ایران کنیا را برد!واقعا بچه ها گل کاشتن با این بازی تن عربستان به لرزه افتاد! البته من تا دقیقه 88 تماشا کردم!در هر صورت با یک پنالتی ارزشمند جوانان دایی تیم کنیا را بردند!
-----
-----
ایران کنیا را برد!واقعا بچه ها گل کاشتن با این بازی تن عربستان به لرزه افتاد! البته من تا دقیقه 88 تماشا کردم!در هر صورت با یک پنالتی ارزشمند جوانان دایی تیم کنیا را بردند!
دایی: باید با چند گل مقابل کنیا به برتری می رسیدیم
کریمی بچه خوبی است
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از کسب نتیجه پیروزی مقابل کنیا گفت از عملکرد بازیکنان خود در این دیدار تدارکاتی رضایت کامل دارد با این حال اگر مهاجمان دقت می کردند با بیش از یک گل بازی را می بردند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی پس از برتری یک بر صفر تیم ایران مقابل کنیا با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: بازی بدی را انجام ندادیم. تیم ما توانست نمایش قابل قبولی مقابل کنیا داشته باشد که من از آن راضی هستم. حریف ما با یازده بازیکن در زمین خود دفاع می کرد و با ارائه یک بازی دفاعی به دنبال حفظ نتیجه بود.
وی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان در هر دو نیمه دیدار دوستانه امروز، افزود: بدون شک اگر مهاجمان تیم ملی از فرصت های خود بهتر استفاده می کردند با اختلاف بیش از 3 گل کنیا را شکست می دادیم. از بازی تیم بویژه در نیمه دوم رضایت کامل دارم.
خبرنگاری از دایی پرسید آیا او از اینکه تماشاگران علی کریمی را در بازی امروز تشویق کردند ناراحت نشده است، وی در پاسخ به این سوال گفت: من از تشویق تماشاگران ناراحت نمی شوم. هر کس به یک بازیکن و یک مربی خاص علاقه دارد و در ورزشگاه شخص مورد علاقه خود را تشویق می کند. من به عقاید و نظرات تمام تماشاگران احترام می گذارم.
وی با بیان اینکه مگر می شود سرمربی تیم ملی از تشویق یک بازیکن ناراحت شود، خاطرنشان کرد: احتمال بازگشت علی کریمی به تیم ملی وجود دارد اما برای بازی مقابل عربستان درصد این احتمال اندک است.
سرمربی تیم فوتبال کشورمان در ادامه تاکید کرد: تمامی نفراتی که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند تا بازی با عربستان ما را همراهی خواهند کرد و احتمال این موضوع که به جمع این نفرات بازیکن جدیدی افروده شود اندک است.
وی در دامه از جدایی بازیکنان تیم های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و صبا باتری از جمع بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان خبر داد و افزود: این بازیکنان یک روز پس از همراهی تیم های خود در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا مجددا در اردو حاضر خواهند شد. در این مدت تیم ملی بدون نفرات یاد شده به تمرینات خود ادمه خواهد داد.
سرمربی تیم فوتبال کشورمان با تاکید دوباره بر اینکه احتمال دعوت از بازیکنان جدید به اردوی تیم ملی برای بازی با عربستان بسیار اندک است گفت: ما آماده ترین بازیکنان را به اردوی تیم ملی دعوت کرده ایم. این روند از زمانی که من سرمربی شدم برای انتخاب بازیکنان ملاک اصلی بوده و از این به بعد نیز با همین روش ادامه می دهیم.
خبرنگاری از دایی پرسید ملاک وی برای برگزیدن حریفان تدارکاتی تیم ملی چیست، دایی در پاسخ گفت: من بازی های حریفان تدارکاتی تیم ملی را با توجه به دیدارهای رسمی که پیش رو داریم به کمیته تیم های ملی معرفی می کنم و این کمیته با مذاکره با فدراسیون های مختلف حریفان تدارکاتی را انتخاب می کند. ابتدا در نظر داشتیم با بحرین بازی کنیم اما پس از اینکه با بحرین به نتیجه نرسیدیم قطر را انتخاب کردیم که تیم ملی این کشور هم بنا به دلایلی از رویارویی با تیم ملی کشورمان انصراف داد با این شرایط کنیا برای بازی با تیم ملی انتخاب شد.
خبرنگاری از دایی پرسید چرا تیم ملی کنیا با پیراهن تولیدی شرکت او به میدان رفت، سرمربی تیم ملی در پاسخ گفت: این موضوع به من ربطی ندارد. ما میزبان بودیم و باید با پیراهن اصلی مان بازی می کردیم که تشابه با پیراهن تیم ملی کنیا داشت و برای همین به این تیم پیراهنی دادیم که مقابل ما بازی کند.
علی دایی با طرح این موضوع که از تیترها و مسائلی که پیرامون اختلاف نظر او با علی کریمی مطرح شده خنده اش می گیرد، خاطرنشان کرد: از اینکه عنوان می شود دایی با کریمی قهر و آشتی کرده خنده ام می گیرد. متاسفانه هرگاه بازیکنی را به تیم ملی دعوت نمی کنم چنین مسائلی مطرح می شود. من به عنوان سرمربی تیم ملی با هیچ بازیکنی قهر نیستم. اینجا نام ایران مطرح است و زمانی که نام ایران به میان می آید دایی و کریمی هیچ چیز نیستند. مقابل عظمت و بزرگی ایران ما جایی نداریم. شما اطمینان داشته باشید اگر علی کریمی در دیدارهای آینده توانایی خود را نشان دهد به اردوی تیم ملی دعوت خواهد شد.
سرمربی تیم ملی علی کریمی را بازیکنی توانمند خواند و گفت: علی کریمی بچه خوبی است و از توانایی های بالایی برخوردار است. او طی این مدت اشتباهاتی را مرتکب شد که متوجه آنها شد و مجددا برای بازی در تیم ملی ابراز تمایل کرد. بدون شک اگر او بتواند 90 دقیقه برای تیم باشگاهی خود (پرسپولیس) خوب و مثمر ثمر بازی کند به تیم ملی دعوت خواهد شد.
دایی در خصوص جدایی موقت کریم باقری از تیم ملی گفت: باقری از تیم ملی خداحافظی نکرده است. او پیش از اعلام فهرست تیم ملی با من تماس گرفت و گفت در حال حاضر خسته است و نمی تواند به بدن خود فشار بیاورد و باید به این بازیکن حق داد. او با شرایط فعلی از تیم ملی جدا شده و در دور آینده اگر همانند گذشته خوب عمل کند به تیم ملی دعوت خواهد شد.
دايي:
كريمي براي بازي با عربستان به تيم ملي دعوت نميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: علي كريمي به احتمال بسيار فراوان براي بازي با عربستان به اردوي تيم ملي دعوت نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر تيم ملي برابر كنيا تصريح كرد: در دو نيمه بازي اختيار عمل را در دست داشتيم و اگر از موقعيتهاي به دست آمده استفاده ميكرديم بيش از 3 گل به حريف ميزديم.
وي ادامه داد: با توجه به زمان اندكي كه تيم دور هم جمع شده بود و تمرينات كمي كه داشتيم از نتيجه بازي و كيفيت مسابقه راضي هستم.
دايي در مورد اينكه حريفان تداركاتي تيم ملي چگونه انتخاب ميشوند؛ عنوان كرد: من به كميته تيمهاي ملي پيشنهاد ميدهم و اين كميته تصميمگيري ميكند. انتخاب اول من بحرين و قطر بود اما بنا به دلايلي اين اتفاق رخ نداد و فدراسيون تصميم گرفت با كنيا بازي كنيم.
سرمربي تيم ملي درباره اينكه تماشاگران با تشويق كريمي خواهان حضور وي در تيم ملي شدند، تاكيد كرد: به هيچ وجه از تشويق كريمي ناراحت نميشوم. من به نظر مردم احترام ميگذارم. همه چيز امكان پذير است اما احتمال دعوت شدن علي كريمي براي بازي 8 فروردين مقابل عربستان بسيار اندك است.
دايي در پاسخ به اين سئوال كه چرا پس از آشتي با كريمي وي را به تيم ملي دعوت نكرده، اظهار داشت: من با هيچ كس قهر نيستم. از بعضي حرفها خندهام ميگيرد. ميگويند من با كريمي قهر هستم يا كريمي با من آشتي كرده است. اين حرفها را كه ميشنوم خندهام ميگيرد. علي كريمي بازيكن خوبي است. او به اشتباهش پي برده و هر موقع توانايي 90 دقيقه بازي را پيدا كند به تيم ملي دعوت خواهد شد.
وي يادآور شد: وقتي بحث منافع ملي به ميان ميآيد من و كريمي چيزي نيستيم. مهم اسم ايران است. نام ايران ابهت دارد و هر موقع كه منافع ملي در ميان باشد منافع شخصي ديگر اهميت نخواهد داشت.
سرمربي تيم ملي در مورد برنامههاي آينده تيم ملي عنوان كرد: اول فروردين ماه براي برگزاري ديدار دوستانه به كويت ميرويم، سوم همين ماه مقابل كويت بازي خواهيم كرد و فرداي آن به تهران بازخواهيم گشت تا براي رويارويي با عربستان آماده شويم.
دايي در مورد اينكه چرا روي پيراهن تيم ملي كنيا آرم توليدي دايي نقش بسته بود، تصريح كرد: من سرمربي تيم ملي هستم و مسئوليتم چيز ديگري است. اين موضوع به من ارتباطي ندارد. اين موضوع را از مسئولان فدراسيون فوتبال بپرسيد.
دايي درباره انصراف باقري از حضور در تيم ملي خاطرنشان كرد: او از تيم ملي خداحافظي نكرده است. كريم به من زنگ زد و گفت؛ به خاطر فشردگي مسابقات خسته است و نمي تواند همراه تيم ملي باشد. مطمئنا او بعد از بازي با عربستان به جمع ما ملحق خواهد شد. باقري از اول به ما يا علي گفت و تا آخر راه كنار ما خواهد بود.
یک نکته عجیب در بازی با کنیا دیدم :
لباس های تیم کنیا نه پرچمه کشورشون رو داشت و نه نشان فدراسیون و جالب تر از اون این بود که این لباس ها تولید شده در تولیدی دایی بود
ما چه قدر بدبختیم که با تیم دوم کنیا بازی تدارکاتی میکنیم تازه کلی هم پول بهشون میدیم ، براشون لباس هم تهیه میکنیم و آخره سر آقایون مسئول به اینکه ما بازی تدارکاتی داریم افتخار هم میکنن .
اینو دقت نکرده بودم ! شاید به چندتا سیاه پوست پول داده بودن بیاین بازی کنین و خودتون رو جا تیم کنیا جابزنین !!
من واقعا دلیلشو نمی فهمم چرا باید با این تیمهای درجه 4 5 بازی کنیم ؟! واسه تحریم ؟ یا فدراسیون بی عرضه س ؟!![]()
بازی تبلیغاتی بود لباسهای تولیدی دایی رو تبلیغ کردن با این شرایط با عربستان به مشکل برمی خوریم البته این شانس رو داریم مهدوی کیا سانتر کنه نکونام هد بزنه!شجاعی دریبل کنه پاس گل بده!البته اگه نتیجه نگرفتیم باشگاهها هم مقصرند و فشردگی جام باشگاهها و سایر بهانه ها هنوز تا 8 فروردین......
یه جا شنیده بودم که قرار بود با تیم ملی هلند بازی کنیم !! درسته ؟؟
کسی چیزی در این باره شنیده ؟؟
ایکاش بجای کنیا حداقل با ترکیه که تو جام ملتهای اروپا خوب کار کرده بازی میکردیم !! یا مثلا سوئد یا حتی مکزیک !!
تيم ملي كنيا با پيراهن دايي به ميدان آمد!!
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال كنيا در بازي ديروز با پيراهني كه مارك دايي داشت به ميدان آمد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم ملي كنيا در ديدار مقابل تيم فوتبال ايران با پيراهن هايي كه روي آن مارك دايي حك شده بود وارد ميدان شدند. اين موضوع مورد توجه خبرنگاران و حتي بازيكنان تيم ملي ايران قرار گرفت.
* جلوي درب ورودي ورزشگاه پرچم هاي قرمز و آبي متعلق به پرسپوليس و استقلال از سوي ماموران نيروي انتظامي گرفته مي شد.
* حدود 5 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور يافتند.
* 10 هوادار كنيايي با پرچم هاي كشورشان از جايگاه ويژه بازي را تماشا كردند.
* كيومرث هاشمي، علي كفاشيان، عزيز محمدي و مهدي تاج از نزديك نظاره گر بازي بودند.
* در حالي كه ساعت بازي از سوي فدراسيون فوتبال 16:30 اعلام شده بود بازي با 15 دقيقه تاخير آغاز شد.
* 10 خانم كه قصد داشتند براي ديدن بازي به ورزشگاه بيايند با ممانعت نيروهاي حراست اجازه ورود پيدا نكردند.
اره به نظر مهر ماهیه جا شنیده بودم که قرار بود با تیم ملی هلند بازی کنیم !! درسته ؟؟
کسی چیزی در این باره شنیده ؟؟
ایکاش بجای کنیا حداقل با ترکیه که تو جام ملتهای اروپا خوب کار کرده بازی میکردیم !! یا مثلا سوئد یا حتی مکزیک !!
اصلا قرار بود با اسپانیا بازی کنن خودشونم پیشنهاد داده بودن واقعا که فدراسیون .....
- سرمربي جديد تيم ملي فوتبال عربستان سعودي، حريف ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰ابراز اطمينان كرد، ميتواند تيمش را راهي اين رقابت ها كند. به گزارش خبرگزاري رويترز از رياض، سرمربي سابق تيمهاي اسپورتينگ ليسبون پرتغال و پاناتينايكوس يونان كه ماه گذشته به عنوان بيستمين مربي تيم ملي فوتبال عربستان سعودي در ۱۵سال گذشته انتخاب شد، قصد دارد براي تحقق پنجمين صعود پياپي اين تيم به جام جهاني، اعتماد به نفس بازيكنان خود را بالا ببرد. عربستان كه قرار است روز هشتم فروردين ماه در ديداري حساس مقابل تيم ملي فوتبال ايران قرار بگيرد، در حال حاضر در مكان چهارم گروه دوم مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰قرار دارد. در پايان اين مرحله فقط دو تيم نخست هر گروه جواز صعود خودكار به جام جهاني را كسب خواهند كرد و تيمهاي سوم در يك مسابقه پلي آف به مصاف هم مي روند تا برنده براي كسب آخرين سهميه مقابل تيم ملي فوتبال نيوزيلند به عنوان نماينده منطقه اقيانوسيه قرار بگيرد. خوزه پسيرو در اينباره گفت: بازيكنان من توانايي و مهارت فني رفتن به جام جهاني را دارند. در اينباره هيچ ترديدي ندارم. اين مربي پرتغالي افزود: عملكرد ما تاكنون خوب نبوده و اين كار ما را مشكل خواهد كرد اما بايد باور كنيم كه ميتوانيم. بايد اين را در ذهن بازيكنان جا بيندازم و اين باور را به آنها القا كنم. خواستن، توانستن است، به همين راحتي. وي با توجه به اينكه احتمالا كره جنوبي و تيم قدرتمند ايران به عنوان صدرنشينان گروه، دو سهميه صعود خودكار را كسب ميكنند، پذيرفته است كه عربستان احتمالا بايد روي مسابقات پلي آف حساب كند. ناكامي عربستان براي صعود به جام جهاني، تراژدي بزرگي در كشوري است كه علاقه به فوتبال در آن به اندازه عمق جيب شيوخ ثروتمندش است كه اداره فوتبال را برعهده دارند. پسيرو كه در فصل ۲۰۰۳ - ۲۰۰۴دستيار كارلوس كويروز سرمربي رئال مادريد بوده، اظهار داشت: در چهار دوره گذشته جام جهاني، حضور داشتيم كه نشان مي دهد، توانايي اين كار را داريم. ما چالش بزرگي در پيش داريم و طي مدت كوتاهي بايد تغييرات بزرگي در تيم بدهيم. من بايد تاكتيكها و آمادگي تيم را ارزيابي كنم. كارهاي سخت زيادي داريم كه بايد انجام دهيم. مصدميت تعدادي از بازيكنان مطرح تيم ملي عربستان از جمله ياسر القحطاني بهترين بازيكن آسيا در سال ،۲۰۰۷كار پسيرو را سخت تر هم كرده است. سرمربي عربستان تصديق كرد: نميخواهم در اينباره يا چگونگي مصدوميت بازيكنانم صحبت كنم. بايد روي بازيكناني كه در اختيار دارم تمركز كنم و به آماده كردن آنها بپردازم. همين و بس. وي در مورد احتمال حذف عربستان از دور مسابقات جام جهاني نيز تاكيد كرد: هر مربي كه قصد دارد با تيمي كار كند كه به طور متوسط هر هشت ماه يكبار سرمربياش را عوض ميكند بايد آمادگي بركناري را داشته باشد. اين امر در عربستان عادي است. اينجا مثل اروپا نيست بلكه هميشه مربيان را تغيير مي دهند. براي اين اتفاق آماده ام. به اينكه چه زماني از تيم ميروم، فكر نمي كنم. فقط به يك چيز فكر ميكنم، جام جهاني. پسيرو گفت: در حال حاضر تمام وقتم را به اين موضوع اختصاص داده ام و براي تحقق آن از نهايت توانايي ام استفاده خواهم كرد. شنبه 24 اسفند 1387
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)