تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 596 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

روی سیستم من avg بود انینستال کردم می خوام کسپر نصب کنم ارور میده که avg را باید پاک کنی
    در حالیکه من با نرم افزار های آن اینستالر آن ایسنال کردم و هیچ اثری از avg نیست کامپیوتر اما اون هنوز میگه اون را باید بر داری
    چه کار کنم؟
    دوست عزيز اين تاپيك مختص معرفي كرك و سريال كاسپر ميباشه و بهتر بود شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح ميكرديد.اما پاسخ سوال شما.مراحل زير را دنبال كنيد:

مراحل زير را طي كرده و مشكل خود را حل نماييد:

1-از منوي start وارد گزينه Run شويد و عبارت regedit را در آن تايپ كرده و ok را بزنيد.

2-مسيرهاي زير را طي كرده و بر روي AVG و AVG8Uninstall كليك راست كرده و اين دو مورد را حذف نماييد و سپس اقدام به نصب كاسپر نماييد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG
    و
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall

در نهايت هم وجود برنامه هايي مثل CCleaner براي پاك كردن وروديهاي غيرمعتبر در رجيستري مفيد خواهد بود.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزيز اين تاپيك مختص معرفي كرك و سريال كاسپر ميباشه و بهتر بود شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح ميكرديد.اما پاسخ سوال شما.مراحل زير را دنبال كنيد:

مراحل زير را طي كرده و مشكل خود را حل نماييد:

1-از منوي start وارد گزينه run شويد و عبارت regedit را در آن تايپ كرده و ok را بزنيد.

2-مسيرهاي زير را طي كرده و بر روي avg و avg8uninstall كليك راست كرده و اين دو مورد را حذف نماييد و سپس اقدام به نصب كاسپر نماييد:

Hkey_local_machine\software\avg
    و
    hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entversion\uninstall\avg8uninstall

در نهايت هم وجود برنامه هايي مثل ccleaner براي پاك كردن وروديهاي غيرمعتبر در رجيستري مفيد خواهد بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود بر استاد همیلتون گرامی
    ببینید،این مشکل Database obsolete بیشتر به کلید مربوط می شود،چندانکه بعضی کلیدها با این مشکل روبرو می شوند و بعضی دیگر هم در لیت سیاه هستند و یا بعضی دیگر که در تارنمای Kiskavkiyes هستند،بایتسی از نسخه Kis7 برای نسخه 2009 بهره ببریم زیرا که در غیر اینصورت،اگر از نسخه های KIs2009 بهره ببریم،با پیغام همسان نبودن با برنامه روبرو می شویم!!!
    این مشکل از کجا میتواند باشد؟مثل آنکه اکنون کلیدهایی ردست و حسابی برای نسخه 2009 پیدا نمی شوند....درست است؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با دروود بر استاد همیلتون گرامی
    ببینید،این مشکل Database obsolete بیشتر به کلید مربوط می شود،چندانکه بعضی کلیدها با این مشکل روبرو می شوند و بعضی دیگر هم در لیت سیاه هستند و یا بعضی دیگر که در تارنمای Kiskavkiyes هستند،بایتسی از نسخه Kis7 برای نسخه 2009 بهره ببریم زیرا که در غیر اینصورت،اگر از نسخه های KIs2009 بهره ببریم،با پیغام همسان نبودن با برنامه روبرو می شویم!!!
    این مشکل از کجا میتواند باشد؟مثل آنکه اکنون کلیدهایی ردست و حسابی برای نسخه 2009 پیدا نمی شوند....درست است؟
    نگاه کنید بیان هشدارها در کسپرسکی بر اساس اولویت هستش

مثلا تا زمانیکه کسپرسکی فعال نشه ، هشدارهای آپدیت برای شما نمایش داده نمیشود

به محض فعالسازی کسپرسکی ، سایر موارد مهم سریعا به اطلاع کاربر رسانده میشه

Database obsolete در واقع بیانگر قدیمی بودن آپدیت هاست که این سه عامل می تونه داشته باشه

1- صحیح نبودن تاریخ سیستم 2- عدم آپدیت کسپرسکی در هفته اخیر 3- عدم آپدیت کامل کسپرسکی ( بالاخص بخش Anti-Malware )

برای مشکل 1 که تاریخ سیستم را چک کنید ، برای مشکل 2 کسپرسکی را آپدیت کنید

و برای مشکل 3 هم باید کسپرسکی را با فیلطرشکن یا v-p-n آپدیت کنید

در ضمن هنوز برخی کلیدهایی که در پست زیر گذاشتم فعال است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    چرا به این شکل است؟به روز رسانی کامل انجام ننمی شود؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دروود
    چرا به این شکل است؟به روز رسانی کامل انجام ننمی شود؟
    شما تصویری از بخش آپدیت بگذارید

متاسفانه کاربران ایرانی در آپدیت نسخه 2009 کسپرسکی با مشکل مواجه شدند که میشه به ISP ها ربط داشته باشه

این مشکل بدینگونه نمایان میشه که تمام بخش های کسپرسکی آپدیت میشه بجز بخش Malware آن

حتما میدانید بخش Anti-Malware مهمترین بخش کسپرسکی است و عدم آپدیت این بخش یعنی عدم کارایی کسپرسکی

بهرحال برای رفع این مشکل کافیه که از فیلطرشکن استفاده نمایید

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من kaspersky Internet Security 2009 kis8.0.0.506en رو دانلود کردم و نیاز به کلید(لیسانس) دارم.لطفا کمکم کنید.
    در موردچگونگی رفع مشکل عدم آپدیت کامل کاسپراسکی بخش Anti-Malware که قبلا بهش اشاره کردین بیشتروجامع تر توضیح بدین.ممنونم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من kaspersky Internet Security 2009 kis8.0.0.506en رو دانلود کردم و نیاز به کلید(لیسانس) دارم.لطفا کمکم کنید.
    در موردچگونگی رفع مشکل عدم آپدیت کامل کاسپراسکی بخش Anti-Malware که قبلا بهش اشاره کردین بیشتروجامع تر توضیح بدین.ممنونم
    در مورد تهيه لايسنس ميتونيد از پست اول يا از تاپيك زير استفاده نماييد:

در مورد آپديت نشدن بخش Anti-Malware كاسپر بايد گفت كه اين مشكل همگاني نيست و ممكنه به برخي ISPهاي ايراني باشه.براي حل مشكل (در صورت وجود مشكل) ميتونيد از تاپيك زير استفاده كنيد:

12. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من جدیدا هر چی Key جدید و تازه وارد کاسپر میکنم قبول نمیکنه و این پیغام رو میده :

میشه بگیر راه حل چیست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من جدیدا هر چی Key جدید و تازه وارد کاسپر میکنم قبول نمیکنه و این پیغام رو میده :

میشه بگیر راه حل چیست ؟
    دوست عزیز این پیغام بیانگر اینه : کلیدی که استفاده میکنید با محصول مورد استفاده شما فرق داره

شما باید از کیلدهای اینترنت سکیوریتی استفاده کنید ( در پست زیر چند Key گذاشته بودم که هنوز برخی هاشون فعالند )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •