسکی 690
    4- مدلهای CROSS هم داشت که قیمتاش 200 تا 300 بود همشون هم تشکیلاتشون SHIMANO بود.( و خوشکل و به نظر مناسب میومدن)
    مریدا نداشت.
    ما هنوز منتظریم
    ممنون
    Giant Boulder SE به قیمت 420 تومن؟
    چه خبره؟ عجب آدم هایی هستندها!
    من حدود 1 ماه قبل از گمرک توی تهران این دوچرخه رو خریدم 265 تومن.
    یه زنگ بزن به این فروشگاه: فروشگاه محمدی - 02155658255
    ارزون ترین قیمت این دوچرخه توی تهران همینجا است که من گرفتم 265 تومن، وگرنه جاهای دیگه 290 می دادند. دوچرخه شون هم همه چیزش درسته و هیچ تقلبی تو کارشون نیست.
    زنگ بزن بهشون بگو یه دونه برات بفرستند. اگر شهرتون تی پاکس داشته باشه می تونه با تی پاکس بفرسته براتون همون شیروان که هزینه اش هم برای دوچرخه Boulder SE که زیر 10 کیلو است کمتر از 10 هزار تومن در میاد.
    اگر هم شهرتون تی پاکس نداشته باشه می تونه برای بجنورد تی پاکس کنه و بعد شما از بجنورد تا شیروان رو بذاری توی بار اتوبوس و با اتوبوس ببریش.
    قبل از هر کاری هم زنگ بزن به اطلاعات تلفن شهرتون و بپرس شماره شرکت تی پاکس (ترن پارت) شیروان چنده؟ اگر گفتند شیروان تی پاکس نداره شماره تی پاکس بجنورد رو بگیر. زنگ بزن و اطلاعات کامل بگیر. این هم شماره یکی از دفاتر تی پاکس در تهران: 02122744457
    در ضمن من از این دوچرخه خیلی راضیم. هم عالیه و هم خیلی خوشگل. حتما هم بگو قرمزش رو برات بفرسته، از آبیش یه سر و گردن قشنگ تره.
    موفق باشی.
    Last edited by mahi58; 12-08-2009 at 22:05.

2. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با سلام خدمت سائو سائو عزیز
    آقا بابت پاسخهای دقیق و لطفی که به این بچه های فروم دارید واقعا سپاس گذارم ، حضور شما واقعا نعمت بزرگیه من که خیلی استفاده کردم. امیدوارم سلامت باشید و سایه لطفتون از سر ما کم نشه.
    والا من از ابتدا کل این تاپیک رو خوندم. ولی راستش هنوز خوب سر در نیاوردم دوچرخه چی بخرم . میخوام اگه امکانش هست یه نسخه واسه ما بپیچین.
    من تو شیروان زندگی میکنم یه شهر نزدیک بجنورد ( مرکز استان خراسان شمالی ) و 3 ساعت با مشهد فاصله داره. ( جدیدا اینجا ساکن شدم). لابد فکر میکنید اینجا اصلا دوچرخه وجود نداره.ولی جالبه نمایندگی giant وجود داره!!! و البته انواع و اقسام دوچرخه ها .
    من 186 قدمه و 82 وزنمه و اصلا دوچرخه سواری 20 ساله نکردم . می خوام شروع کنم به 2 دلیل :
    1- من عاشق طبیعتم و اطراف شهر پره از روستا های بسیار قشنگ و کوه و دشت و ... که البته ممکنه دور هم باشن. عکاسی هم میکنم.( اینجا پره از مکانهای آف رود که گاهی لازم میشه دوچرخه رو رو دوشم بگیرم.)
    2- من تحرکم خیلی کم شده میخوام تو شهر جایی میخوام برم با دوچرخه برم .
    چون اصلا حرفه ای نیستم و نمیخوام هم مسایقه شرکت کنم، فقط میخوام لذت ببرم.
    اینجا یه دوچرخه دیدم بدنه آلومینیوم6061 و تایوانی و قطعات دنده ها شیمانو بود 240 میداد ، giant هم از 350 تا 1000 به بالا.
    حالا با این تفاصیر.
    قیمت مهم نیست ، ولی نمیخوام بیخودی پول بدم.
    چی بگیرم و با چه ابعادی.
    پیشاپیش تشکر میکنم.
    دوست من ممنون از لطفت من وظیفم رو دارم انجام میدم
    با تفاسیری که شما گفتید بیخیال رده های پایین جیانت بشو چون تعمیرات و نگه داری این رنک دوچرخه ها خیلی گرون واست در میاد شما یه چرخ میخواهید که بتون این وزن رو تو خا ک نگه داره پس احتیاج به دیسک دارین
    تو مسیر های صعب العبور بخاطر ترمز زدن زیاد مچ دست ها خسته میشه و انگشت ها هم از حس مسوفتن پس احتیاج به دیسک هیدرولیک دارین
    ست لوازمی که بخواد تو خاک خوب دنده عوض کنه و کم دردسر داشته باشه deor پیشنهاد میشه
    کمک هم باید نظیم داشته باشه که از تلف کردن انژی تو مسافتهای بلند کم کنه
    واسه لذت بردن از طبیعت یه چرخ خوب میخواهیم که رو اعصاب نباشه
    در کل با این جمع بندی من میتونم چرخ ایگوانا دیسک رو به شما معرفی کنم که از ترمزهای هیدرولیک استفاده شده توش که محصول شیمانو هست و مطمعن هم هست
    بازم سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم
    اگه سوالی داشتید خوشحال میشم با مقیاس قرار دادن چرخ خودم واستون عکس بذارم
    امروز رفتم قیمت کردم به شرح زیر بود:
    1- BOULDER SE با تشکیلات سرام 420
    2-RINCON با شانژمان ALIVIO و دنده های که ضعیف تر حالا یادم نیست 570
    3- YUKON کلا ALIVIO و با ترمز دیسکی 690
    4- مدلهای CROSS هم داشت که قیمتاش 200 تا 300 بود همشون هم تشکیلاتشون SHIMANO بود.( و خوشکل و به نظر مناسب میومدن)
    مریدا نداشت.
    ما هنوز منتظریم
    ممنون
    شما مطمعنی یوکان بود من فک میکنم این قیمت ماله ایگواناس
    شما فک کم باید با این تفاسیر قدم رنجه کنید بیاین تهران
    ببین انجا کراس استورم داره اگه اره چند میگه فک کنم ست لوازمش باید اسرا باشه
    ارزون ترین قیمت این دوچرخه توی تهران همینجا است که من گرفتم 265 تومن، وگرنه جاهای دیگه 290 می دادند. دوچرخه شون هم همه چیزش درسته و هیچ تقلبی تو کارشون نیست.
    زنگ بزن بهشون بگو یه دونه برات بفرستند. اگر شهرتون تی پاکس داشته باشه می تونه با تی پاکس بفرسته براتون همون شیروان که هزینه اش هم برای دوچرخه Boulder SE که زیر 10 کیلو است کمتر از 10 هزار تومن در میاد.
    اگر هم شهرتون تی پاکس نداشته باشه می تونه برای بجنورد تی پاکس کنه و بعد شما از بجنورد تا شیروان رو بذاری توی بار اتوبوس و با اتوبوس ببریش.
    قبل از هر کاری هم زنگ بزن به اطلاعات تلفن شهرتون و بپرس شماره شرکت تی پاکس (ترن پارت) شیروان چنده؟ اگر گفتند شیروان تی پاکس نداره شماره تی پاکس بجنورد رو بگیر. زنگ بزن و اطلاعات کامل بگیر. این هم شماره یکی از دفاتر تی پاکس در تهران: 02122744457
    در ضمن من از این دوچرخه خیلی راضیم. هم عالیه و هم خیلی خوشگل. حتما هم بگو قرمزش رو برات بفرسته، از آبیش یه سر و گردن قشنگ تره.
    موفق باشی.
    ماهی جان اینجا شما نباید تبلیغ کسه خاصی رو بکنی اقای رضا محمدی از دوستان هستن
    و انقدری که شما هم میگین ارزون فروش نیستن
    میتونید با یکمی چرخیدن تو بازار لوازم خوش قیمت تری هم پیدا کنید
    تو بازار حرفه ای هیچ قانونی وجود نداره این رو شدیدا تذکر میدم
    هنگام خرید
    فکر 30 &40 تومن نباشید یه خرید خوب میتوهن از دردسرهای بدی جلوگیری کنه
    یه چرخه 200 &300 تومنی نا مرغوب بعدا باید 100 تا 200 تومن خرجش بشه تا دوباره چرخ بشه

4. 5 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوستان میشه از دوچرخه های سبک کوهستان چند مورد رو با قیمت برام نام ببرید ( اگه هم تونستید ریز قطعات و ... رو بگید)
    وزن رو هم حتما ذکر کنید

دوچرخه هایی که واسه خود کوه و دشت باشه. و در عین حال سبک و مقاوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ماهی جان اینجا شما نباید تبلیغ کسه خاصی رو بکنی اقای رضا محمدی از دوستان هستن
    و انقدری که شما هم میگین ارزون فروش نیستن
    میتونید با یکمی چرخیدن تو بازار لوازم خوش قیمت تری هم پیدا کنید
    تو بازار حرفه ای هیچ قانونی وجود نداره این رو شدیدا تذکر میدم
    هنگام خرید
    فکر 30 &40 تومن نباشید یه خرید خوب میتوهن از دردسرهای بدی جلوگیری کنه
    یه چرخه 200 &300 تومنی نا مرغوب بعدا باید 100 تا 200 تومن خرجش بشه تا دوباره چرخ بشه
    باور کن من هیچ دلیلی برای تبلیغ برای ایشون یا کس دیگه ندارم!
    ولی مساله فقط اینجاست که اولا این دوچرخه (و چند دوچرخه دیگه ای که من پرسیدم از جمله SUB20) رو حدود 30-20 تومن ارزون تر از جاهای دیگه می دادند و از کارشون هم کاملا راضی بودم.
    دوما در مورد ارزون بودن هم دقیقا منظورتون رو گرفتم، ولی من و دوستم دو تایی با هم برای خرید رفته بودیم، و اولین کاری که کردیم رفتیم نمایندگی Giant توی ستارخان و 12-10 تا عکس از بالا تا پایین دوچرخه بولدر گرفتیم، بعد که اومدیم توی گمرک و دوچرخه رو برامون بستند تمام عکس ها رو مقایسه کردیم که مو نمی زد...
    در نتیجه:
    من بهشون اعتماد کردم، و الآن هم برای این که کار این دوستمون راه بیافته دارم فقط راهنمایی شون می کنم که 160 تومن کلاه سرشون نره!!
    قبلا هم خیلی دوستان مغازه معرفی کرده بودند. با این وجود اگر مدیر محترم فکر می کنند این تبلیغ حساب میشه راهنمایی کنند تا دیگه من و بقیه دوستان شماره ننویسیم.
    ممنون.
    Last edited by mahi58; 13-08-2009 at 02:33.

7. 2 کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان میشه از دوچرخه های سبک کوهستان چند مورد رو با قیمت برام نام ببرید ( اگه هم تونستید ریز قطعات و ... رو بگید)
    وزن رو هم حتما ذکر کنید

دوچرخه هایی که واسه خود کوه و دشت باشه. و در عین حال سبک و مقاوم.
    دوست من شما باید رنج قیمتیتون رو بگید
    من خیلی چرخ میتونم معرفی کنم
    ولی رنج شما مهمه
    لازم به ذکره وزن خیلی مقوله مهمی هست وزن سبک خیلی مقوله پیچیدهای هست
    که نیاز به توضیح داره
    ولی کلی بگم وزن پایین دوچرخه های گرونی در میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

باور کن من هیچ دلیلی برای تبلیغ برای ایشون یا کس دیگه ندارم!
    ولی مساله فقط اینجاست که اولا این دوچرخه (و چند دوچرخه دیگه ای که من پرسیدم از جمله SUB20) رو حدود 30-20 تومن ارزون تر از جاهای دیگه می دادند و از کارشون هم کاملا راضی بودم.
    دوما در مورد ارزون بودن هم دقیقا منظورتون رو گرفتم، ولی من و دوستم دو تایی با هم برای خرید رفته بودیم، و اولین کاری که کردیم رفتیم نمایندگی Giant توی ستارخان و 12-10 تا عکس از بالا تا پایین دوچرخه بولدر گرفتیم، بعد که اومدیم توی گمرک و دوچرخه رو برامون بستند تمام عکس ها رو مقایسه کردیم که مو نمی زد...
    در نتیجه:
    من بهشون اعتماد کردم، و الآن هم برای این که کار این دوستمون راه بیافته دارم فقط راهنمایی شون می کنم که 160 تومن کلاه سرشون نره!!
    قبلا هم خیلی دوستان مغازه معرفی کرده بودند. با این وجود اگر مدیر محترم فکر می کنند این تبلیغ حساب میشه راهنمایی کنند تا دیگه من و بقیه دوستان شماره ننویسیم.
    ممنون.
    دوست من
    من توهین به جربیات شما نکردم
    این موضوع واسه خودم خیلی پیش اومده که یه جایی رو معرفی کردم بهد طرف اومده گفته من میخواستم از فلان جا خرید کنم ولی با حرف شما رفتم پیش فلانی
    همیشه سعی کن یا نمایندگی رو معرفی کنی
    یا مدل رو با قیمتی که فک میکنی پایین هستش
    قربانت سهراب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

من میخوام یه دوچرخه خوب بخرم یا قیمت 250-400. چه مدل هایی پیشنهاد میکنید؟ برای شهر میخوام. مسافت های حدود 20-30 کیلومتری. موارد مصرف: شهری، خیابوون دست انداز دار و ...
    من که خودم روی مریدا یا جیانت یا ژیتان نظردارم. ست لوازم شیمانو باشه. بدنه آلومینیوم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

موفق باشی.
    سلام
    آقا یعنی اینقدر تابلو فرق میکنه؟؟؟ واقعا ناامید شدم.
    اسم شما رو نمیدونم ولی هر اسمی دارید خیلی خیلی ممنون کمک بزرگی بود،داشتم همین الان میرفتم بخرم.
    چون تازه وارد هستم کلید تشکر که نمیتونم بزنم ولی تشکر!!

دوست من ممنون از لطفت من وظیفم رو دارم انجام میدم
    با تفاسیری که شما گفتید بیخیال رده های پایین جیانت بشو چون تعمیرات و نگه داری این رنک دوچرخه ها خیلی گرون واست در میاد شما یه چرخ میخواهید که بتون این وزن رو تو خا ک نگه داره پس احتیاج به دیسک دارین
    تو مسیر های صعب العبور بخاطر ترمز زدن زیاد مچ دست ها خسته میشه و انگشت ها هم از حس مسوفتن پس احتیاج به دیسک هیدرولیک دارین
    ست لوازمی که بخواد تو خاک خوب دنده عوض کنه و کم دردسر داشته باشه deor پیشنهاد میشه
    کمک هم باید نظیم داشته باشه که از تلف کردن انژی تو مسافتهای بلند کم کنه
    واسه لذت بردن از طبیعت یه چرخ خوب میخواهیم که رو اعصاب نباشه
    در کل با این جمع بندی من میتونم چرخ ایگوانا دیسک رو به شما معرفی کنم که از ترمزهای هیدرولیک استفاده شده توش که محصول شیمانو هست و مطمعن هم هست
    بازم سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم
    اگه سوالی داشتید خوشحال میشم با مقیاس قرار دادن چرخ خودم واستون عکس بذارم

شما مطمعنی یوکان بود من فک میکنم این قیمت ماله ایگواناس
    شما فک کم باید با این تفاسیر قدم رنجه کنید بیاین تهران
    ببین انجا کراس استورم داره اگه اره چند میگه فک کنم ست لوازمش باید اسرا باشه
    از دقت شما تو پاسخ خیلی ممنون.
    این فروشنده که خیلی آدم خوبی به نظر میرسید ، میگفت ورزشکاره و... چی بگم ولش.
    والا تهران اومدن که برام غیر ممکنه تازه بتونم بیام 100 تا 150 خرجم میشه بعد بزنه هواپیمام سقوط کنه همون قضیه جوان ناکام و ... همون روش آقای ماهی بهتره.
    بدونه دیدن چرخ هم که البته نمیشه.
    والا یوکان بود عکس هم میتونم بزارم.
    این ایگوانا که گفتید چنده؟ اصلا اگه امکان داره امیشه قیمت atx- boulder - boulder se-rincon-yukon-iguana-brass-xtc - یه حدود قیمت بزارین؟
    والا سائو سائو جان فکر میکنم داره گرون میشه یعنی:
    زن : کجا بودی مرد
    مرد : رفته بودم دوچرخه بخرم.
    زن: خریدی؟
    مرد : آره.
    زن : چند؟
    مرد: 800
    زن : تو 800 دادی چرخ؟ تو برای من حلقه خریدی 700 بعد اونوقت چرخ میخری 800 ؟
    مرد : آخه اگه ترمز زیاد بگیرم تو خاکی دستم ...
    زن: خفه شووووووو.
    مرد : آخه تو خاکی حتما دنده ها باید دیور ....
    زن : حالا تو خاکی می خوای واسه من دنده عوض کنی گمشو برو بیروننننن....
    خب تموم: حالا سائو سائو جان گفتی اگه یه چند ماهی بیرون تو بیابونا بخوام دوچرخه سواری کنم جواب میده؟
    شوخی بود
    راستش تو مغازه یه xtc خیلی خوشکل هم داشت که همه چیش deore بود میداد 950 ولی میخوام تو قدم اول کم پول بدم بقول بچه ها اگه این کاره از کار در اومدم بعد برم تو خرج . چون میترسم بیخیالش بشم دوچرخه بیافته گوشه خونه.
    حالا با این تفاسیر بازم اگه همون چرخ واقعا خریدش الزامیه بگو وگرنه . ارزون ترین مناسب رو بگو بخریم.
    شرمنده بابت زحمت

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوست من شما باید رنج قیمتیتون رو بگید
    من خیلی چرخ میتونم معرفی کنم
    ولی رنج شما مهمه
    لازم به ذکره وزن خیلی مقوله مهمی هست وزن سبک خیلی مقوله پیچیدهای هست
    که نیاز به توضیح داره
    ولی کلی بگم وزن پایین دوچرخه های گرونی در میاد
    قیمت مهم نیست.
    اخه نمیخوام بخرم ورنه همه انتظارات و استفاده رو میگفتم. فقط واسه اطلاعات خودم میخوام.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    آقا یعنی اینقدر تابلو فرق میکنه؟؟؟ واقعا ناامید شدم.
    اسم شما رو نمیدونم ولی هر اسمی دارید خیلی خیلی ممنون کمک بزرگی بود،داشتم همین الان میرفتم بخرم.
    چون تازه وارد هستم کلید تشکر که نمیتونم بزنم ولی تشکر!!

از دقت شما تو پاسخ خیلی ممنون.
    این فروشنده که خیلی آدم خوبی به نظر میرسید ، میگفت ورزشکاره و... چی بگم ولش.
    والا تهران اومدن که برام غیر ممکنه تازه بتونم بیام 100 تا 150 خرجم میشه بعد بزنه هواپیمام سقوط کنه همون قضیه جوان ناکام و ... همون روش آقای ماهی بهتره.
    بدونه دیدن چرخ هم که البته نمیشه.
    والا یوکان بود عکس هم میتونم بزارم.
    این ایگوانا که گفتید چنده؟ اصلا اگه امکان داره امیشه قیمت atx- boulder - boulder se-rincon-yukon-iguana-brass-xtc - یه حدود قیمت بزارین؟
    والا سائو سائو جان فکر میکنم داره گرون میشه یعنی:
    زن : کجا بودی مرد
    مرد : رفته بودم دوچرخه بخرم.
    زن: خریدی؟
    مرد : آره.
    زن : چند؟
    مرد: 800
    زن : تو 800 دادی چرخ؟ تو برای من حلقه خریدی 700 بعد اونوقت چرخ میخری 800 ؟
    مرد : آخه اگه ترمز زیاد بگیرم تو خاکی دستم ...
    زن: خفه شووووووو.
    مرد : آخه تو خاکی حتما دنده ها باید دیور ....
    زن : حالا تو خاکی می خوای واسه من دنده عوض کنی گمشو برو بیروننننن....
    خب تموم: حالا سائو سائو جان گفتی اگه یه چند ماهی بیرون تو بیابونا بخوام دوچرخه سواری کنم جواب میده؟
    شوخی بود
    راستش تو مغازه یه xtc خیلی خوشکل هم داشت که همه چیش deore بود میداد 950 ولی میخوام تو قدم اول کم پول بدم بقول بچه ها اگه این کاره از کار در اومدم بعد برم تو خرج . چون میترسم بیخیالش بشم دوچرخه بیافته گوشه خونه.
    حالا با این تفاسیر بازم اگه همون چرخ واقعا خریدش الزامیه بگو وگرنه . ارزون ترین مناسب رو بگو بخریم.
    شرمنده بابت زحمت
    والا داستان کتک خوردن از دست زنتون یه چیز دیگس
    xtc se3 تو تهران حدود 650 هست
    اگه به نظرت میتونی باید از طریق پست خرید کنی
    تو مشهد قیمت ندارم ولی چند روز دیگه مسابقات گشوری هست به برو بچز میسپارم
    با این تفاسیر شما میتونید حدود 600 بدید؟
    Se3بخرید؟

تا رنج 300 این رو معرفی میکنم حدود 230 تا 260
    از دوستان خواهش میکنم سوالاشون رو تو پیغام خصوصی نپرسن اگه انجا جواب ندادم اونجا بگن

14. 3 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •