تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 46 از 1135 اولاول ... 3642434445464748495056961465461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آره درسته كارت شبكه دارم ... سؤال براي خودم هم همينه كه آيا ايراد از طرف من است يا isp چون كارت شبكه هم خاموشه!!!؟؟؟؟
    ميگم شاتل بجز شركت آرانيك ،شركت ديگه اي هم توشيراز داره يانه؟چون من قبلا از آرانيك شاتل گرفتم وانصراف دادم ديگه خيلي جالب بنظر نمياد كه برم ودرخواست بدم؟

البته من زياد دانلود ندارم.... اگر هم لازم بشه لينكهاي دانلود را درidm ذخيره ميكنم روزهاي آخر هرچي اضاف بياد ميدم به دانلود كردن.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آره درسته كارت شبكه دارم ... سؤال براي خودم هم همينه كه آيا ايراد از طرف من است يا isp چون كارت شبكه هم خاموشه!!!؟؟؟؟
    ميگم شاتل بجز شركت آرانيك ،شركت ديگه اي هم توشيراز داره يانه؟چون من قبلا از آرانيك شاتل گرفتم وانصراف دادم ديگه خيلي جالب بنظر نمياد كه برم ودرخواست بدم؟

البته من زياد دانلود ندارم.... اگر هم لازم بشه لينكهاي دانلود را درidm ذخيره ميكنم روزهاي آخر هرچي اضاف بياد ميدم به دانلود كردن.
    نباید کارت شبکه غیر فعال باشه-شما سیمی که به کارت شبکه میخوره را چک کن البته اگه سیم قطع بشه شکلش یه جور دیگه هست بنابراین یه مدت مودم را با usb وصل کن به کامپیوتر انوقت میفهمی اشکال از isp هست یا نه
    میتونی ویندوز هم عوض کنی چون به احتمال زیاد کارت شبکه یا firmware ایراد داره نمیدونم آنبورد هست یا نه

اگه زیاد دانلود نداری میتونی سرویس سه ماهه بگیری که ارزون تر هم در میاد.من سه ماهه میگیرم
    فقط آرانیک هست اونا میخوان مشترکاشون زیاد بشه کاری ندارن که شما قبلا کنسل کردی نکردی

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آخه تنظيمات مودم روي كارت شبكه هست... من توتنظيماتش وارد نيستم نوع مودم smc هستش... البته تو امين نت كه تنظيم شد پيشنهاد خود اونا اين بود كه اگر به كارت شبكه وصل باشه سرعت بالاتر ميره وقطعي هم نداريد..زمانيكه شاتل داشتم روي usb تنظيم بود...درست حضور ذهن ندارم ولي فكر ميكنم فرقي نداشت با الآن.
    منظورتون از"کارت شبکه یا firmware ایراد داره نمیدونم آنبورد هست یا نه"چيه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آخه تنظيمات مودم روي كارت شبكه هست... من توتنظيماتش وارد نيستم نوع مودم smc هستش... البته تو امين نت كه تنظيم شد پيشنهاد خود اونا اين بود كه اگر به كارت شبكه وصل باشه سرعت بالاتر ميره وقطعي هم نداريد..زمانيكه شاتل داشتم روي usb تنظيم بود...درست حضور ذهن ندارم ولي فكر ميكنم فرقي نداشت با الآن.
    منظورتون از"کارت شبکه یا firmware ایراد داره نمیدونم آنبورد هست یا نه"چيه؟
    سرعت نت کاری به کارت شبکه بودن و usb نداره یه چیزی برای خودشون میگند/یه مودم دارم با Ethernet که وصل میکنم بعضی وقتها چراغ لینک چشمک زن میشه و ارتباط قطع میشه چند روز پیش این مودم را با usb وصل کرد تا الان به خوبی داره کار میکنهaztech هم هست از همین امین نت هم خریدم که کلی هم گرون حساب کرد/
    آموزش مودم smc را برات میفرستم/ گفتم که کارت شبکه تون onboard هست یا غیر آنبرد اگه غیر آنبرد که میتونی یکی بخری راحت اگه خراب باشه وبعد هم گفتم شاید راه انداز کارت شبکه بد نصب شده باشه

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگر محبت كنيد طريقه تنظيماتش را بفرستي ممنون ميشم.... كارت شبكه ام غير آنبورد هست .... بعيد ميدونم خراب باشه چون ازابتدا همينطور بوده ولي بقول شما بايد بره روي usb ببينم چطور جواب ميده؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ازاينكه محبت فرموديد متشكرم
    زحمت بكشيد :
    با توجه به شكل زير تعدادي از گزينه هايي كه در فايل آموزشي هست در تنظيمات مودم من نيست چرا؟

تواين قسمت من بايد تنظيماتي راانجام بدم كه به usb تغيير پيدا كنه؟
    البته يه مقدار شكل ظاهري مودم من با اون چيزي كه در آموزش اومده فرق داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تنظیمات مودم را لازم نیست دستکاری کنید شما فقط قسمت نصبusb آموزش را باید میخوندید
    کابل Ethernet را قطع میکنید و مودم را با usb وصل میکنید و cdمودم را میگذارید خو ویندوز یک پنجره باز میکنه برای نصب کردن سخت افزار جدید دوتا next میکنید ونصب میشود کانکت میشوید

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اونا كه متوجه شدم من ميخواستم وقتي از ابتدا ميخواهيم مودم را تنظيم كنم بطور كامل ياد بگيرم؟
    درضمن من قبلا شاتل داشتم از طريق usb وصل ميشدم همانموقع هم در همين قسمت تنظظيماتي انجام دادند اون كسيكه تنظيم ميكرد ميگفت من الان تنظيمات مودم شما را با usb تنظيم كردم وتوهمين قسمت كار را انجام داد پس ايشون تواين قسمت چكار كرده با توجه به اينكه توآموزش براي وصل شدن با يو اس بي حرفي از اين قسمت گفته نشده است؟ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اونا كه متوجه شدم من ميخواستم وقتي از ابتدا ميخواهيم مودم را تنظيم كنم بطور كامل ياد بگيرم؟
    درضمن من قبلا شاتل داشتم از طريق usb وصل ميشدم همانموقع هم در همين قسمت تنظظيماتي انجام دادند اون كسيكه تنظيم ميكرد ميگفت من الان تنظيمات مودم شما را با usb تنظيم كردم وتوهمين قسمت كار را انجام داد پس ايشون تواين قسمت چكار كرده با توجه به اينكه توآموزش براي وصل شدن با يو اس بي حرفي از اين قسمت گفته نشده است؟ممنون
    ازاينكه محبت فرموديد متشكرم
    زحمت بكشيد :
    با توجه به شكل زير تعدادي از گزينه هايي كه در فايل آموزشي هست در تنظيمات مودم من نيست چرا؟
    تواين قسمت من بايد تنظيماتي راانجام بدم كه به usb تغيير پيدا كنه؟
    البته يه مقدار شكل ظاهري مودم من با اون چيزي كه در آموزش اومده فرق داره؟
    نصب درایور کافی هست برای اتصال با usb ندیدم تو کنسول مودمی انتخاب usb و Ethernet داشته باشه/احتمالا کلی گفتند
    مورد دوم هم احتمالا مدل مودم ها فرق میکنه یا ساختار مودم تغییر کرده
    برای تنظیم کنسول مودم هم لازم هست که اطلاعات isP را برای تنظیم کنسول مودم داشته باشید مثل vpi و vci
    تنظیم اکثر مودم ها هم مثل هم هست /اون اموزش که به شما دادم برای من عکسهاش درست نمایش داده نمیشه
    مثال:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعا دستون درد نكنه الان خيلي بهتر از اونموقع شده درهنگام دريافت وارسال اطلاعات مانند قبل اصلا خاموشي نداره... فقط بعضي از سايتها و گاهي هم براي باز كردن بعضي از page ها مقداري دير باز ميشه؟؟؟
    ولي درمجموع تغيير اساسي كرده .... فقط موقعي كه دريافت وارسال ندارم درحالت خاموشي هست اين طبيعيه يانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •