سلام
مدل Q5 میتونه از طریق wireless به اینترنت متصل بشه و هم دارای WinCE 5.0 Professional هست که میتونی تمام برنامه هایی که با این ویندوز کار میکنه رو روش نصب کنی.
البته مدل A3 هم وجود داره که فکر کنم ویندوز نداشته باشه
سلام
مدل Q5 میتونه از طریق wireless به اینترنت متصل بشه و هم دارای WinCE 5.0 Professional هست که میتونی تمام برنامه هایی که با این ویندوز کار میکنه رو روش نصب کنی.
البته مدل A3 هم وجود داره که فکر کنم ویندوز نداشته باشه
ممنون از راهنمائیتون... شما میدونید قیمتش چنده الان؟؟؟ حافظش هارد دیسک هست یا فلش؟؟؟ از نظر ضبط صدا چطوره؟؟؟ جون خیلی مهمه برام که قدرت ضبطش خوب باشه.
سلام
خواهش میکنم
ظرفیت 60 گیگ 595 تومن و ظرفیت 80 گیگ 610 تومن میتونی از فروشگاه نگاره بخری
هارد دیسک هستش
ضبط صدای کاوون در کل خوبه و میشه گفت خیلی خوبه البته به رکوردر ها نمیرسه.
نمایندگی فروش محصولات کووان در بازار رضا هست یا فقط تو مجتمع پایتخت هستش؟
توی بازار رضا هم یکی هست ... پشت ویترینش کارای cowon هست و یه مانیتور LCD سونی ... فکر کنم پردازش انفورماتیک بود اسم مغازه .
سلام می خواستم راجع به جدیدترین فیرمور Cowon S9 توضیح دهید و اینکه چه قابلیتهایی به پلیر افزوده.
من حدود یک ماهه که اونو خریدم و ازش کاملا راضیم. روی پلیر من اول فیرمور 2.07 نصب بود که از طریق سایت شرکت به 2.09 آپدیتش کردم که تفاوت محسوسی با فیرمور قبلی نداشت.
ضمن اینکه سر آخر متوجه نشدم که دستگاه موقع پخش موزیک چه جوری Lyric رو هم نشون میده.
تغییراتی که در فیرمور 2.10 S9 انجام شده اینا هستش
New features
- Added a feature of subtitle synchronization in Movie mode.
- Added GUI buttons in Movie mode (subtitle synchronization, playback speed control, and JetEffect).
- Support DivX3 codec in Movie mode.
- Added to slide album art images when you tap screen toward right or left, even if the files don’t have
album art in vertical Music mode.
- Added pitch correction for playback speed control in Music mode.
- Support Audible.
Improvements
- Improved battery life when high resolution (over 480*272) files are played in Movie mode.
Continuous Playback hour is depends on files but it is improved up to 75%.
(ex> 6hours -> 10 hours 30 minutes)
- Improved Widget GUI.
- Fixed the error that some image color was discolored in Picture mode.
- Fixed an exit button in calculator.
اینم لینک دانلود این فیرمور:
برای نمایش لیریک فکر تو قسمت تنظیمات و بعد تو قسمت display گزینه لیریک باشه که باید تیکش زدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسخگویی به سوالاتم. این فیرمور جدید آلفائه یا هنوز بتا هستش؟
خواهش میکنم
این لینک و تغییراتی که گذاشتم مال نسخه آلفائه هست
برای نشون داده شدن لیریک در S9 علاوه بر اینکه در منوی Display باید Lyric On باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام LDB Manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
فیرمور جدید S9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
امیدوارم فیرمورهای آینده S9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های PDF رو پشتیبانی کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)