اون نوشته رو n96 روی این پوشش پلاستیکی ولی تو مال 5800 زیر پوشش هستش که اگه بخوای دستمال بکشی چسبشو از بین میبری!(این یعنی کار غیر عاقلانه!)
اون نوشته رو n96 روی این پوشش پلاستیکی ولی تو مال 5800 زیر پوشش هستش که اگه بخوای دستمال بکشی چسبشو از بین میبری!(این یعنی کار غیر عاقلانه!)
میشه یه عکس ازش بذارینمن دیدم اما اصلا جذاب نیست!
به نظر من مشکی یکدست قشنگتره
فوق بالاش هم اگه قشنگ نبود قرمزشو میگیرم
من با ورژن 11.0.008 فلش کردم فونت عربی داره ولی زبان فارسی برای گوشی نداره حساسیت سنسور گوشیم هم کم شده ولی بعضی از تم ها و نرم افزار هایی که قبلا نصب نمی شد الان نصب شده جالبش اینه که گوشی قرمزه منوهای خودش هم قرمز بود الان همه چیزش آبی شده!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
آقا 5800 اصلا مجاریش هست تو بازار ،حالا فنلاندش هیچی؟؟؟ یا همش چینیه؟مگه پشتش نزده ماله کجاس؟
مجارش هست! ولی فنلاندی ها همون چینیه که لیبل روش زدن!
مال خود من که چینیه تا حالا هم مشکلی نداشتم!(کلا جنس چینی اسمش ترسناکتر از ظاهرشه!)
عکس که ندارم! تو مغازه دیدم!
مشکی یکدست تمامش مشکیه ولی قرمز و آبیش مشکی-قرمز یا مشکی-آبی نیست قرمزش زرشکیه با دورهای قرمز و آبیش هم لاجوردی تیره اس با دور های آبی که تو آکثر عکسها معمولا رنگهای زرشکی و لاجوردی چون خیلی تیره هستن مایل به مشکی افتاده! و اینطور دیده میشه که دو رنگن!
حساسیت سنسور رو میتونی تو Setting تغییر بدی!
یکی از دوستان سوال کرده بود
باید بگم خیر درسته ال سی دیش واید هستش ولی تصویر کش نمیاد! فرقی هم نمیکنه چه عکس باشه چه فیلم!این گوشی هنگام پخش فیلم یا نمایش عکس تصویر رو استریچ نمی کنه؟(یعنی تصویر کش بیاد)
چون ال سی دیش (واید16:9) این سوال برام پیش اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ری ویو از gsm arena حالشو ببرید.
من یه نگاهی به ریویوی ج.س.م آرنا انداختم اگه کسی زبانش خوبه و وقتشو داره یه ترجمه کامل ازش بذاره بد نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)