آرمین تکراریه .
حمید بعضی از این کانسپتارو ----- کن. چین اینا بابا خجالت بکش
ولی این x2 بهش میاد بعدا بشه یه گوشیه راستکی. چیز ملسیم هست
WOWدر این که همه سوراخن شکی نیست چون کار خداست و نمیشه کاریش کرد
این حرفو بزارین تو امضاتون
آرمین تکراریه .
حمید بعضی از این کانسپتارو ----- کن. چین اینا بابا خجالت بکش
ولی این x2 بهش میاد بعدا بشه یه گوشیه راستکی. چیز ملسیم هست
WOWدر این که همه سوراخن شکی نیست چون کار خداست و نمیشه کاریش کرد
این حرفو بزارین تو امضاتون
لطفا برای خطاب خشگلی مورد را هم مسخص کنید تا ذهنها انحراف نداشته باشه![]()
دوستان سلام
من دوستم تازگیا گرفتهنه...
تقلبي نيس ولي جنسش آشغال شده
اصلا دوربيناش كه افتضاحه ... من تازگي ها 3 تاش خريدم كه مي گما!
سرعتش هم خيلي كنده من p990 داداشم را به همه اين P1 ها ترجيح ميدم ...لامصب از دوربين گرفته تا سرعت ، من مشكل پسندو ارضا كرده !
بازم نمي دونم حالا هر جور خودت مي دوني
خیلی هم خوب و سرحاله و راضی هم هست
بیخودی هم اومد آپدیت کرد ولی تغییر خاصی نکرد
الان هم هکش کرده شده هلو
خومب کجا باید بریمسوني اريكسون يه مسابقه برگذار كرده كه 7 تا ايكس 1 جايزه ميده
تا 24 اكتبر هم فرصت داريد تو اين مسابقه شركت كنيد
9 تا اپيسود (Episode) جاني ايكس را ببنيد و بگيد كه هر اپيسود به چي چيز در X1 اشاره داره
لینکش رو بده
بابا این که همون w1000 خودمونه که هیچ وقت نیومداینم یکی از من
نمیدونم شاید تکراری باشه![]()
نه عزیزلطفا برای خطاب خشگلی مورد را هم مسخص کنید تا ذهنها انحراف نداشته باشه
فکرت رو منحرف نکن
این داش علی ما بچه گل روزگاره
بابا بچه مثبته
بچه مسلمونه
دیگه چی بگم باور کنین
قربون سيد گل خودمون برمنه عزیز
فکرت رو منحرف نکن
این داش علی ما بچه گل روزگاره
بابا بچه مثبته
بچه مسلمونه
دیگه چی بگم باور کنین
به قول مهدي فروگزارم
بفرما سيد جان:خومب کجا باید بریم
لینکش رو بده
اينجا برو فيلما را ببين:
اينجام برو تو مسابقه شركت كن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفك نكنم سيد اين همون باشه ها!بابا این که همون w1000 خودمونه که هیچ وقت نیومد
اين چيز ديگه ايه
اون كه فول تاچ نبود
Last edited by Original Titan; 17-10-2008 at 17:16. دليل: مهم نيس :دي
اگه نباشه پس چی کار کنیم![]()
Wow
حمید اینا چیه گذاشتی !!
خیلی خشکلن !! مخصوصآ جی910 !!
و ایکس 2
کرتیم ...خودم طراحی کردم.. جریان چیه مصطفی میای تشکر میزنی میری ؟ نامرد دلم تنگ شده برات یه بار بیا ببینیمت
![]()
![]()
حمید مگه تو هم دل داری
قبلا فکر می کردم یک ربوتی![]()
چند تا خبر دارم بگم ..نمیدونم قابل اطمینان هست یا نه ؟ ..تا حدودی میشه به نظرم بهش اعتماد کرد :
گوشی های سال 2009 :1. UIQ X labeled touch screen; 8MP; H2 2009
2. W900 like form factor; 8MP or more; H2 2009
3. Xperia X?; Google Android; 5MP; Q3 2009
4. Xperia X?; WinMob 7; Q4 2009
5. W9XX, Walkman 4; Q2 2009
1. 8مگاپیکسل تاچ اسکرین uiq : نمیدونم h2 یعنی چی احتمالا second half نیمه دوم 2009
2. آخ جون 8 مگاپیکسل یا بیشتر با شکل و شمایل w900 چرخشی ( خیلی دوست دارم): نیمه دوم 2009
3.ایکسپریای بعدی ; گوگل آندورید با دوربین 5 مگاپیکسل: Q3
4. ایکسپریا بعدی بعدی : ویندوز موبایل 7 :Q4
5. واکمن رده بالا w9xx با واکمن ورژن 4:Q2
سال 2009 که معلومه اس ای میخواد با رده بالا بترکونه ...گوشیهای سال 2008 در هاله ای از ابهام هست به غیر از چند تا رده پایین و متوسط چیز دیگه معلوم نیست و شاید نباشد.
ایکسپریای بعدی دوربینش 5 مگاست.. واکمن ورژن 4 به زودی میآد.. طرح چرخونکی W900 دوباره زنده میشه ..دیگه گوشی از سری پی نمیاد و ایکسپریا جای اونو گرفته با سیستم عاملهای UIQ ; WINMOBILE ; ANDROID GOOGLE .. شاید سه چهار تا گوشی ایکسپریا سال 2009 ریلیز بشه که از 2 تاش مطمئنم ( طرف گفته)According to my info next Xperia will have 5mp. Also Walkman 4 is coming very soon. In addition, I am glad that W900 form factor will come back. And yes, there will be no P series anymore, acording to my sources. Xperia will represent SE smartphone line: UIQ,WinMob,Android. Maybe there will be 3 or 4 Xperia’s released 2009. I know for sure about 2 of them
گوشی ایکسپریای UIQ بعدی در فاز تست هست و نتایج خیلی خوبی نشون داده.. اینترفیس جیگری دارد و چیز جدیدی میخوان بزارن.. یه چیزایی درباره قفل توسط اثر انگشت گفته اگه موفقت کنن که بزارن.. گوشی ایکس که وین موبایل 7 روشته پروسسورش Qualcomm QSD8250 هست و ایکس آندروید پروسسورش مثل G1 هست.Next UIQ is in testing phase and it is showing very good results. Even the interface is very responsive and eye candy they are struggling to put something innovative. Fingerprint lock is not big deal and time will show how effective will be if they agree to implement it. The Xperia device that is testing the new WinMob 7 is running on Qualcomm QSD8250 processor. UIQX device is running on TI OMAP3430. Android testing device has the same processor as G1, well for now.
پس چند نوع ایکسپریا داریم تو خط..
دمت گرم دله من انداره دریاست و همه شماها توشین ..حتی علی ریسرحمید مگه تو هم دل داری
قبلا فکر می کردم یک ربوتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)