تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 96 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب معلومه که باید انیمیشنیش بیاد.

فکر نکنم بتونی عکس واقعی را بذاری...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام ببخشید من می خواستم از طریق 3d بازی کنم اما یاد ندارم شما به من یاد میدید

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب معلومه که باید انیمیشنیش بیاد.

فکر نکنم بتونی عکس واقعی را بذاری...
    جدی؟!
    ولی قبلا من یک اموزش تو تاپیک منیجر 08 دیده بودم یکیم تو همین تاپیک . پس اونا چی بودن؟
    البته لوگو رو تونستم درست کنم ولی عکس بازیکنا نمیشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو يه پست نوشته بود كه اگه تو دو تاريخ 28 ژوئن و1 جولاي يه بازيكن اضافه كني مشكل اخراج بر طرف ميشه ميخواستم يكي كه اين كارو بلده آموزش بده(دقيق) چون من نتونستم درست سر در بيارم. البته اينم بگم كه ميدونم لول مربي و پولاي خودمو از دست ميدم ولي برام مهم نيست.
    لطفا اين سوالات منو جواب بديد تا از بلاتكليفي درام با تشكر از همه دوستان

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو يه پست نوشته بود كه اگه تو دو تاريخ 28 ژوئن و1 جولاي يه بازيكن اضافه كني مشكل اخراج بر طرف ميشه ميخواستم يكي كه اين كارو بلده آموزش بده(دقيق) چون من نتونستم درست سر در بيارم. البته اينم بگم كه ميدونم لول مربي و پولاي خودمو از دست ميدم ولي برام مهم نيست.

لطفا اين سوالات منو جواب بديد تا از بلاتكليفي درام با تشكر از همه دوستان
    نه عزيز مشكل اخراج با اين كارا برطرف نميشه بهترين روش استفاده از كرك صحيح رازور هست كه لينكش هم توي پست اول هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مشکل من حل شد.بزودی یک تعداد عکس از بازیکنای لیگ ایران میزارم.
    فقط یک چیزی کسی میدونه اگر ادیت منیجر را دست کاری کنی و بعد سیو کنی و رایت ایا فایل سیوی وجود داره که بشه به یک کامپیوتر دیگه منتقل کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من كرك رازور رو از پست اول دانلود كردم بعد كپي كردم محل نصب بازي ديگه بازي اجرا نميشه صفحه سياه ميشه و خارج ميشه حالا چي كار كنم آيا لازمه كه پچ 2 رو هم نصب كنم يانه فقط كرك كافيه ؟ لطفا راهنماييم كنيد.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسلما عکس بازیکن وارد بازی می شه. چون من واسه خودم اکثر بازیکنای پرسپولیسو وارد کردم. کلی بازیکن جدید و کلی قیافه ی جدید بازیکنای قبلی رو هم وارد بازی کردم.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من كرك رازور رو از پست اول دانلود كردم بعد كپي كردم محل نصب بازي ديگه بازي اجرا نميشه صفحه سياه ميشه و خارج ميشه حالا چي كار كنم آيا لازمه كه پچ 2 رو هم نصب كنم يانه فقط كرك كافيه ؟ لطفا راهنماييم كنيد.ممنون
    بله شما حتما باید این پچ را دانلود کنید...

مشکل من حل شد.بزودی یک تعداد عکس از بازیکنای لیگ ایران میزارم.
    فقط یک چیزی کسی میدونه اگر ادیت منیجر را دست کاری کنی و بعد سیو کنی و رایت ایا فایل سیوی وجود داره که بشه به یک کامپیوتر دیگه منتقل کرد؟

توی خود همون ادیت منیجر توی تب file یکح گزینه هستش که می تونی کارهایی را که انجام دادی درون ادیت منیجر را سیو کنی.

سپس می تونی اون را آپلود کنی تا ما هم بتونیم استفاده کنیم..!دی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مسلما عکس بازیکن وارد بازی می شه. چون من واسه خودم اکثر بازیکنای پرسپولیسو وارد کردم. کلی بازیکن جدید و کلی قیافه ی جدید بازیکنای قبلی رو هم وارد بازی کردم.
    خوب الان که عکسارو وارد کردی میتونی سیو کنی تو ادیت و مثلا به یک کامپیوتر دیگه متقل کنی البته سیو بازیت را نه سیو عکسایی که وارد کردی.

چون همون طور که amir_rahmani گفته بود گوشه سمت چپ صفحه ادیت -> export <- snapshot <- assistant

را زدم ولی وقتی فایلی که سیو میکنی را وارد ادیت منیجر یک کامپوتر دیگه میکنی چیزی نمیاره.هیچ تغییری ایجاد نمیشه.

دقیقا میتونید بگید چیکار باید بکنم.

راستی خوب حالا که زحمت کشیدی کلی بازیکن جدید وارد کردی بزار ما هم استفاده کنیم.منم بازیکنای استقلال همشون را وارد کردم (البته همه بجز علیزاده) یک تعدا بازیکنای تیم های دیگه را هم وارد کردم .اگر یاد گرفتم چجوری سیو کنم میزارم اینجا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •