من یکیو می شناسم که مکانیک صنعتی اصفهان قبول شده.شما هم می شناسیش.
من یکیو می شناسم که مکانیک صنعتی اصفهان قبول شده.شما هم می شناسیش.
یه چیزی بگم بخندین!
من به جای یه شنبه هفته ی دیگه امروز رفتم اهواز واسه ثبت نام. توی اون هوا بابام میخواست کلمو بکنه. 2 ساعت رفتیم اهواز 1 ساعت توی شهر و 2 ساعت برگشتیم دزفول! به خدا دروغ نمیگم. اگه واسه چیز دیگه این بلا رو سر خانواده میاوردم کلم کنده بود ولی وقتی این اتفاق افتاد مامانم به جای غر زدن نیگام کرد بهم گفت چته اینقدر اعصابتو خورد کردی دیگه کاریه که شده. خدا باعث و بانیشو لعنت کنه.
اینجا مکانیک جامدات چمران اهواز داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزيز.......... من اين سؤالمو چند صفحه قبل هم مطرح كردم، بازم مي پرسم چون واقعآ خوشحال ميشم كه نظرات شما رو هم بشنوم: من امسال به دليل سياست هاي بسيار هوشمندانه سازمان سنجش(!) مكانيك شهر تهران قبول نشدم، بجاش مهندسي شيمي قبول شدم ، به نظر شما باهاش حال ميكنم؟؟!!
آره. مهندسی شیمی از 20، 30 ساله پیش از مهندسی مکانیک جدا شد. در مهندسی شیمی زیاد با شیمی سر و کار نداری. مهندس شیمی رابط بین شیمیست ها با مهندسان مکانیک است.
سلام دوستان شرمنده وسط بحثتون اومدم
من هیچ علاقه ی خاصی ندارم با این وضع 65 درصد تهران هم که عمرا قبول شم
فردوسی مشهد چه رشته ای رو واسه من معرفی می کنین که بیای بیرون نونت تو روغن باشه؟
من ریاضی ام
من که فقط با مکانیک حال می کنم.ولی خوب اگه جای شما بودم حتما همون مهندسی شیمی رو می رفتم به جای اینکه یه سال دیگه بخونم که آیا قبول بشم آیا نشم.
در حال حاضر مهندسی عمران-صنایع-معماری-کامپیوتر-it نسبت به سایر مهندسی ها از دامنه شغلی بهتری برخورداره.البته همه چیز به خود آدم برمی گرده.برای آدم زرنگ همیشه کار هست.
موفق باشید.![]()
سلام بچه ها من می خواستم زمان ثبت نام رو بدونم و این که امسال روزنامه می یاد یا نه ؟
زمان ثبت نام بسته به حرف اول فاميل شما از 23 تا 26 شهريور
روزنامه هم به خددددددا نميزنه
زمان ثبت نام هر دانشگاه در سایت سازمان سنجش و در گزینه زیر اعلام نتایج موجود هست.به ادامه مطلب در اونجا مراجعه کنید تا دانشگاهتون رو پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)